No SSO cookie

Kutyaruhák és kiegészítők

Divat

A kutya az egyik legkedveltebb háziállat a családok, illetve  az egyedülálló személyek számára. Ősidők óta részét képezi az ember életének, elvégre az ember legjobb barátja.... (0 hozzászólások)

Mi MICSODA mini 7. Gyere velünk az állatkertbe!

Olvasnivaló

Milyen állatokat néz meg Maja a barátaival az állatkertben? Miért rózsaszínű a flamingó? Mit eszik az oroszlánfóka, a tigris és a kígyó? Vajon miért szórja magát homokkal az elefánt?... (0 hozzászólások)

Hogyan kezelhető az álvemhes kutya?

Homeopátia kedvenceinknek

Az álvemhesség főként kutyákon fordul elő akkor, ha az állatnál a szaporodási folyamatok idegi és hormonális szabályozása valamilyen szinten zavart szenved. Ilyenkor az állat kezdetben úgy viselkedik, mintha várandós lenne, készül az ellésre (vackol, fészket készít magának). Lássuk, mit lehet tenni, milyen gyógymódokat alkalmazhatunk a kedvencünk kezelésére!... (0 hozzászólások)

Szakértőnk: Dr. Kopócsi Andrea homeopata állatorvos

Homeopátia kedvenceinknek

Dr. Kopócsi Andrea vagyok. Az állatok gyógyításában fontos számomra, hogy kíméletes módon segítsem a pácienseket egészségük helyreállításában. (Szelíd gyógymódok az állatorvoslásban, homeopátia.)... (0 hozzászólások)

Mit jelképeznek az állatok a festészetben?

Olvasnivaló

A középkori és a reneszánsz festményeken ábrázolt állatok, a delfin, a majom, a hermelin, a szarvas, a nyúl, a szamár, a teve, a róka és a patkány rejtett jelképek képviselői. A festő ily módon közvetítette titkos gondolatait azok felé, akik értelmezni tudták ezeket a szimbólumokat.... (0 hozzászólások)

KONG - A világ legjobb kutyajátéka

Technika

A KONG termékek az USA-ban kifejlesztett, világszerte ismert, interaktív kutyajátékok. Alapanyaguk 100%-ig természetes gumi, így összehasonlíthatatlanul ellenállóbbak a szintetikus műanyag játékoknál. ... (5 hozzászólások)

Vírus vagy baktérium? 7 perces szuper videón a lényeg!

Olvasnivaló

Mik a vírusok, baktériumok és gombák? Ezek olyan mikroorganizmusok, amelyek betegségeket okozhatnak. Mi is a különbség közöttük? Melyik milyen betegséget okoz és mi ezeknek a kezelési módja? Mivel a vírusok, baktériumok és gombák jól ismert betegségeket okoznak, mégis könnyen összetéveszthetjük az ezeket okozó mikroorganizmusokkal, pedig annyira különbözőek, mint az egér és az elefánt.... (0 hozzászólások)

Éti csigát háziállatnak! Komoly?

Olvasnivaló

Egy kis vízicsiga a hobbiállat-tartó titkos fegyvere az akváriumi algalerakódás ellen. De mi a helyzet az éticsigával? Tovább élnek, mint sok rágcsáló és megfelelő házikedvenc gyerekeknek, akik olyan lakásban élnek, ahol nem tarthatnak kisállatot.... (0 hozzászólások)

Hogyan kezeljük kedvencünk epilepsziáját?

Homeopátia kedvenceinknek

Az epilepszia az agy különböző részeiben kialakult olyan működési zavar, amelyben az izgalmi és gátló folyamatok egyensúlya felbomlik, és izgalmi túlsúly keletkezik. Ez az állat, (többnyire kutyák, ritkábban macskák) egyensúlyvesztésében, görcseiben, merevedésében, emlékezetkiesésében nyilvánul meg. ... (0 hozzászólások)

Mérgezések homeopátiás kezelése

Homeopátia kedvenceinknek

A nyár sok szempontból jelenthet veszélyt házi- és társállatainkra egyaránt. A veszélyforrások egyik csoportját a mérgezések alkotják, amelyekkel nyáron gyakrabban találkozhatunk, mint az év hűvösebb hónapjaiban. Ennek az lehet oka, hogy nyáron könnyebben romlanak mind a fehérjedús, mind pedig a lédús takarmányféleségek, eledelek, tápok.... (1 hozzászólások)

Bejelentkezés