No SSO cookie

Heterokrómia az állatoknál - két szem, két szín

Olvasnivaló

Biztosan láttál már olyat, hogy egy embernek vagy kutyának, macskának különböző színű volt a két szeme. A felemás szemszínt állatoknál és embereknél egyaránt heterokrómiának nevezik. De mit is jelent ez pontosan? ... (0 hozzászólások)

A 10 leghihetetlenebb szem az állatvilágban

Olvasnivaló

Az állatvilágban nem csupán különleges megjelenésű, hanem speciális látással megáldott állatokat is találhatunk. Tudod, hogy a béka szemei miért düllednek ki, és hogyan tudja becsukni? És azt, hogy a víziló hogyan lát a víz alatt? Íme néhány érdekesség az állati szemek világából!... (0 hozzászólások)

Terápiás kutyák: nem csak gazdájuk életét teszik szebbé!

Olvasnivaló

Hogyan lesz két tündéri spánielből terápiás kutya? Hogyan segítenek sérült gyerekeknek? Hogyan hoznak új értelmet mindennapjaikba? Erről mesél most induló cikksorozatunk első részében Bodza és Jaffa gyógypedagógus végzettségű gazdája. ... (0 hozzászólások)

Mitől Acana az Acana?

Étel, ital

A küldetésünk egyszerű és világos: A LEGJOBB KANADAI ÁLLATELEDELT KELL GYÁRTANI! A felhasznált alapanyagok élelmiszeripari minősége teszi a márkát még értékesebbé táplálkozási szempontból. ... (3 hozzászólások)

Homeopátia az állatgyógyászatban

Gyógyszer

Hogyan működik az állatoknál a homeopátiás kezelés? Ebben a dologban az állatorvos munkája nagyon hasonlít a gyermekorvoséhoz, akinek a még beszélni nem tudó csecsemő mamája mondja el, hogy milyen rendellenességet tapasztalt a gyermekén... ... (0 hozzászólások)

Állati szerelmek

Olvasnivaló

Az állatok számára a hódítás nem más, mint üzlet. Biológiai üzlet, természetesen! Persze mégsem csupán ennyi... ... (0 hozzászólások)

Bejelentkezés