Verseny

A legelső kutyamodell-verseny Magyarországon

Budapest Symbol
2011.11.26 - 2011.11.26

Kápráztass el mindenkit kedvenceddel!
A legelső kutyamodell-verseny Magyarországon

Első alkalommal lesz hazánkban Nex Top Dog Modell-verseny, ahol is a kifutóról nem bájos hölgyek és jó kiállású urak kápráztatják majd el a nagyérdeműt, hanem szeretni való, négylábú sztárjelöltek. Mint Kis Hegedűs Rékától, az esemény megálmodójától és szervezőjétől megtudtuk, merőben másról szól ez a vetélkedő, mint a szokványos kutyaszépség-versenyek. A médiából – is – ismert modell, ezúttal kutyamodell-vetélkedőt szándékozik rendezni.
dogmodell, kutyamodell-verseny
kutyamodell-verseny
A verseny főnyereménye is különleges: az első helyezett egy kutyamagazin címlapján alapozhatja meg népszerűségét – esetleg büszke gazdája oldalán. A Nex Top Modell-versenyen való részvétel és helyezés egy modellkarrier kezdetét jelentheti: fotózások, reklámszerződések, divatbemutatók, akár még a filmes szakma is felfigyelhet rá! Hírnév és sztárság kezdete lehet gazdinak és kutyájának egyaránt.
Valamint  Elárulhatjuk: a kutyás találkozók háziasszonya jövőre egy nagyszabású, kétnapos divatrendezvényt tervez, ahová ugyancsak sok négylábú modellre lesz szükség. Ennek is „előversenye”, kiválasztója kíván lenni a Nex Top Modell-vetélkedő. A cél: megtalálni azt a legalkalmasabb kutyát, amelyik majd méltón viseli a Next Top Dog Model 2011címet

A versenyen való részvételre a jelentkezés határideje – el ne felejtsék a dátumot –, október 31. Maga az esemény november 26.- án a Budapest Symbolban kerül megrendzésre.
Egyéb tájékoztatóért kattintson a www.nexttopdogmodel.hu –ra!

donto_flyer


DÖNTŐ: Symbol, 19:00

Bővebb információ: www.nexttopdogmodel.hu

Eseménynaptár