IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

176 Oldal V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Az akváriumról
Guest__*
hozzászólás Aug 16 2003, 11:29 AM
Létrehozva: #21

Guests

Szia Corina! miért te hogy tisztitod az akváriumodat? nekem több mint 200L-es és nagyon hamar minden fáradság nélkül megvan a takaritás és a heti rendszeres vizcsere
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 16 2003, 12:30 PM
Létrehozva: #22

Guests

Nem a heti, vízcsere a gond (bár ott is mire behordom a vizet, és mire szép ovatosan beleöntöm, kész vagyok) A nagytakarításra gondoltam úgy 1,5 évenként, az macerás. Azthiszem ez nevezhető újraindításnak. Nem tudom én mindig így csináltam, vagy nem kéne?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 16 2003, 12:37 PM
Létrehozva: #23

Guests

Nekem a nagytakarításra egy fél napom rámegy, én mindent kifőzök, köveket, faágakat, aljzatot. Főleg ha előtte betegség is volt az akváriumban.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 16 2003, 04:21 PM
Létrehozva: #24

Guests

Corina az ilyen nagytakaritásokat nemigazán kéne eröltetni nagyon megviseli mind a halakat mind a növényeket az én akim már 3 éve úgy van ahogy elinditottam persze azóta került bele némi fa meg új növény de az aljazatot sosem piszkáltam sztem sokka egyszerübb megoldás a vödrözés helyett ha veszel pár méter csövet ami elér a wc-ig sott engeded le a vizet a cő végére pedig rakhatsz egy hollandert ami rámegy a zuhanyra igy könnyen vissza is tudod tölteni a vizet a cső akvárium felöli végén pedig egy "iszapoló" van amie egy speciálisan kialakitott henger csak az ürüléket szivja ki a kavicsot nem és ezzel rendesen ki lehet tiztitani az aljazatot is

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 16 2003, 04:23 PM
Létrehozva: #25

Guests

erre gondoltam http://www.sera.de/autoframe.htm?url=http://www.sera.de/Produkte/Bodengrundreiniger.htm

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 16 2003, 05:48 PM
Létrehozva: #26

Guests

Köszi majd megnézem. Azért kell takarítanom ilyensűrűn, mert nincsen szűrőm. Most tervezek egy újat venni, de nem tudom lesz-e rá keretem. 5-6000.- körülit még kibírnám, de lehet lejmolok pénzt a nagyitól :)) Én sem szívesen cserélem a vizet, mert a halakat nem nagyon tudom hova rakni, amit eddig használtam másik 70 literest abba anyám teknőst tett.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 16 2003, 08:39 PM
Létrehozva: #27

Guests

pedig a szűrő az alapfeltétel! és sosem szabad a teljes vizmennyiséget lecserélni max 40-50% gyógyszeres kezelésnél szabad többet cserélni(70-80%)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 17 2003, 08:00 AM
Létrehozva: #28

Guests

Tudom, hogy alapfeltétel a szűrő, de ha minden elromlik egyszer! A vízmelegítőm is elromlott egyik napról a másikra, még szerencse?! hogy csak kishalaknál volt éppen és nem a nagy akváriumomban, mert 24 fokra volt beállítva, és reggel mire felébredtem 32 fokos volt a víz és még javában fűtött. De az még legalább garanciás. Belőlem árad a negatív energia, a számgépem is tuti elromlik 2havonta 1x, a többi elektromos készülékről nem is beszélve! (a tv-m már felrobbant 1x...) meg vagyok átkozva! :(

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 17 2003, 08:04 AM
Létrehozva: #29

Guests

Ja a mobiljaimból is minden 2. a szervízben végzi! (kb. 15 telefonom volt már) Én egy 2lábon járó szerencsétlenség vagyok!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 19 2003, 10:32 AM
Létrehozva: #30

Guests

Már van új szűrőm!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 23 2003, 09:36 PM
Létrehozva: #31

Guests

Mitől lehet az, hogy bepirosodott a szemem? Ennek ellenére normális étvágyam van és vidáman uszkálok.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 29 2003, 06:55 PM
Létrehozva: #32

Guests

sziasztok

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 30 2003, 09:26 PM
Létrehozva: #33

Guests

Eladó egy aquárium, ami 60 l es extrákkal, pl.: levegőztető ami egyben szűrő is, Lámpa, vízmelegítő, háttér, növénytalp, alagút. KB. 20.000 Ft -ért. Akit érdekel kérem írjon a mukasz@freemail.hu-ra, vagy hívjon a 06/20 255 43 44-es számon.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 5 2003, 06:11 PM
Létrehozva: #34

Guests

a széleszáju fogaspontyok között miért nincs ott a :::::molli xifo

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 9 2003, 06:36 PM
Létrehozva: #35

Guests

sziasztok

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 10 2003, 08:56 AM
Létrehozva: #36

Guests

Kata: Hadd javítsalak ki: széleszájú (szélesszájú)=> széleshátú A széleshátú fogasponty a platti (xiphophorus /platypoecilius/ maculatus), a black/fekete molly = yutakáni fogasponty (poecilia /mollienisia/ sphenops, a xifó = mexikói kardfarkú hal (xiphophorus helleri)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 12 2003, 07:11 AM
Létrehozva: #37

Guests

Kedves gömb "akváriumosok". Múltkor láttam, hogy mennibe kerül ez a cukorka tartó (mert végülis az) 18l-es 3500.- Én múltkor vettem egy 13l-es sima akváriumot 800.-ért. Szóval azért a 3500.-ért már lehet venni 30-40l-is talán, de mindenképpen nagyobbat, mint ami a gömbakváriumból (tudtommal) létezik.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 26 2003, 02:37 PM
Létrehozva: #38

Guests

Nekem most lettek halaim és a fekete neonok betegek letettek.A hátukon ilyen fehér pötty van...Miért van ez?Kérlek titeket válaszoljatok a mailomra...

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 26 2003, 02:46 PM
Létrehozva: #39

Guests

Aki felkeres annak köszi...Ismeritek a lovacska halat?Olyan gagyi:)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 2 2003, 09:28 PM
Létrehozva: #40

Guests

Sziasztok.Végre egy akvarista fórum. Remélem tudtok segíteni , állítólag megjelent már magyarországon a Diszkoszhalakról egy könyv ,de sehol nem találtam.Ti se láttátok? Köszi előrre is

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

176 Oldal V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:07 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum