Minden más

Halloween est az állatkertben

Xantus János Állatkert, Győr
2014.10.31 - 2014.10.31

 

zoogyor-halloween-europlakat_1_550x267t0_ic

 

Október 31-én este ismét megnyílnak az állatkert kapui, a fáklyákkal és lámpásokkal megvilágított park rejtelmes szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A programok 16.00 órától kezdődnek: az állatkert néhány lakójának vacsoráját tekinthetik meg az érdeklődők, felfedezhetik a pókpalotát, megismerhetik az elhagyott ház rejtelmeit.

Az állatkert terráriumházában "nemszeretem" állatokat simogathatnak meg a vállalkozó szelleműek, továbbá a tapogatóZOO asztalánál, különböző állatoktól származó dolgokat szemlélhetnek meg, foghatnak kézbe (kígyóbőr, csontok, szarvas agancs).

17.00 órától színre lép az Állatijó Bemutató csapata, akik az erdő éjszakai lakóit mutatják be, egérrel, patkánnyal, nyesttel, borzzal és rókával találkozhatnak érdeklődők.

Erre az éjszakára Drakula gróf is az állatkertbe látogat, a legbátrabbak vele is találkozhatnak. Továbbá boszorkányok, szellemek és az éjszaka többi teremtménye érdekes és kalandos játékkal várják az érdeklődőket: a bátorság próbákat teljesítő gyermekeket apró ajándékokkal jutalmazzák. Ezt üzenik mindenkinek: Öltözz melegen, hozz magaddal zseblámpát és mindig nézz a lábad elé!

19.00 órakor az állatkert kőszínpadán tűzzsonglőrök műsora várja a feladatok közt megpihenőket.

Jegyek elővételben már válthatók az állatkert pénztárában minden nap (hétvégén is) 10-17:00-ig. Az elővételi jeggyel érkezők külön bejáraton jöhetnek be, elkerülve a jegypénztári sorban állást.

Belépőjegy árak
Felnőtt: 1.550Ft
Diák: 1.150Ft
Családi: 4.400Ft
Gyermek: 1100Ft
Csop. gyermek: 950Ft
Zoocsemege: 400Ft

Bővebb információ: www.zoogyor.com

Eseménynaptár