IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

176 Oldal V  « < 174 175 176  
Reply to this topicStart new topic
> Az akváriumról
Guest__*
hozzászólás Mar 23 2009, 04:04 PM
Létrehozva: #3501

Guests

Nagyon szeretem a halaimat. 45kicsi 14nagy.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 27 2009, 12:02 AM
Létrehozva: #3502

Guests

HELP!!!! akkora a hasa a szuminak mint 1 ló!!! elkülönítsem? csak a nőstényt, vagy a hímet is? Tanácsokat plz! először ikrázik halam és rámtört a pánikroham!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 23 2009, 12:25 PM
Létrehozva: #3503

Guests

Rigo,sajnos nem tudok segíteni,viszont Dodóhoz lenne néhány mondatom. Leírnám az én álláspontomat. A sziámi harcos is HAL.Ugyanolyan igényei vannak mint a többi halnak.Szereti a teret! Nem tudom ,hogy egy 8 literes ,,akváriumban,, növényekkel együtt mekorra úszási lehetősége van a halnak.De ha azért tartod,hogy gyönyörködj benne,akkor gondolom szeretnéd,hogy jól érezze magát.A Betta szereti az élőkaját...szóval azt biztos megeszi.Nem élhet egész életében szúnyoglárván.Azzal bizony nem értek 100%-osan egyet,hogy egy halnak minimum 50liter kell...25 literben van egy Betta hímem,meg lehet nézni,szép,egézsséges állat. Láthatólag jó a közérzete. Nos egyet mindenképp meg kell jegyezni : A Halad egy élőlény! Lehet,hogy hülyeség,és hosszú,de egy fárasztó nap után ennyit bírtam csak kinyögni. Jöhet a kőzápor! :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 26 2009, 08:46 AM
Létrehozva: #3504

Guests

Dorka! A halacskád ahhoz képest hogyan tartod,tényleg gyönyörű! Én tízet nyomtam neki.Szerintem megérdemel egy nagyobb akváriumot!!!!!

+Quote Post
Csviol
hozzászólás Jul 28 2009, 04:32 PM
Létrehozva: #3505

Édenkert, Háziállat
*

Csoport: Administrators
Lakóhely: Ahol a Benta csörgedezik :)
Azonosító: 25,689

Sziasztok,

miről olvasnátok szívesen?
Várjuk az ötleteket! smile.gif

üdv,
bergamott

+Quote Post
frocy
hozzászólás Oct 21 2009, 10:01 AM
Létrehozva: #3506

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 65,782

Nekem van egy eladó akváriumom. kb 10-15 literes.
Érdeklődni frocy@freemail.hu

+Quote Post
cicamica_65864
hozzászólás Jun 20 2011, 03:31 PM
Létrehozva: #3507

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 82,536

IDÉZET(' date='Jun 28 2003, 05:10 PM) *
Van egy aranyhalam egy 8L-es gömbakváriumban és unatkozik milyen halat tehetnék mellé ami nem aranyhal és nem csipkedi halálra a xifo vagy a plattik jók lennének mellé???

8l es akváriumban nem lehet halat tartani, tul kicsi! Foleg az aranyhalnak, ami 20 cm-re is megnolhet. Ha az aranyhal megno (bár nem hinném h ilyen kis helyen kitartana addig) bekapdosná az apro halakat. szerintem ne vegyen mellé még halat, esetleg ha nagyobb akváriumba helyezi át. 100 alatt nem szabadna aranyhalat tartani, de ha nem engedi meg a hely,pénz akkor szerintem kb 70 literes is megteszi. És aranyhal mellé szerintem csak aranyhal való. Foleg azért mert nagyra nőlhet, és hidegvízi hal ( 15 Celsius fok - 21 C )
remélem nem sértettem meg.

+Quote Post
cicamica_65864
hozzászólás Jun 20 2011, 03:32 PM
Létrehozva: #3508

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 82,536

IDÉZET(' date='Jun 28 2003, 05:10 PM) *
Van egy aranyhalam egy 8L-es gömbakváriumban és unatkozik milyen halat tehetnék mellé ami nem aranyhal és nem csipkedi halálra a xifo vagy a plattik jók lennének mellé???

8l es akváriumban nem lehet halat tartani, tul kicsi! Foleg az aranyhalnak, ami 20 cm-re is megnolhet. Ha az aranyhal megno (bár nem hinném h ilyen kis helyen kitartana addig) bekapdosná az apro halakat. szerintem ne vegyen mellé még halat, esetleg ha nagyobb akváriumba helyezi át. 100 alatt nem szabadna aranyhalat tartani, de ha nem engedi meg a hely,pénz akkor szerintem kb 70 literes is megteszi. És aranyhal mellé szerintem csak aranyhal való. Foleg azért mert nagyra nőlhet, és hidegvízi hal ( 15 Celsius fok - 21 C )
remélem nem sértettem meg.

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

176 Oldal V  « < 174 175 176
Reply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 9th February 2012 - 07:47 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum