Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Oct 3 2003, 05:24 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ricsi,a könyvet megnézem szombathelyen jó?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 4 2003, 01:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni, hogy a sziámi harcoshalat tényleg nem lehet aranyahallal együtt tartani?Azt olvastam hogy a farkát elkezdi csipkedni, aztán kinyúl!:(Köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 4 2003, 09:50 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ricsi: nem jelent meg magyar nyelven iszkoszos könyv
Unlac: szombathelyi vagy? oda járok suliba :)
Zoli:igazán azért nem szerencsés együtt tartani őket mert teljesen mások az igényei
az aranyhal hidegvizi hal mint a ponty,keszeg,stb addig a Betta a meleg égövben él teljesen más hömérsékleti viszonyok közt stb.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 11 2003, 09:39 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
nekem volt egy vitorlás halam ami6 évet élt.azt szeretném megkérdezni hogy medig él ez a fajta?köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 20 2003, 05:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ki tudja mekmondani, hogy meddig él egy gyöngygurámi??? Azt kérem, hogy válaszoljon!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 22 2003, 01:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Colstok nekem 3 éve van egy kék gurámi párom, de remélem még sokáig gyönyörködhetem bennük!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 27 2003, 07:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziasztok!megtudjatok-e nekem mondani, hogy kb.hány bébit szül a guppi és mennyi idő elteltével tudom őket visszatenni a többi közé?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 29 2003, 06:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Aranyhallal kapcsolatban egy cikk: http://aquad.freeweb.hu/modules.php?name=edesvizi&file=aranyhal
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 29 2003, 06:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Úgy látom eléggé hosszú lett, ha itt is lehet belinkelem. a href="http://aquad.freeweb.hu/modules.php?name=edesvizi&file=aranyhal">Aranyhalas cikk
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 29 2003, 06:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Úgy látom eléggé hosszú lett, ha itt is lehet belinkelem. Aranyhalas cikk BOCSI!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 1 2003, 06:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Anna: 30-100 ivadékot és kb 3-4 hetesen viasszateheted a többi közé
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 2 2003, 11:25 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
degec:koszi.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 3 2003, 07:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok
Most léptem be az akváriumosok körében, az első akváriumom egy 60l-es, a halak "arany halak". És van egy két gondom nagyon csipegetik a leveleket már lassan nem lessz növény. Mit tegyek?
És az etetés..., milyen sürűn kell az eleséget adni?
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 5 2003, 12:32 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Irtam nektek egy levelet, de a választ hiába várom,nagyon szeretnék többett tudni az aranyhalakról.
Küldjetek valami jó tanácsot.Köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 6 2003, 11:54 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mindennap, kb. annyit, amennyit öt perc alatt elfogyasztanak. Ha éppen egyszer-egyszer egy hétvége kimarad, az nem nagy baj, de nyugodtan adjál nekik minden nap enni.
Ha továbbra is eszik a növényeket, akkor vagy rendszeresen pótolni kell, vagy pedig műnövényeket (egész dekoratívakat lehet kapni az akvarista üzletekben, ill. az állatkereskedésekben) kell nekik betenni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 6 2003, 12:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Köszi Plimplin, te egyébként tartasz aranyhalakat?
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 9 2003, 03:29 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Böbsi: az aranyhalak növényevők azért eszik a növényeket
ajánlom ,h vegyél pár akvarista könyvet ,h többet tudj a halakról és tartási feltételeikről
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 9 2003, 06:32 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én is ugy érzem hogy szükség lesz rá, de azért kösz.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 11 2003, 03:52 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem 3 akvám van,egy 40l- es ,egy 70l-es ,és egy 100l-es.
Most veszek majd egy 200l est 11000-ért.Szerintetek ez sok?
Abba majd diszkoszokat akarok nem tud valaki olcsón,jó seftiben is.
Ja és az egyikben van 15 aranyhalam is ezek közt van még az"első lakók"ból is ami azt jelenti hogy 5 évesek lazán lehetnek az etetésükről annyit hogy naponta kétszer adj nekik és erős gyökierű növényt vegyél bele. A talajra rakhatsz nagyobb köveket is hogy ne turják fel .ha kell még valami bárki kérdezzen mert nekem ez lesz a hivatásom.páááááááááááááááááááá
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 11 2003, 07:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tele Tubbi!
Vannak aranyhalaim, 3 hete, mond meg nekem röviden mik a legfontosabb élet felt. amit szeretnek.olv könyvet is de keveset irnak rola
pld:részleges vizcsere, szűrő tiszt, fűtés,??
Most elkapot egy betegséget az eggyik (darakór)izgulok is érte..adtam nekik formit, és malachit-ot két napig hagyom a vizet utánna részleges vizcserét csinálok (de most nagyon lelassultak) jól csinálom? megmenekülnek?
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:08 PM |