Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jul 17 2005, 02:59 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ha valaki igazi komoj akvarisztikai kérdésekre keresi a választ irjon nekem!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2005, 08:33 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Pfúú... Sokminden kell hozzá... De köszi, hogy leírtad! ELvileg lehetne most is, mert a szüleimnek nagyon tetszenek a tengeri akik, de mondtam nekik, hogy azért ez nem olyan egyszerû, szóval inkább késõbb legyen....
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 20 2005, 02:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Deges: igazuad van, erre nem gonroltam... :))))) Itthon egyébkéánt lehet adriai halak tkapni /pl .: nyálkáshal/ vagy iyleneket?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 18 2005, 06:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Halas!!!!
A murénák ragadozók és nagy hejre van szükségük!!!!
Igen agresszivek és némeikhez engedéj is kell ezért nem ajánlom!!!!
De ha kitartassz melletük és berendezel egy kb 24 fokos vizû minimum 500 litetes akváriumot aktiv szüréssel nem lesz gondod velük!!!!!!!!!!!
Ha még van kérdésed irj!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 18 2005, 10:43 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Dorci! Az állatorvostól!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 20 2005, 05:49 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tamás mit tartasz a hatvan literesben a vízen kívül? Halas
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2005, 10:51 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Halas!!!!!!!
Az átlagosnál aktivabb erõsebb szûrést esetleg aktiv szén vagy aktiv gyapot alkalmazásával!!!!!
Ja és ha belsõ szûrõd van rögzitsd erõsen mert a murénák leverhetik!!!!
Ha lehet alkalmazz külsö szûrõt vagy ha belsõd van rögzitsd ahol csak tudod de legyen könnyen kezelhetõ!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 20 2005, 04:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Jó, én csak kérdeztem, hogy lehetséges-e, de ha egyszer lesz, akkor egy 120 literesben, már ki is van nézve, elvileg hamarosan megveszem, csak lenn lesz a garázsban. És majd a külön felszereléseket összeszedem hozzá. Egyébként miylen ccuok kellenek egy teneri akihoz, és ezek milyen árban vannak?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2005, 07:12 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Itt a háziállaton azt írják, 120-150 l-es akvárium is megfelel nekik /persze amellyek nem npnek nagyon nagyra/ és igazából ezek a fajok nem túl mozgékonyak, csak fõleg akkor, ha kajáról van nszó, de de akkor is azt gyorsan megszerzik.
|
|
|
|
Jul 8 2005, 07:48 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,601 |
www.korallszirtes-akvarium.hu
mondjuk :)
de az www.akvarista.hu-n is van egy - két elvetemült :)
|
|
|
|
Jul 7 2005, 05:04 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,601 |
sztem ez nem ez a topic :)))
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 14 2005, 04:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Igen a hal az egy dollár, meg ezer forint a víz és a csomagolás amiben jön. Sajnos a légitársaságok nem szállítanak ingyen. Halas
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2005, 06:48 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van egy hatvan literes és egy karantén ami húsz literes!!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 17 2005, 05:46 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Minden színalatt állatorvosi papírnak kell kísérnie, ettõl eltérõ behozatal ha észreveszik a vámos jóindulatán mulik.
De a tropusi halak sokkal szebbek és a technika miatt drágább egy tengeri akvárium.
Az adriai dol,goknak is kell bioszürõ lehab. stb. Halas
|
|
|
|
Jul 20 2005, 03:56 PM
Létrehozva:
|
|
|
Dorci: adriás halakat nem lehet kapni
a bohóchal ára elég változó 2500-tól 4000 ig szoktálk árulni a sima kis A. Ocellarist mérettõl függõen
40L-ben is de abba nem tennék halat, még a fehérjefölözõ sem fér bele egy akkrora akváriumba
de ha tényleg tengerit akarsz akkor szerintem is a 100L a min, de minnél naygobb annál jobb mert könnyebb fntartani az egyensúlyt
kis akváriumoknál az a gond hogy kicsi a vizmennyiség és ha már kicsi viz is elpárolog belõle akkor megnõhet a sókoncentráció amit esetleg egyes élõlények nem jól tolerálnak
ezért ezeknél a kis akiknál szokott lenni automata visszatöltörendszer is
de kint is zömével olyan emberek készitenek ilyen nano akváriumokat akik azért elötte már pár évet tengeriztek s tudják mire kell naygon odafigyelni
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 12 2005, 10:41 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Dorci! Állategészségügyi kísérõlevéllel hozhatnád csak be az országba! A Horvátok nagyon büntetnek ha észreveszik. Üdv Halas
|
|
|
|
Jul 19 2005, 08:40 PM
Létrehozva:
|
|
|
Dorci: akár 4L-ben is leht tengeri akvárium :) ezeket hívják nano reef-nek
egy tengeri akváriumban nem feltétlen kell hal, nélküle is rengeteg élõlény van ott :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2005, 06:10 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tamás! Neked honnan vannak ismereteid va tengeri akid? Halas
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 4 2005, 04:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ami tényleg brakkvízi és díszhal: zöld gömbhal. De valójában kecsegéket tartok, korábban lénai tokot is.:-)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 18 2005, 06:10 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Miért nem csinálunk itt egy jó tengeres fórumot?! Az én kérdésem a következõ:
Miért van túlmisztifikálva a tengeri akvárium tartása kis honunkban? Halas
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:09 PM |