Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Sep 27 2008, 06:31 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,285 |
:katSZIASZTOK!!!:kat:nyusz:nyusz:B:B:tapsi:tapsi
|
|
|
|
Sep 24 2008, 03:57 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,205 |
Vidd is nagyon helyes. Bár a megelõzés nem biztos h jó szó. Az egyik veszélyforrás a férgek paraziták, és a kiskutyák óriási százalékban eleve fertõzöttek az anyától.
|
|
|
|
Sep 24 2008, 10:25 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,113 |
Hello mindenkinek!
Találtam egy érdekes ellenséget,. sztem mindenkinek jó tudnia róluk.... http://www.youtube.com/watch?v=wTUe-531Il4
|
|
|
|
Sep 24 2008, 03:14 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,113 |
Utána néztem a dolognak alaposabban és úgy döntöttem jövõ héten elviszem a kis Bélát állatorvoshoz, jobb a biztonság. A féreg könnyen könnyen megfertõheti az embert is, és különbözõ elváltozások jelentkezhetnek, úgyhogy inkább megelõzöm a bajt
|
|
|
|
Sep 22 2008, 11:55 AM
Létrehozva:
|
|
|
Újdonsült kutyatulajdonosként kérdezném, hogy mennyire kell férni a bélférgektõl? Olvastam, egy-két dolgot, de ezek lehet hogy csak rémhírek, hogy lehúzhassanak. Tényleg átterjedhet az emberre?
Itt fekszik mellettem a három hetes Béla, még ismerkedünk :)
|
|
|
|
Sep 24 2008, 02:19 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,205 |
Szia! Én azt ajánlom figyelj azért oda rá. Nem kerül óriási költségekbe a kezelés, és magadnak csinálsz vele jót, illetve a kedvencednek. Nem tudom milyen rémhíreket hallottál, de engem a doki nagyon kiokosított annak idején belõle.
|
|
|
|
Sep 24 2008, 02:35 PM
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Én azt ajánlom figyelj azért oda rá. Nem kerül óriási költségekbe a kezelés, és magadnak csinálsz vele jót, illetve a kedvencednek. Nem tudom milyen rémhíreket hallottál, de engem a doki nagyon kiokosított annak idején belõle.
|
|
|
|
Dec 14 2008, 11:16 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 84,555 |
sziasztok
mit tehetek akkor, ha elhagyott rókakölyköt találok, és valszeg a szülei már nem élnek/elhagyták őt? ne mondjátok azt h hagyjam ott:(
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 18 2005, 12:45 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Dorci!!!!Én is nem tudom mi élvezet van abban ha láták hogy szenved egy kis "poronty,, szerintem az élvezetesebb ha segítünk nem pedig ártunk nekik!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 22 2005, 08:35 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Felelõs vagy azért, akit megszelíditettél... Ezt mindenki ismeri, és aki jó állattartó akar lenni, az be is tartja! És persze meg lesz a következménye is, az állat is úgy fogja viszonozni! De ez rossz irányba is mûködik.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2005, 09:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
na te csak ne osztogass tanácsokat menj a mosómcis fórumhoz és nézd meg hogy mit írtam neked csók!!!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 13 2005, 08:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mindenképpen jelensd, de az üzletbe saját magad szerintem ne menj, legfeljebb ha véletlenül beteg állatot vettél ott, reklamálni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 18 2005, 07:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Valaki ma szárnyonlõtt egy héját......alig tuttam megmenteni de 2 óra házi gojókihuzás után ÉL!!!!!!!!!
idei him és jól kijön az enyémmel!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2005, 02:45 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Várok minden kedves látogatót a www.gportal.hu/akvaweb és a www.gportal.hu/daruhazizebrapinty oldalamra! Szívesen adok válaszokat, ötleteket, és kezdõk is jöjjenek! Üdv.!
www.gportal.hu/akvaweb
www.gportal.hu/daruhazizebrapinty
E-mailom: garfieldmancs@citromail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 30 2005, 07:47 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem lehet igaz, hogy pont ebbe a témába nem írnak semmit! Pedig nagyon fontos lenne!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2005, 08:59 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Most meg zsarolsz másokat a fekete listáddal na ez már tényleg undorító te nem a fekete listámon vagy ,de ha még egy rossz szó lesz mind a macikra mind a csinekre mind a mókusokra és mind a görcikre akor nagyobb bajban leszel mint az hogy felkerülsz a fekete listámon ja és ez nem fenyegetés hanem egy jó tanács
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 17 2005, 03:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tomi igen téynleg tenni kéne valamit ,de az a baj hogy mindig lesz pár olyan hülye állatkínzó aki kedvtelésbõl öli az állatokat!Tavaly elmentem nyaralni (csak 3 napra)elõtte egy fél évvel találtam egy kiscicát kidobva olyan vékony volt boralmasan nézet ki szépen etettem fésültem elvittem állatorvoshoz rende jött amikor elmentem nyaralni a barátnõm vigyázott rá ,de egyik nap egy délutánra elment s a cica otthon maradt egyedül amikor hazaért ott feküdt a cicawcjében és nyávogott rögtön telefonált rohanta amilyen gyorsan tudtam felemeltem a cicust még mindig sírt elvittem a dokihoz és kiderült hogy el van törve a gerince el kellett altatni töb hónapon át sírtam utána utána az is kiderült hogy a hülye szomszéd gyerek átrúgta a kapun és még volt képe azt mondani hogy megkarmolta a macska.ne mondja már.az a cica.a légynek se ártott .Ezzel a szomorú történettel azt akartam mondani hogy úgyis mindig lesz pár hülye........Az állatkereskedésben ha rosszul bánnak az állaokkal jelenteni kel az állatvédõ egyesületnek!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 20 2005, 06:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Dorci!!!!
Killit (a héjámat) én neveltem mert egy viharkor lefordult a fészek amiben volt!!!!!
Mostmár szabad és visszajár enni!!!!
Ezt akit meglõtt egy galambász pedig ápolom és killi segit neki visszaszokni a vadonba!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 10 2005, 08:29 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
valamelyik allatvedo szervezetet probald meg felkeresni! nem tudom milyen engedelyek szuksegesek egy allatkereskedes uzemeltetesehez, de ennek is utana lehetne nezni, es az adott hivatalban panszt tenni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 20 2005, 02:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Miért eleve volt neked egy héjád.....???
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 06:40 AM |