Minden más

"Tök jó" őszi Tropi-Zoo tábor

Tropicarium, Budapest
2014.10.27 - 2014.10.31

Az iskolai őszi szünet ideje alatt (Október 27-31.) az öt napos napközis tábor idején a gyerekek beleshetnek a Tropicarium kulisszái mögé, megismerhetik mind a halas-, mind a hüllős állatgondozók munkáját, felfedezhetik a fizika néhány csodáját, előadást hallgathatnak, kísérleteket nézhetnek a Csodák Palotájában. Halloweenes kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, a tökfaragás mellett minden egyéb "tökös és rémes" dekorációkat készíthetnek, amit aztán haza is vihetnek! A Nagytétényi Kastélyban nyomozós játékban vehetnek részt, az Elevenpark Játszóházban kedvükre tombolhatnak, majd a Campona Moziban egy izgalmas film közepette kipihenhetik magukat. Jól hangzik, ugye?

Az őszi szünetben fiatal, - a gyerekek nyelvén jól értő - pedagógusokkal, naponta 8.00-17.00 óra között zajlanak a napi foglalkozások a 6-12 éves korú gyermeknek. A programokkal, napi 3 étkezéssel, felügyelettel és a hét végén megkapott ajándékcsomaggal a tábor díja összesen bruttó 36.000,-Ft/fő. (Testvér kedvezmény bruttó 32.000,-Ft/fő)

A tábori program legalább 15 gyerek/hét jelentkezése esetén indul.

Bővebb információ: www.tropicarium.hu weboldalon, az info@tropicarium.hu címen vagy a 424-3050-es telefonszámon kérhető.

Legyen gyermeke az ősz egyik legizgalmasabb kalandjának részese!

 

zoo-tabor

Eseménynaptár