Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Mar 23 2009, 04:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nagyon szeretem a halaimat. 45kicsi 14nagy.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 27 2009, 12:02 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
HELP!!!! akkora a hasa a szuminak mint 1 ló!!! elkülönítsem? csak a nőstényt, vagy a hímet is? Tanácsokat plz! először ikrázik halam és rámtört a pánikroham!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 23 2009, 12:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Rigo,sajnos nem tudok segíteni,viszont Dodóhoz lenne néhány mondatom.
Leírnám az én álláspontomat. A sziámi harcos is HAL.Ugyanolyan igényei vannak mint a többi halnak.Szereti a teret! Nem tudom ,hogy egy 8 literes ,,akváriumban,, növényekkel együtt mekorra úszási lehetősége van a halnak.De ha azért tartod,hogy gyönyörködj benne,akkor gondolom szeretnéd,hogy jól érezze magát.A Betta szereti az élőkaját...szóval azt biztos megeszi.Nem élhet egész életében szúnyoglárván.Azzal bizony nem értek 100%-osan egyet,hogy egy halnak minimum 50liter kell...25 literben van egy Betta hímem,meg lehet nézni,szép,egézsséges állat. Láthatólag jó a közérzete.
Nos egyet mindenképp meg kell jegyezni : A Halad egy élőlény!
Lehet,hogy hülyeség,és hosszú,de egy fárasztó nap után ennyit bírtam csak kinyögni. Jöhet a kőzápor! :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 26 2009, 08:46 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Dorka! A halacskád ahhoz képest hogyan tartod,tényleg gyönyörű! Én tízet nyomtam neki.Szerintem megérdemel egy nagyobb akváriumot!!!!!
|
|
|
|
Jul 28 2009, 04:32 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Édenkert, Háziállat ![]() Csoport: Administrators Hozzászólások: 6 Csatlakozott: 3-June 09 Lakóhely: Ahol a Benta csörgedezik :) Azonosító: 25,689 |
Sziasztok,
miről olvasnátok szívesen? Várjuk az ötleteket! üdv, bergamott |
|
|
|
Oct 21 2009, 10:01 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 65,782 |
Nekem van egy eladó akváriumom. kb 10-15 literes.
Érdeklődni frocy@freemail.hu |
|
|
|
Jun 20 2011, 03:31 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 82,536 |
Van egy aranyhalam egy 8L-es gömbakváriumban és unatkozik milyen halat tehetnék mellé ami nem aranyhal és nem csipkedi halálra a xifo vagy a plattik jók lennének mellé??? 8l es akváriumban nem lehet halat tartani, tul kicsi! Foleg az aranyhalnak, ami 20 cm-re is megnolhet. Ha az aranyhal megno (bár nem hinném h ilyen kis helyen kitartana addig) bekapdosná az apro halakat. szerintem ne vegyen mellé még halat, esetleg ha nagyobb akváriumba helyezi át. 100 alatt nem szabadna aranyhalat tartani, de ha nem engedi meg a hely,pénz akkor szerintem kb 70 literes is megteszi. És aranyhal mellé szerintem csak aranyhal való. Foleg azért mert nagyra nőlhet, és hidegvízi hal ( 15 Celsius fok - 21 C ) remélem nem sértettem meg. |
|
|
|
Jun 20 2011, 03:32 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 82,536 |
Van egy aranyhalam egy 8L-es gömbakváriumban és unatkozik milyen halat tehetnék mellé ami nem aranyhal és nem csipkedi halálra a xifo vagy a plattik jók lennének mellé??? 8l es akváriumban nem lehet halat tartani, tul kicsi! Foleg az aranyhalnak, ami 20 cm-re is megnolhet. Ha az aranyhal megno (bár nem hinném h ilyen kis helyen kitartana addig) bekapdosná az apro halakat. szerintem ne vegyen mellé még halat, esetleg ha nagyobb akváriumba helyezi át. 100 alatt nem szabadna aranyhalat tartani, de ha nem engedi meg a hely,pénz akkor szerintem kb 70 literes is megteszi. És aranyhal mellé szerintem csak aranyhal való. Foleg azért mert nagyra nőlhet, és hidegvízi hal ( 15 Celsius fok - 21 C ) remélem nem sértettem meg. |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 9th February 2012 - 07:47 AM |