No SSO cookie

Itt az idő, hogy divatba jöjjön az örökbefogadás!

Divat

A Rex Alapítvány védencei egy nem mindennapi kalandot élhettek át; egy napra igazi sztárokká válhattak a "A keverék kutya is lehet divatos, fogadj örökbe Te is!" projekt keretében. ... (0 hozzászólások)

A mangalica a magyar állattenyésztés sikertörténete

Divat

A mangalica sertés az utóbbi évek magyar állattenyésztésének sikertörténete, ez az őshonos fajta egyre kedveltebb bel- és külföldön - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára szombaton Budapesten, a XI. Mangalica Fesztiválon.... (0 hozzászólások)

Állati koszorúk, ajtódíszek, kopogtatók

Divat

Szeretnéd feldíszíteni az otthonod, és kéne egy kis állatbarát ötlet? Nézz tovább:... (0 hozzászólások)

Szuperkutya megment minket a kutyapiszoktól

Divat

Az utcák már nem biztonságosak, szükségünk van egy hősre.... Íme itt van Szuperkutya, a kutyapiszok zacskó tartó aki, mint mindig most is megmenti a helyzetet! - ajánlja a designer valóban ötletes és egyben vicces termékét. ... (0 hozzászólások)

Az első kutyakozmetikai szalon Magyarországon Budán és Pesten is!

Divat

A Dogmopolite büszke arra, hogy 2013. október 28-án megnyitotta második, budai kutyakozmetikai szalonját!... (0 hozzászólások)

Napszemüveg készül kutyáknak

Divat

Egy optikus úgy döntött, kitör a megszokott körből, és kutyáknak készít napszemüveget. Boltot is nyitott, ahol az UV-védelemmel ellátott okulárék bőséges választéka várja a kutyákat, na és a gazdikat.... (0 hozzászólások)

Így lepd meg kutyusod Valentin-napon! :)

Divat

A kutya olyan barátja az embernek, amely soha nem túl elfoglalt ahhoz, hogy meghallgasson vagy hogy egy baráti "jobbot” nyújtson. Ha emlékezetessé szeretnéd tenni számára is az idei Valentin-napot, akkor próbáld ki az alábbiakat!... (0 hozzászólások)

Kutyamodelleket kerestek és találtak – Next Top Dog Model 2011

Divat

Kutyából nem lesz szalonna, modell viszont még lehet. November végén rendezték meg a Pet Head Next Top Dog Model versenyt, ahol a kutyákat nem mindennapi szempontok alapján zsűrizték.... (0 hozzászólások)

A legviccesebb kutyaruhák

Divat

Mi, emberek aztán tényleg nem ülünk a babérunkon, ha kreatív dolgokról van szó. Fantáziadús lelkivilágunkról tanúskodik többek közt kiskedvencünk ruhatára is.... (0 hozzászólások)

Állati Halloween: Milyen jelmezt válassz?

Divat

Batmanek és Supermanek kopogtatnak kis kosárkákkal a szomszédoknál "Trick or treat"-et (cukrot vagy botot) kiabálva. Idén a nagyobb siker reményében állatukat is magukkal vihetik, természetesen őket is teljes harci díszben! ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés