Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Jul 3 2008, 01:53 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 77,823 |
Sziasztok! 9 napja született 8 kishörim amibõl csak 4 maradt meg, de nem tudom mikor nyúlhatok hozzájuk. Nem akarom hogy az anyjuk bántsa õket amiért hozzájuk nyúlok. Segítsetek!!!
|
|
|
|
Jul 3 2008, 02:40 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 63,559 |
Szia Timcsi! 2-3 hetesen már lehet õket gyömöszölni... :) Nem fog az anyuka se téged, se a picurikat bántani.
|
|
|
|
Jul 3 2008, 02:52 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 77,823 |
Köszi Melinda! Már alig várom hogy megsimizzem a picuri kis testüket! :D
|
|
|
|
Aug 3 2008, 11:20 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 78,999 |
SZIASZTOK DIA VAGYOK ÉS VAN 7 NYULAM VA EGY LÁNY AZ A NEVE HOGY TAPSI ES A MÁSIK NYUL AZ FIU AZ ANEVE HOGY FÜLES ÉS VAN 5 KIS NYULAM SZÜLETEK 2008 JULIU 27
:
|
|
|
|
Aug 8 2008, 01:01 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 78,999 |
dia vagyok 5kinyulamnak kinyilt a szeme
|
|
|
|
Aug 8 2008, 01:01 PM
Létrehozva:
|
|
|
;nyusz:tapsi
|
|
|
|
Aug 8 2008, 01:04 PM
Létrehozva:
|
|
|
tigi nyulat
|
|
|
|
Aug 30 2008, 11:54 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 80,278 |
Tisztelt Fórumozók!
Ha már veszítettetek el igaz társat, barátot állatok személyében és szeretnéd a fotóit megosztani velünk, és másokkal, akkor egy közös emlékalbumban, vagy sajátban helyet biztosítunk neki ingyen és bérmentve. Referencia anyag:
http://papp-kontor.pakonynet.com
Amennyiben szeretnéd, hogy bekerüljön néhai kedvenced ilyen szép albumba, akkor jelentkezz az elérhetõségeimen és a képek feltöltésére való linket megadom, a többi a mi dolgunk lesz.
Választási lehetõséged egyéni, vagy közös album. Mindegyik elérhetõsége http://itt lesz az album neve.pakonynet.com
Várom jelentkezéseteket!
|
|
|
|
Aug 31 2008, 05:12 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 80,333 |
Szeretnénk mindenki figyelmét felhívni egy-két dologra, ami nekünk elég nagy problémákat okozott!!!
Kb. egy éve vettük meg az elsõ tengerimalackánkat a Mammut 1 üzletében. Ekkor azt az információt kaptuk, hogy a malac nõstény (mint késõbb kiderült, hím).
De nem is ez volt az igazi probléma. Kb. 1 hónapja elhatároztuk, hogy veszünk mellé még egy malackát, hogy ne legyen szegény egyedül. Ekkor derült ki, hogy a régi malackánk fiú.
Az újról pedig, hogy tele van élõsködõkkel (a tenyerem felében elfért, de volt benne vagy 1000).
A kicsinek nem volt a testén ép pontja, mindenütt sebek borították. A mai napig nem értjük, hogy hogy lehet ilyesmit megengednie egy állatkereskedésnek.
Több, mint tízezer forintba kerültek a samponok, élõsködõ írtó szerek. Mikor már kezdett rendbe jönni, de még mindig tele volt sebekkel, kiderült, hogy baj van a hátsó lábaival is(húzza mindkettõt). Ezért a mai napig orvoshoz hordjuk injekcióra. Az állatorvos szerint javulhatnak a lábai, ha nagy szerencséje van, rendbe jöhet.
Viszont a két malacot nem tudjuk együtt tartani, mivel ellenkezõ nemûek.
Óvunk mindenkit ezektõl az állatkereskedésektõl, ahol miután közöltük, hogy a malacunk tele volt élõsködõvel, úgy reagáltak, mintha nem tudták volna (bár amikor vettük, már el volt különítve).
|
|
|
|
Mar 25 2009, 12:41 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,685 |
Sziasztok,
Olyan prérikutya gazdit keresek, aki már hosszabb ideje tartja, hogy információt tudjak vele cserélni.Én kb 1 hónapja kaptam egyet, de nem igazán találok róla részletes leírást a neten.
|
|
|
|
Mar 26 2009, 12:36 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,720 |
szia Mariann!
Kaptál egy prérikutyát???? Azok hatalmas kolóniákban élnek eredetileg, hogy jutottál hozzá???
|
|
|
|
Mar 27 2009, 08:34 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,685 |
Szülinapomra kaptam, egy kisállat kereskedőtől vették. Imádom az állatokat, szeretném, hogy a lehető legjobban érezze magát nálam. Megkerestem már egy állatkertet is, de túl sokat nem segítettek...
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:17 PM |