No SSO cookie

Állati koszorúk, ajtódíszek, kopogtatók

Divat

Szeretnéd feldíszíteni az otthonod, és kéne egy kis állatbarát ötlet? Nézz tovább:... (0 hozzászólások)

Szuperkutya megment minket a kutyapiszoktól

Divat

Az utcák már nem biztonságosak, szükségünk van egy hősre.... Íme itt van Szuperkutya, a kutyapiszok zacskó tartó aki, mint mindig most is megmenti a helyzetet! - ajánlja a designer valóban ötletes és egyben vicces termékét. ... (0 hozzászólások)

Az első kutyakozmetikai szalon Magyarországon Budán és Pesten is!

Divat

A Dogmopolite büszke arra, hogy 2013. október 28-án megnyitotta második, budai kutyakozmetikai szalonját!... (0 hozzászólások)

Napszemüveg készül kutyáknak

Divat

Egy optikus úgy döntött, kitör a megszokott körből, és kutyáknak készít napszemüveget. Boltot is nyitott, ahol az UV-védelemmel ellátott okulárék bőséges választéka várja a kutyákat, na és a gazdikat.... (0 hozzászólások)

Így lepd meg kutyusod Valentin-napon! :)

Divat

A kutya olyan barátja az embernek, amely soha nem túl elfoglalt ahhoz, hogy meghallgasson vagy hogy egy baráti "jobbot” nyújtson. Ha emlékezetessé szeretnéd tenni számára is az idei Valentin-napot, akkor próbáld ki az alábbiakat!... (0 hozzászólások)

Kutyamodelleket kerestek és találtak – Next Top Dog Model 2011

Divat

Kutyából nem lesz szalonna, modell viszont még lehet. November végén rendezték meg a Pet Head Next Top Dog Model versenyt, ahol a kutyákat nem mindennapi szempontok alapján zsűrizték.... (0 hozzászólások)

A legviccesebb kutyaruhák

Divat

Mi, emberek aztán tényleg nem ülünk a babérunkon, ha kreatív dolgokról van szó. Fantáziadús lelkivilágunkról tanúskodik többek közt kiskedvencünk ruhatára is.... (0 hozzászólások)

Állati Halloween: Milyen jelmezt válassz?

Divat

Batmanek és Supermanek kopogtatnak kis kosárkákkal a szomszédoknál "Trick or treat"-et (cukrot vagy botot) kiabálva. Idén a nagyobb siker reményében állatukat is magukkal vihetik, természetesen őket is teljes harci díszben! ... (0 hozzászólások)

Miért pont a kutya hiányozna az esküvődről?

Divat

Már lefoglaltad a helyszínt, az ételt szállító céget és a virágkészítőt is, de még mindig úgy érzed, hiányzik valami. Nem arról van-e szó, hogy kifelejtetted az egyik legközelebbi társadat - a kutyádat?... (0 hozzászólások)

Kutyaruhák és kiegészítők

Divat

A kutya az egyik legkedveltebb háziállat a családok, illetve  az egyedülálló személyek számára. Ősidők óta részét képezi az ember életének, elvégre az ember legjobb barátja.... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés