Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jul 20 2005, 10:57 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem 5 pintyem, 2 kutyám, és 3 teknõsöm van, és nem nagyoskodok. Pedig én is imádom az állataimat... És még csak 12 éves vagyok.
Sajnos a pintyeket el kel ajándékozni...
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 12 2005, 12:53 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Annák: ezen nincs értelme vitázni. Rossz a nick választás. Az országban rajtatok kívül még néhány százezer másik Anna is él. Találjatok ki szerintem valami fantáziadúsabb nick-et, vagy egyszerûen írjatok elé vagy mögé egy szót, ami egyedivé teszi a mostanit.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2005, 09:02 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Persze hogy ismer hisz nincs még egy ilyen nagyképû és állatkínzó pasi mint te !ja és a csók az én dumám úgyhogy le lehet kopni róla!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 12 2005, 03:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bocsi mindenkinek, hogy elkezdtem tárgyalni az iskolai dolgokat, csak Zsófinak magyaráztam, hogy nem annyira nagy szám, az hogy kitûnõ, mint aminek hiszi.
És tényleg azt kérdeztem, hogy hanyadikos vagy?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 12 2005, 04:43 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Jóska kösszencs hogy megvédtél Anna :) én nem veszekszek ilyen hülyeségen csak megkértem a patkányos Annát hogy válasszon más nevet!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 16 2005, 03:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Nagy itt a pangás!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 18 2005, 08:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Anna!!!!!!!!
Nekem van 44 madaram rágcsálóim madárpókjaim és egyéb izeltlábuim halaim hüllõim és kétéltüjeim is!!!!!
Imádom õket és nem tudnék élni nélkülük!!!!!
Ha meg izél a másik anna nevezd el anna2-nek és kussoltasd el!!!!!!!
Ha még van kérdésed irj vagy esetleg reggel 6-este9-ig hivhatsz a 06303058539-es számon!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 20 2005, 12:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Legalább írnál helyesen... Miben tartod te azt az állítólagos 44 madaradat?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2005, 11:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Anna, csipem a dumád, ténleg jol beolvastál a mokusos ketrecárusnak.Látogas meg Egerbe lakok a Rákóci utcába, 44 madaram van, de értek minden álathoz, kigyohoz, görényhez. polihisztórnak monják az ijet. szokok irni más álatos oldalra is.Mongyuk a mosomedvét utálom, te se enged be a lakásba, mongyák sok bolhát öszeszed. Ha akarsz kérdez nyugodtan.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 22 2005, 01:52 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kelemen Tamás nem csak Annával veszexik így, hanem Dorcival is... szerintem háreme van :DDDDD
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 25 2005, 12:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Te milyen osztályba jársz?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2005, 07:35 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
És még valami!!!!Ahogy megérkeszik killi bekopog az ablakon, kéri a darálthust. Elrepül vele a begyébe viszi a fiokáinak. Asztán viszaszál és még eszik. A rigok és gerlék várnak addig nyugottan, nekik magot adok. Egyébként a rákoci utcában lakok engem mindenki ismer Egerben. csok nektek galambocskáim!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 12 2005, 09:34 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
lofasz, picsa, marha, barom, fasz, seggfej.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 12 2005, 04:50 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Arni!Velem már fordult elõ ilyesmi eset csak a csinjeimmel igaz õk árbe vannak Rocky az egyéves fiúcsin és Csini a 2 éves lány csin elég csúnyán összevesztek Rockykának Csini úgy kiszette a bundiját hogy amikor megláttam azt hittem szívinfarktust kapok különketrecbe tettem õket és a bunyókezdeményezõt Csinit kisebb ketrecbe tettem így voltak egy hétig utána Csinit kisterecestül betettem Rocky nagy ketrecébe és így voltak 2 hétig persze közben a szobámba szaladgáltak együtt végülis milyen csinvõlegény az aki egy hatalmas szobában nem tud elmenekülni az õt üldözõ felesége elõl :D 2 hét elteltével összetettem õket ,de éjszakára különtettem újra õket nappal pedig folyamatos felügyelet aléatt voltak ez így nagyon bevállt szerintem azért vad a malacka mert most kezd ivarérett lenni ,de ajánlm hogy menj be az állatkereskedésbe és kérdezd meg!Üdv
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2005, 07:46 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Gyerekek, nekem 3 hullámospapagájom és 4 éxerteknõsöm van (2 déli díszes és 2 sárgafülû, utóbbiak csak átmenetileg). Ja, és egy öcsém, testvérkategória kár, hogy nincs :P pedig de poén lenne :D
|
|
|
|
Jul 3 2005, 02:25 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 72,685 |
Arf, arfg, vaff-vuff, ... vaufff? Vauf, argh, vau.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2005, 10:46 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
ja még valami a HÉJA VÉDETT ÁLLAT ÚGYHOGY JÓL VIGYÁZZ HOGY MIT CSINÁLSZ EMRT BÁRKI SZÓLHAT AZ ÁLLATVÉDÕKNEK ÉS ELVEHETIK AZ ŐSSZES MADARADAT ÉS TÉGED IS MEGBÜNTETHETNEK BOCS EZ NEM JŐTT ŐSSZE HOY MILYEN HÕS VAGY UTÁNAJÁRTAM EGY KŐNYVBEN ÉS AZ ŐSSZES HÉJA VÉDETT ÁLLAT FELTEHETÕLEG A TŐBBI MADARAD IS VÉDETT !CSÓK!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2005, 01:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Anna igazad van, mivel a héja Magyarországon védett, a többi nagy testû, ragadozó madárral együtt, pl.: parlagi sas, kerecsensólyom, stb. Tehát a tartásuk, befogásuk vagy egyéb velük tett dolog /még ha segítesz is rajtuk/ bûncselekménynek bizonyul, ezért van az, hogy Magyarországon az ilyen állatokat arra a legközelebbi helyre kell vinni, ahol sérült madarakat ápolnak, van néhány, tudtommal Eger közelében is! Ezeket a madarakat csak engedéllyel lehet "tartani"!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2005, 02:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Na ezt te csak ne mond hogy mi pofázunk nem én mondok olyanokat hogy nyúlládába tartok görcit és hetente engedem ki a csinjeimet na most melyikõnk ért jobban az állatokhoz meg hogy a macika renyhe amikor nem is élsz vele együtt nem tudod hogy milyen értelmes aranyos szelíd szobatiszta sõt az én macim olyan jónevelt hogy ha behozom a lakásba ahol van egy ládája ami tele van a játékaival ha azt kipaloja visszateszi magától látod ezt nem az hogy a maci hanem néhány gyerek se csinálja meg!!!!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2005, 06:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Anna!!!!!!
Én sem tudnék élni az én állataim nélkül!!!!
Te meik városban laksz???????
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 07:49 AM |