IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

9 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Általában a kisemlősökről
Panka, Panni
hozzászólás Sep 17 2008, 08:29 PM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 80,934

Elnézés, idegesen írtam. A hallhatott az mást jelent. Helyesen: halhatott. De most ez érdekel a legkevésbé.
Go to the top of the page

+Quote Post
Ildikó_11...
hozzászólás Sep 18 2008, 09:30 AM
Létrehozva: #2

Abszolút kezdő
*

Csoport: Edenkert.hu
Azonosító: 60,294

Sziasztok, Ha ajándékot kerestek névnapra szülinapra évfordulóra stb, akkor mindenképp nézzétek meg ezt az oldalt: www.artipo.hu üdv, iliko

+Quote Post
t_78823
hozzászólás Sep 12 2008, 09:02 AM
Létrehozva: #3

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 64,389

Sziasztok! Különlegesebb színû egeret keresek, tenyésztésre. (fekete, foltos, stb.) vihar85@citromail.hu

+Quote Post
Panka, Panni
hozzászólás Sep 17 2008, 08:27 PM
Létrehozva: #4

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 80,934

Sziasztok. Ne haragudjatok, rossz a hangulatom. Ma hazajöttem a munkából, és halva találtam a burunduk mókusomat. Megsirattam, szerintem még meg is fogom, itt van mellettem a ketrece. Szegény reggel hallhatott meg, Na mindegy, nem akarok fárasztani senkit a szívfájdalmammal. Nem tudjátok, hogy hol lehetne venni egy burundukot budapesten, ahol nem vágnak át?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 1 2005, 12:33 PM
Létrehozva: #5

Guests

Hetvegen lefenykepezem az allatkaimat aztan jovo heten lathatjatok ti is oket! Kellemes hetveget! :D

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 22 2005, 01:07 PM
Létrehozva: #6

Guests

Beszolok en is: nekem van egy tobb mint 1/2 eves horcsogom es ket tengerimalacom. Mind a harom allatka fiucska. Nagyon szeretem oket.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 8 2005, 11:33 AM
Létrehozva: #7

Guests

Zsófi a lógófülû törpenyusz nagyon ritka ajánlom hogy vedd meg a kistermelõk lapja címû újság július havi számát tele van törpenyuzikkal !!!!!!Án is a kis termelõk lapja hirdetése segítségével jutottam Szaffihoz a mosómacimhoz sok sikert a kereséshez

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 1 2005, 12:51 PM
Létrehozva: #8

Guests

oks, az jóóó! :) neked is jó 7végét! :D

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 29 2005, 09:23 PM
Létrehozva: #9

Guests

szegény pintyek :(( Réku én is akarok patkányt!!!!!!!! annyira jófejek!!! nekem soha nem vennének az tuti... mért akarták megölni a macsekot?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 29 2005, 10:41 AM
Létrehozva: #10

Guests

na jó. hát akkor én is mesélek: én kb 4-5 éve kezdtem foglalkozni az állatok otthoni tartásával, de elõtte is nagyon szerettem õket, meg már voltak is. csak akkor még kicsi voltam és nem tudtam volna rendesen gondozni õket, de mostmár vállalnék mindent. :) (most 14 vok) az elsõ állatunk 1 cica voilt, már azt se tudom h h hívták, kb 3 éves lehettem :-) aztán vmi gombás fertõzést kapott, és a kisgyerkõcök miatt (akik a házban laktak) el kellettt vinni :( aztán jött a kutyám, Fifi (nem én adtam neki ezt a béndzsa nevet :), õ szerencsére még mindig velünk van. ja és már asszem a kutya elõtt volt 2 akváriumunk, 1 100l-s, meg 1 50l-s. tele volt halakkal, de nem én gondoztam õket, mer akkor kb 5 éves voltam :oP aztán 1 idõ után kidöglött az összes... :( meg volt 1 külön csigás akvesz is, de annak is vége lett.. aztán jött 2 nyúl, késõbb meghalt az 1ik, vettünk még 2-t, és elszaporodtak... hajjajj.. szörnyû volt. a legtöbb 36 db volt!! aztán szerencsére a legtöbbet rásóztuk tenyésztõre, de 8at megtartottunk, mer a tesóm nagyon szerette õket. már csak 3 él. de õk jól vannak. aztán még közben kapztunk a vidéki uncsitesóktól 1 törpekakast + 1 tyúkot. ide Bp-re.. de legalább kertünk van, úgyhogy jól elvolak, csak aztán a tyúkot felfalta vmi állat, hoztunk újjat, lett 2 kiscsibe, mind2 kakas.. megvadult az összes, és visszavittük a vidéki uncsitesóknbak :)) na és most kb 2 éve újra felhoztuk az 50l-s akváriumot, beköltözött 6 törpe karmosbéka, majd 4 üveggarnéla. már csak 1 karmosbéka él :(( mert a boltban elkaphattak vmi fertõzõ betegséget, és 3 meghalt. 3 maradt, az 1ikük, Odüsszeusz még él, 2 társa pedig elpusztult idõ közben.. nemtom mi lehetett a bajuk. az üveggarnélákból 1 él még, mert ezek az állatok kb 1 évig élnek. azóta jött még 5 neonhal & 7 black molly. õk még mind velünk élnek :) szal most õk vannak az 50l-s akveszban. aztán jött 2 törpe tarisznyarák, 1ik meghalt, vettem még 1et, kinyírta a másik.. :( azóta 1edül lakik az elsõ :(( pedig nõstény volt amit vettem!!! utánuk jött 1 göndörszõrû madárpók :)) nagyon-nagyon szeretem!! nagyon helyes. aztán beköltözött a villába a hörim, Milky!!!!! na nélküle ma már nem tudnék élni. nagyon-nagyon cuki, iszonyatosan szeretem!!!!!!!!!! soha nem harapott még meg. télleg nagyon jófej!! :D utána jöttek az unkáim. 2 db, õk is nagyon helyesek!!!!!!!!!!!!!!!!! hát akkor most van 1 kutyám, 3 nyúl, 3 béka, 12 hal, 1 tarisznyarák, 1 garnéla, 1 pók, 1 höri és enyi. de ha vége a nyárnak újra veszek karmosbékákat, üveggarnélákat, még unkákat & gõtéket is. ja meg még pókokat is szeretnék, + vmi hüllõt, ugyanis szereztem 1 nagy terkót!!!!!!!!! :)) de még csomó mindent szeretnék, csak nem lehet sajna :( tele van a szoba, én meg a tesóm lakunk benne, és az összes állat, a 100 fõs kaktuszgyûjteményem, 1 hatalmas pálma és anyámnak még 1 csomó növénye. :D ja a kutya meg a nyulak a kertben vannak :) na hát ennyi. ja meg még van 4 pici black mollyi is!! bocs h ilyen hosszú volt, csak nem tudtam jobban tömöríteni :oP üdv Pepe

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 7 2005, 10:29 AM
Létrehozva: #11

Guests

Hali mindenkinek!Egyszerûen imádom a kisemlõsöket na jó két kivétel van amit nem szeretek a patkány és az egér a többit egyszerûen imádom az utóbbi két álattal sincs semmi bajom ,denem tekintem szívügyemnek õket van egy 4 éves amerikai bulldog kiskutyám egy 7 éves kékperzsa cicám egy black velvet fiú valamint egy standart lány csincsillám és van egy gyönyõrû egy éves lány mosómacim aki az életem!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
Háziállat Magazi...
hozzászólás Jun 15 2005, 02:41 PM
Létrehozva: #12

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 87,632

Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 1 2005, 05:13 PM
Létrehozva: #13

Guests

Sokan mázlisták hogy a szüleik sok állatot engednek tartani... Pl már nagyon rég óta szeretnék tekiket!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 29 2005, 08:53 PM
Létrehozva: #14

Guests

Akkor én jövök :) kisebb koromban annyi állatom volt, hogy le se írom, hüllõkön kívül minden(azok azért nem, mert nem bírnám szakszerûen tartani õket). Most van egy 6 éves szibériai huskym, aki az apukámnál lakik, mert én nem bírtam vele.õ úgy megnevelte, hogy ül, fekszik, lábnál jön meg hasonlók póráz nélkül, szóval nem igaz, hogy egy huskyt nem lehet megnevelni. Van egy sziámi cicám, lány, akit az éhhalál küszöbén találtam 2 éve, van 1 házimacska lány, akit meg akartak ölni, ezért elhoztam, meg most megtartottuk az egyik kölykét.de vemhes megint mind2 lány.. van 2 sima tóból halászott törpeharcsa, akiket a kis unokatesóm fogott 2 éve nyáron, és akváriumba kellett tenni neki, aztán halogattam a visszaengedésüket, végül maradtak :) és van a fehér fiú patkányom, õ nem szándékosan lett.múlt nyáron apámmal sétáltunk, amikor egy csaj vállán láttam egy fehér patkit, és poénkodtam, hogy nekem kell egy.aztán a névnapom elõtt 2 héttel apám felhívott, hogy akkor megvette a patkányt :) névnapomra megkaptam, egész pici volt, most egy dagadt disznó, nagyon szelíd, okos, a legjobb kisemlõs, szerintem.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 2 2005, 12:10 PM
Létrehozva: #15

Guests

Nekem aranyhörim van.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 12 2005, 05:04 PM
Létrehozva: #16

Guests

Én is leírom.Van egy standart 2 éves csincsillalányom akit prémes tenyésztõtõl mentettem meg neki vettünk egy párt black velvet fiú õt is úgy mentettem meg a prémes tenyésztõtõl.Van még egy 4 éves amerikai bulldog szuka kutyusom vagyis õ a családommal közös most lesznek 3 hét múlva kiskutyái van egy 7 éves kékperzsa kandúrunk és van egy icipici gyönyörû imádnivaló pici muci mosómacim akit egyszerûen imádok!!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 30 2005, 08:20 AM
Létrehozva: #17

Guests

Reku, igazan erdekesek a tortenetek az allatkaidrol. sokszor en is szerettem volna megmenteni gazda nelkuli allatokat de sajnos olyan kicsi lakasban vagyunk hogy alig ferunk mi el. De ha veletlenul latok az utcan egy ehezo macskot vagy kutyut azonnal keresek valami kajat neki. Egyebkent amint mar mondtam itten van egy horim, neve Bogarka, vagy Katica, bar fiu, es van meg 2 tengerimalacom, mind a ketto fiu es sokszor nem tudok mit kezdeni veluk mert veszekednek.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 16 2005, 08:03 PM
Létrehozva: #18

Guests

Hali! a macsekot, akit befogadtam, a szomszed akarta kinyirni, mert erre falun nem olyan gazdagok az emberek, hogy ivartalanitsak a nosteny macskat vagy kutyat, a kicsiket persze el kell pusztitani.ez van, enis utalom, de mas megoldast en se tudok ajanlani az embereknek.csak az en macskam mar ugy 1 honapos volt, nem akartam hogy agyoncsapjak, megesett a szivem rajta.amugy ugyanennel a szomszednal megint vannak cicak, ezek is fajdalommentesen ki lesznek nyuvasztva.sajna en se tudok minden allatot megmenteni, es nem a szomszed a kegyetlen.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 21 2005, 04:29 PM
Létrehozva: #19

Guests

Meg kéne kezdeni ezt is:)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 23 2005, 11:55 AM
Létrehozva: #20

Guests

Bocs, Asztrid voltam iment is csk nem figyeltem es igy most elarultam az igazi nevem is. :O)

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

9 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:16 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum