IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

13 Oldal V  « < 11 12 13  
Reply to this topicStart new topic
> Tengeri fajok
Balibá
hozzászólás Apr 11 2006, 09:17 PM
Létrehozva: #241

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 61,203

Arapara!! A tanárbácsi is a lisztkukacot javasolta, de szerintem rovarokat is adhatsz neki a változatosság kedvéért.A görivitamin nevét most nem tudom megkérdezni, mert iskola szünet van.Ha tudsz küldjél róla képet a baliba@totalcar.hu -ra,meg a többi állatodról is. Köszi szia!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Arapara
hozzászólás Apr 12 2006, 10:34 AM
Létrehozva: #242

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 81,632

Balibá!! HA Van msn-ed,kamerán át élöben is megmutathatom öket,de képet is kereshetek!! Várom,a válaszodat!! Szia!!

+Quote Post
Balibá
hozzászólás Apr 14 2006, 09:01 PM
Létrehozva: #243

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 61,203

Arapara!! Van msn-em,de képet is küldhetsz.Msn címem ugyan az mint az e-mailem.Szia!!

+Quote Post
Arapara
hozzászólás Apr 15 2006, 08:25 PM
Létrehozva: #244

Abszolút kezdő
*

Balibá!! Köszike mindent,elvileg felvettelek,az én cimem is ugyanaz,mint az itteni!! Kellemes Husvéti Ünnepeket Kivánok Neked,és minden Állatodnak!! Köszike,maz eddigi,és az ezutáni segitséget is!! Szia!!:tapsi

+Quote Post
Arapara
hozzászólás Jun 21 2006, 08:13 AM
Létrehozva: #245

Abszolút kezdő
*

Arapara!! Itt Husvét ota josok mozgolodás volt ám!!:) Balibá!! Mizu veled mostanában?? Msnen is régen láttalak már!! Várom,a válaszodat!! Szia!!:)

+Quote Post
Mazsi
hozzászólás Jul 17 2006, 07:46 AM
Létrehozva: #246

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,085

Sziasztok! Olvastam valamilyen fórumon, hogy lehet csikóhalat tartani akváriumban. Gondoltam hozátok fordulok, hátha van köztetek olyan, aki tud errõl valami bõvebbet. Tehát érdekelne, hogy ez igaz-e, illetve, ha igen, akkor be lehet-e csikóhalat valahol Magyarországon szerezni. Elõre is köszönöm a segítséget: Mazsola

+Quote Post
Titi_38728
hozzászólás Oct 19 2006, 04:26 PM
Létrehozva: #247

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,523

Sziasztok! lehet h nagyon rossz helyen kérdezem akkor tiszta ciki de nem értek a témához. kérlek segítsetek papámnak vannak mocs. teknõsei és most kapott még 2-t de be vannak gyulladva a szemeik az egyik vak is:SSS és attól tartok h elkapják tõle a többiek. lécci aki tud segíteni az segítsen ha tudtok vmi oldalt esetleg ahol ezt megérdeklõdhetem írjátok meg lécci lécci amíg nem késõ.. köszi

+Quote Post
Degec
hozzászólás Nov 3 2006, 07:24 PM
Létrehozva: #248

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,601

Mazsola! nagyon nehéz tartani, nehezen lehet táplálni de be lehet szerezni maygarországon de hozzá elég sok tapasztalat szükséges

+Quote Post
diesel007
hozzászólás Jul 19 2007, 10:35 PM
Létrehozva: #249

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 63,895

Tûzhalat szeretnék venni.azt olvastam h a korallok által termelt kémiai anyagok ártalmasak a halra és ezt csak vegyszerekkel lehet semlegesiteni.És mi van akkor ha csak mûnövényeket veszek? a halnak nem lesz igy baja?köszi a segitséget

+Quote Post
diesel007
hozzászólás Jul 19 2007, 10:37 PM
Létrehozva: #250

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 63,895

A tengerviznek mekkora a sótartalma?

+Quote Post
Degec
hozzászólás Sep 16 2007, 05:59 PM
Létrehozva: #251

Abszolút kezdő
*

ki modott ekkora baromságot?

+Quote Post
Degec
hozzászólás Sep 16 2007, 06:00 PM
Létrehozva: #252

Abszolút kezdő
*

tengerenként és oceánonként változik, de átlag 33g só van 1 liter tengervízben

+Quote Post
Sanyi_17465
hozzászólás Apr 3 2008, 09:07 PM
Létrehozva: #253

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 72,242

. Ajánlom a SERA termékeket. Sera B besõszûrõ 200-400 tökéletesA tengeri halak 2 tizedét már tenyésztik:bohóchal, mandarinhal meg pár más tengeri halacska. Tehát már aki ilyen halakat akarna(majd én is) akkor ezeket tiszta lelkiismerettel lehet tartani, Adrágaságot meg csak azért tudom indokolni, mert nem nagyon veszik õket-pedig megjegyezném szinte csak 10 percet kell velük foglalkozni naponta:a világítás és a szûrõk ellenõrzése, etetni és a víi pH kh NO2 NO3 szintát kell mérni+a magnéziumot kell mérni.Vissza az árhoz:Ha többen vennének tengeri halakat talán még olcsóbbak is lennének. A korallokról már ne is beszéljek.Sokat olvastam a tengeri akváriumról tengeri akváriumokra. Sera.hu-sera.de-aki tud németül annak nem lesz gond.De, hogy ott hogyan tálékozódj-azt máskór leírom.

+Quote Post
ányááá
hozzászólás May 24 2008, 12:56 PM
Létrehozva: #254

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 85,235

Biztos,hogy mocsári teknõsök,ugyanis az védett állat. úgy tudom tilos tartani?;teki

+Quote Post
Degec
hozzászólás Jun 14 2008, 09:26 AM
Létrehozva: #255

Abszolút kezdő
*

hát azért a sera termékek nem olyan jók, vannak sokkal jobbak magyarországon forgalomba lévõ halak 98%-a vadonfogott és miért olyan drága? szállítás, tengeri halakat külön csomagolják, több vízbe mint az édesvizieket, és repülõn a szállítás súly szerint van, talán 2700ft/kg, hiába kerül 1 dollárba a bohóchal, drága a szállítása tenyésztés meg macerás dolog, egész embert kíván, nem lehet mellette dolgozni...

+Quote Post
Degec
hozzászólás Aug 8 2008, 09:29 AM
Létrehozva: #256

Abszolút kezdő
*

mi ez sera reklám? aki bármit ius tud a tengerirõl nem a sera cégtõl fogh tanácsot kérni és tudakolózni :D a sere édesvizi dolgokat gyárt és csak próbálkoznak a tengerivel... érdemesebb más oldalakat felkeresni mint a www.reefcentral.com vagy a www.korallszirtes-akvarium.hu-t itt tényleg hasznos infókat lehet találni Magyarországon mostanában tenyésztett halakból bohócot és kardinális halat lehet venni igaz sok más halat is szaporítanak, csak nem Magyarországon, és nem is ide adják el, Magyarországon mindenki a vadon fogottat veszi mert az olcsóbb, igaz nagyobb a kockázat miegymás... nyugat nagyobb piac, oda mennem a minõségi élõlények, sajnos...

+Quote Post
Miki_37559
hozzászólás Aug 30 2008, 09:21 AM
Létrehozva: #257

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 70,993

sziasztok, kitudja hogy kell gondozni egy kék hátu narancssárga lábu fehér olloju tarisznyarákot

+Quote Post
fisto
hozzászólás Feb 10 2009, 03:58 PM
Létrehozva: #258

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 85,802

Sziasztok! Készítettem egy kis videót (mondjuk úgy mini-dokumentumfilmet:) a TÖRPE TARISZNYARÁKOKRÓL. Hogyan kell őket tartani, mire kell odafigyelni, mivel kell etetni stb. Gondolom a jelenlévők legtöbbje ezeket mind ismeri, de azért hát ha mond újat a videó, meg hát sztem egész jó lett! :) várom véleményket. http://www.hircity.hu/cgi-bin/hircity/index.cgi?view=ck&tID=615&nID=48758&nyelv=hu

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

13 Oldal V  « < 11 12 13
Reply to this topicStart new topic
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:09 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum