IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

27 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Állatvédő
Merci_92213
hozzászólás Sep 27 2008, 06:31 AM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 81,285

:katSZIASZTOK!!!:kat:nyusz:nyusz:B:B:tapsi:tapsi
Go to the top of the page

+Quote Post
Natviva
hozzászólás Sep 24 2008, 03:57 PM
Létrehozva: #2

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 81,205

Vidd is nagyon helyes. Bár a megelõzés nem biztos h jó szó. Az egyik veszélyforrás a férgek paraziták, és a kiskutyák óriási százalékban eleve fertõzöttek az anyától.

+Quote Post
Apollo
hozzászólás Sep 24 2008, 10:25 AM
Létrehozva: #3

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 81,113

Hello mindenkinek! Találtam egy érdekes ellenséget,. sztem mindenkinek jó tudnia róluk.... http://www.youtube.com/watch?v=wTUe-531Il4

+Quote Post
Apollo
hozzászólás Sep 24 2008, 03:14 PM
Létrehozva: #4

Abszolút kezdő
*

Utána néztem a dolognak alaposabban és úgy döntöttem jövõ héten elviszem a kis Bélát állatorvoshoz, jobb a biztonság. A féreg könnyen könnyen megfertõheti az embert is, és különbözõ elváltozások jelentkezhetnek, úgyhogy inkább megelõzöm a bajt

+Quote Post
Apollo
hozzászólás Sep 22 2008, 11:55 AM
Létrehozva: #5

Abszolút kezdő
*

Újdonsült kutyatulajdonosként kérdezném, hogy mennyire kell férni a bélférgektõl? Olvastam, egy-két dolgot, de ezek lehet hogy csak rémhírek, hogy lehúzhassanak. Tényleg átterjedhet az emberre? Itt fekszik mellettem a három hetes Béla, még ismerkedünk :)

+Quote Post
Natviva
hozzászólás Sep 24 2008, 02:19 PM
Létrehozva: #6

Abszolút kezdő
*

Szia! Én azt ajánlom figyelj azért oda rá. Nem kerül óriási költségekbe a kezelés, és magadnak csinálsz vele jót, illetve a kedvencednek. Nem tudom milyen rémhíreket hallottál, de engem a doki nagyon kiokosított annak idején belõle.

+Quote Post
Natviva
hozzászólás Sep 24 2008, 02:35 PM
Létrehozva: #7

Abszolút kezdő
*

Szia! Én azt ajánlom figyelj azért oda rá. Nem kerül óriási költségekbe a kezelés, és magadnak csinálsz vele jót, illetve a kedvencednek. Nem tudom milyen rémhíreket hallottál, de engem a doki nagyon kiokosított annak idején belõle.

+Quote Post
asdfélkj
hozzászólás Dec 14 2008, 11:16 AM
Létrehozva: #8

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 84,555

sziasztok mit tehetek akkor, ha elhagyott rókakölyköt találok, és valszeg a szülei már nem élnek/elhagyták őt? ne mondjátok azt h hagyjam ott:(

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 18 2005, 12:45 PM
Létrehozva: #9

Guests

Dorci!!!!Én is nem tudom mi élvezet van abban ha láták hogy szenved egy kis "poronty,, szerintem az élvezetesebb ha segítünk nem pedig ártunk nekik!!!!!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 22 2005, 08:35 AM
Létrehozva: #10

Guests

Felelõs vagy azért, akit megszelíditettél... Ezt mindenki ismeri, és aki jó állattartó akar lenni, az be is tartja! És persze meg lesz a következménye is, az állat is úgy fogja viszonozni! De ez rossz irányba is mûködik.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2005, 09:27 PM
Létrehozva: #11

Guests

na te csak ne osztogass tanácsokat menj a mosómcis fórumhoz és nézd meg hogy mit írtam neked csók!!!!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 13 2005, 08:13 PM
Létrehozva: #12

Guests

Mindenképpen jelensd, de az üzletbe saját magad szerintem ne menj, legfeljebb ha véletlenül beteg állatot vettél ott, reklamálni.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 18 2005, 07:58 PM
Létrehozva: #13

Guests

Valaki ma szárnyonlõtt egy héját......alig tuttam megmenteni de 2 óra házi gojókihuzás után ÉL!!!!!!!!! idei him és jól kijön az enyémmel!!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2005, 02:45 PM
Létrehozva: #14

Guests

Várok minden kedves látogatót a www.gportal.hu/akvaweb és a www.gportal.hu/daruhazizebrapinty oldalamra! Szívesen adok válaszokat, ötleteket, és kezdõk is jöjjenek! Üdv.! www.gportal.hu/akvaweb www.gportal.hu/daruhazizebrapinty E-mailom: garfieldmancs@citromail.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 30 2005, 07:47 PM
Létrehozva: #15

Guests

Nem lehet igaz, hogy pont ebbe a témába nem írnak semmit! Pedig nagyon fontos lenne!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2005, 08:59 PM
Létrehozva: #16

Guests

Most meg zsarolsz másokat a fekete listáddal na ez már tényleg undorító te nem a fekete listámon vagy ,de ha még egy rossz szó lesz mind a macikra mind a csinekre mind a mókusokra és mind a görcikre akor nagyobb bajban leszel mint az hogy felkerülsz a fekete listámon ja és ez nem fenyegetés hanem egy jó tanács

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 17 2005, 03:25 PM
Létrehozva: #17

Guests

Tomi igen téynleg tenni kéne valamit ,de az a baj hogy mindig lesz pár olyan hülye állatkínzó aki kedvtelésbõl öli az állatokat!Tavaly elmentem nyaralni (csak 3 napra)elõtte egy fél évvel találtam egy kiscicát kidobva olyan vékony volt boralmasan nézet ki szépen etettem fésültem elvittem állatorvoshoz rende jött amikor elmentem nyaralni a barátnõm vigyázott rá ,de egyik nap egy délutánra elment s a cica otthon maradt egyedül amikor hazaért ott feküdt a cicawcjében és nyávogott rögtön telefonált rohanta amilyen gyorsan tudtam felemeltem a cicust még mindig sírt elvittem a dokihoz és kiderült hogy el van törve a gerince el kellett altatni töb hónapon át sírtam utána utána az is kiderült hogy a hülye szomszéd gyerek átrúgta a kapun és még volt képe azt mondani hogy megkarmolta a macska.ne mondja már.az a cica.a légynek se ártott .Ezzel a szomorú történettel azt akartam mondani hogy úgyis mindig lesz pár hülye........Az állatkereskedésben ha rosszul bánnak az állaokkal jelenteni kel az állatvédõ egyesületnek!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 20 2005, 06:30 PM
Létrehozva: #18

Guests

Dorci!!!! Killit (a héjámat) én neveltem mert egy viharkor lefordult a fészek amiben volt!!!!! Mostmár szabad és visszajár enni!!!! Ezt akit meglõtt egy galambász pedig ápolom és killi segit neki visszaszokni a vadonba!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 10 2005, 08:29 PM
Létrehozva: #19

Guests

valamelyik allatvedo szervezetet probald meg felkeresni! nem tudom milyen engedelyek szuksegesek egy allatkereskedes uzemeltetesehez, de ennek is utana lehetne nezni, es az adott hivatalban panszt tenni.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 20 2005, 02:09 PM
Létrehozva: #20

Guests

Miért eleve volt neked egy héjád.....???

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

27 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 06:40 AM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum