Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Apr 11 2006, 09:17 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,203 |
Arapara!! A tanárbácsi is a lisztkukacot javasolta, de szerintem rovarokat is adhatsz neki a változatosság kedvéért.A görivitamin nevét most nem tudom megkérdezni, mert iskola szünet van.Ha tudsz küldjél róla képet a baliba@totalcar.hu -ra,meg a többi állatodról is. Köszi szia!!
|
|
|
|
Apr 12 2006, 10:34 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,632 |
Balibá!!
HA Van msn-ed,kamerán át élöben is megmutathatom öket,de képet is kereshetek!!
Várom,a válaszodat!!
Szia!!
|
|
|
|
Apr 14 2006, 09:01 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,203 |
Arapara!! Van msn-em,de képet is küldhetsz.Msn címem ugyan az mint az e-mailem.Szia!!
|
|
|
|
Apr 15 2006, 08:25 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,632 |
Balibá!!
Köszike mindent,elvileg felvettelek,az én cimem is ugyanaz,mint az itteni!!
Kellemes Husvéti Ünnepeket Kivánok Neked,és minden Állatodnak!!
Köszike,maz eddigi,és az ezutáni segitséget is!!
Szia!!:tapsi
|
|
|
|
Jun 21 2006, 08:13 AM
Létrehozva:
|
|
|
Arapara!!
Itt Husvét ota josok mozgolodás volt ám!!:)
Balibá!!
Mizu veled mostanában??
Msnen is régen láttalak már!!
Várom,a válaszodat!!
Szia!!:)
|
|
|
|
Jul 17 2006, 07:46 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,085 |
Sziasztok!
Olvastam valamilyen fórumon, hogy lehet csikóhalat tartani akváriumban. Gondoltam hozátok fordulok, hátha van köztetek olyan, aki tud errõl valami bõvebbet. Tehát érdekelne, hogy ez igaz-e, illetve, ha igen, akkor be lehet-e csikóhalat valahol Magyarországon szerezni. Elõre is köszönöm a segítséget: Mazsola
|
|
|
|
Oct 19 2006, 04:26 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,523 |
Sziasztok! lehet h nagyon rossz helyen kérdezem akkor tiszta ciki de nem értek a témához. kérlek segítsetek papámnak vannak mocs. teknõsei és most kapott még 2-t de be vannak gyulladva a szemeik az egyik vak is:SSS és attól tartok h elkapják tõle a többiek. lécci aki tud segíteni az segítsen ha tudtok vmi oldalt esetleg ahol ezt megérdeklõdhetem írjátok meg lécci lécci amíg nem késõ.. köszi
|
|
|
|
Nov 3 2006, 07:24 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,601 |
Mazsola!
nagyon nehéz tartani, nehezen lehet táplálni
de be lehet szerezni maygarországon de hozzá elég sok tapasztalat szükséges
|
|
|
|
Jul 19 2007, 10:35 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 63,895 |
Tûzhalat szeretnék venni.azt olvastam h a korallok által termelt kémiai anyagok ártalmasak a halra és ezt csak vegyszerekkel lehet semlegesiteni.És mi van akkor ha csak mûnövényeket veszek? a halnak nem lesz igy baja?köszi a segitséget
|
|
|
|
Jul 19 2007, 10:37 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 63,895 |
A tengerviznek mekkora a sótartalma?
|
|
|
|
Sep 16 2007, 05:59 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,601 |
ki modott ekkora baromságot?
|
|
|
|
Sep 16 2007, 06:00 PM
Létrehozva:
|
|
|
tengerenként és oceánonként változik, de átlag 33g só van 1 liter tengervízben
|
|
|
|
Apr 3 2008, 09:07 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 72,242 |
. Ajánlom a SERA termékeket. Sera B besõszûrõ 200-400 tökéletesA tengeri halak 2 tizedét már tenyésztik:bohóchal, mandarinhal meg pár más tengeri halacska. Tehát már aki ilyen halakat akarna(majd én is) akkor ezeket tiszta lelkiismerettel lehet tartani, Adrágaságot meg csak azért tudom indokolni, mert nem nagyon veszik õket-pedig megjegyezném szinte csak 10 percet kell velük foglalkozni naponta:a világítás és a szûrõk ellenõrzése, etetni és a víi pH kh NO2 NO3 szintát kell mérni+a magnéziumot kell mérni.Vissza az árhoz:Ha többen vennének tengeri halakat talán még olcsóbbak is lennének. A korallokról már ne is beszéljek.Sokat olvastam a tengeri akváriumról tengeri akváriumokra. Sera.hu-sera.de-aki tud németül annak nem lesz gond.De, hogy ott hogyan tálékozódj-azt máskór leírom.
|
|
|
|
May 24 2008, 12:56 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 85,235 |
Biztos,hogy mocsári teknõsök,ugyanis az védett állat. úgy tudom tilos tartani?;teki
|
|
|
|
Jun 14 2008, 09:26 AM
Létrehozva:
|
|
|
hát azért a sera termékek nem olyan jók, vannak sokkal jobbak
magyarországon forgalomba lévõ halak 98%-a vadonfogott
és miért olyan drága? szállítás, tengeri halakat külön csomagolják, több vízbe mint az édesvizieket, és repülõn a szállítás súly szerint van, talán 2700ft/kg, hiába kerül 1 dollárba a bohóchal, drága a szállítása
tenyésztés meg macerás dolog, egész embert kíván, nem lehet mellette dolgozni...
|
|
|
|
Aug 8 2008, 09:29 AM
Létrehozva:
|
|
|
mi ez sera reklám? aki bármit ius tud a tengerirõl nem a sera cégtõl fogh tanácsot kérni és tudakolózni :D a sere édesvizi dolgokat gyárt és csak próbálkoznak a tengerivel...
érdemesebb más oldalakat felkeresni mint a www.reefcentral.com vagy a www.korallszirtes-akvarium.hu-t
itt tényleg hasznos infókat lehet találni
Magyarországon mostanában tenyésztett halakból bohócot és kardinális halat lehet venni
igaz sok más halat is szaporítanak, csak nem Magyarországon, és nem is ide adják el, Magyarországon mindenki a vadon fogottat veszi mert az olcsóbb, igaz nagyobb a kockázat miegymás...
nyugat nagyobb piac, oda mennem a minõségi élõlények, sajnos...
|
|
|
|
Aug 30 2008, 09:21 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 70,993 |
sziasztok,
kitudja hogy kell gondozni egy kék hátu narancssárga lábu fehér olloju tarisznyarákot
|
|
|
|
Feb 10 2009, 03:58 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 85,802 |
Sziasztok! Készítettem egy kis videót (mondjuk úgy mini-dokumentumfilmet:) a TÖRPE TARISZNYARÁKOKRÓL. Hogyan kell őket tartani, mire kell odafigyelni, mivel kell etetni stb. Gondolom a jelenlévők legtöbbje ezeket mind ismeri, de azért hát ha mond újat a videó, meg hát sztem egész jó lett! :) várom véleményket.
http://www.hircity.hu/cgi-bin/hircity/index.cgi?view=ck&tID=615&nID=48758&nyelv=hu
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:09 PM |