Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jul 23 2005, 08:46 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ha valaki tud egy nagyon aranyos Rottweiler és Farkas keveréknek egy kertes házat macskák nélkül, kérem segítsenek!!!!!! Nagyon boldog lenne valaki vele. Szegény, ragaszkodó és loyális. Sajnos én nem tudom megtartani a macskák miatt.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 23 2005, 10:11 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Rottveiler és farkas vagy farkaskutya keverék????
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 23 2005, 10:42 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ezt a baromságot! A víz és az élelem hiánya NEM okozhat veszettséget. Remélem a mosómacid jobb agyi képeségekkel rendelkezik...
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 24 2005, 01:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Veszettséget maga a veszettség vírusa okozhat, amit a legkönnyebben úgy szerezhet meg, ha megharapja egy veszett állat,vagy valamilyen érintkeztésbe (közös tálból evés, ivás, stb.) kerül! A víz és élelem hiánya a kiszáradását és az elpusztulását okozhatja, veszettséget nem.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 24 2005, 01:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
de okozhat én is úgy tudtam hogy nem de az állatorvos mondta hogy igen és õ csak többet tudnálad drága menyus!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 24 2005, 02:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
De magát a terjedõ veszettséget csak a vírusa okozhatja, a víz és élelem hiánya miatt csak azért alakulhat ki, mert az állat megõrül, de ez tényleg csak akkor fordulhat elõ, ha már nagyon vészes a helyzet!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 24 2005, 11:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Utolsó éves állatorvostan- hallgató vagyok. Õsztõl.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 25 2005, 07:00 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Például most olvastam a job oldalon a Dr. Háziállatban: A veszettséget csak a veszettség virus okozhatja....... /Egy állat beoltásánál került szóba/ Egyébként nekem is az a tervem, hogy állatorvos leszek, bár hozzáteszem, 4-5 éves korom óta a paleontológia /õslénytankutatás/ is érdekel.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 25 2005, 07:00 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
jobb :))
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 25 2005, 07:08 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
"(?) A mókust be kell oltani veszettség vagy más betegség ellen?
Amit nem árt tudni a veszettségrõl: A veszettséget vírus okozza, és azt gyakorlatilag csak veszettséggel fertõzött állattól lehet megkapni."
Tessék, nézzétek meg, ha nem hiszitek el!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 25 2005, 10:11 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Dorci!!!!
Nem árt oltani de nem kötelezõ!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 25 2005, 11:28 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lám, ezen a fórumon meg Szaffika osztja az észt...
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 12:32 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Anna te nem kapsz. :)))
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 12:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ezt nem én írtam az a patkányos görcs szenved te kis patkányos húzzál az ebbe is beleugatok részhez és nézd meg mit írt neked Tomi!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 12:16 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
BOCSÁNATOT KÉREK MIINDENKITÕL AKIVEL BUNKÓ VOLTM DORCI BOCSÁSS MEG LÉTSZI AZ ÁLLATOKÉRT KIVÉTEL ATTÓL A PATKÁNYOS KIS GŐRCSTÕL NEM KÉREK BOCSÁNATOT (A PATKÁNYOS ANNÁTÓL)EZER BOCS MINDENKINEK!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 06:01 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Na jó...ezt a "bocsánatot kéreket" nem én irtam hanem valaki a nevemben!!!!!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 06:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Na jó emberek....ki irkál be a nevemben már megint!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 06:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Valaki asszem nagyon nem kedvel itt engem!!!!
Én kértem bocsánatot!!!!....
Aki a nevemben irogat kérem hadja abba!!!!....
Nem tudom ki õ de szépen megkérem hogy ne irjon be többet a nevemben!!!!....
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 06:57 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tomi ha nem te kértél bocsánatot akkor ki?Pedig így mindenki kezdett megszeretni még Dorci meg én is Laura meg Réka is megbocsátott a bunkóságodért most te az a Tomi vagy akinek Killi van mert ha igen akkor mindenki kezdett bírni tged de sajna akkor nem te voltál ilyen kedves :(de ez van nem tudom hogy most ki vagy valójában ,de teljesen összezavartál már már tényleg kezdtem "beléd szeretni,, amióta bocsit kértél , azta beléd szeretni szót ne vedd komolyan de sajnos tévedtem!ez van!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 07:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tomi írtam neked a macis fórumhoz egy üzit létszi nézd meg nyugi pozitív!
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 07:50 AM |