IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

286 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Aranyhörcsög
Guest__*
hozzászólás Nov 10 2003, 01:50 PM
Létrehozva: #41

Guests

azzal az idióta Tótó-val ne foglalkozzatak,bolond szegény. Bocsika mert az a sok hülyeség nekem szólt.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 10 2003, 01:56 PM
Létrehozva: #42

Guests

szandi csipkerek X h.tomi csehi Kosuth lajos ut.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 10 2003, 02:00 PM
Létrehozva: #43

Guests

A (mini)szandi 70 éves rokkant nyugdíjas nem tudja mit ír

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 10 2003, 02:05 PM
Létrehozva: #44

Guests

neharagudjatok amiért ez a kisegítős gyerek akit külünben Német Zsoltnak hívnak és Csehiben lakik tiszta kettyós.Nem vagyok 70 éves rokkant nyugdíjas.Már ha a 14év 70-nek számít.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 10 2003, 02:06 PM
Létrehozva: #45

Guests

neharagudjatok amiért ez a kisegítős gyerek akit külünben Német Zsoltnak hívnak és Csehiben lakik tiszta kettyós.Nem vagyok 70 éves rokkant nyugdíjas.Már ha a 14év nem számít 70-nek számít.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 12 2003, 10:47 AM
Létrehozva: #46

Guests

Ancsi: Lehet neki adni, fémcsőrös, golyós önitatóból, de nem fontos, mert ha rendszeresen (minden nap) kap gyümölcsöt vagy zöldséget, akkor abból fedezi a vízigényét.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 13 2003, 03:09 PM
Létrehozva: #47

Guests

köszönöm plimplin,megnyugtattál.mert minden állatkereskedésben mást mondanak! akkor kérdezek még párat,ok?? ketrec vagy terrárium a megfelelöbb?? jott tesz e ha kivesszük 10 percekre a hörit??szaladgálni nincs modja mert ugy elbujik hogy sose kerül elö:( pl.ágy mögé bemászik,vagy leesik ezert csak kézben merem tartani. elölre is köszi ha tudtok segiteni kedves hörcsög-tulajdonosok:)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 14 2003, 11:17 AM
Létrehozva: #48

Guests

Ancsi: Szerintem nyugodtan engedd el futkározni kicsit. Hajlamosak vagyunk elfelejtkezni arról, hogy okos állatok, nem kell agyonféletni őket. Elmesélem a saját példámat. Több éve volt egy hörcsögöm. Nagyon szeretett volna kijönni, ezért kiengedtem egyszer. 1órán keresztül rohant körbe-körbe a szobában, mint az őrült spanyol /nagyon édes volt, sohasem felejtem el:)/, majd visszatettem. Ezek után ez rendszeressé vált, majd egyszercsak kintfelejtettem hosszabb időre, és visszatalált! a helyére /ugyanis egy akváriumban tartottam egy kisszekrényen: felmászott a fal és a szekrény közötti résen, és hopp, vissza a helyére:)/ Ezekután már hagytam, hogy kifutkossa magát, és visszamásszon, mikor a kedve tartja. Nem volt soha semmi gond, csak arra kellett figyelni, hogy az ajtó ne maradjon nyitva/akkor már tényleg kersehette az egész család:)/. Persze megrágcsált ezt-azt, de ez ezzel járt:)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 14 2003, 12:35 PM
Létrehozva: #49

Guests

A futtatáshoz még ezt találtam: Amennyiben viszont valahogy mégis elkóborol a kis jószág, van mód arra, hogy akár a legeldugottabb sarkokból is előszedjük. A szakirodalom szerint a kiéhezett hörcsögnél a leginkább célravezető a "horgászós" elfogás. A feltételezett helyre egy cérnára kötött fél diót kell bedobni, és ha a rágcsáló megtalálja a csemegét, úgy belekapaszkodik, hogy a "kapás" után ki lehet húzni rejtekéből az apróságot. Ezt a módszert jó megjegyezni, főként akkor, ha a hörcsög mozgásigényét nem csak a ketrecben elhelyezett mókuskerékkel, hanem szobába futtatással és játékkal is ki akarjuk elégíteni. forrás: http://www.ah.hu/cikk.php3?rovat=118&alrovat=127&cikkid=1044&dire=kisallat&rovatnev=Kis%e1llat+-+simogat%f3

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 23 2003, 06:39 PM
Létrehozva: #50

Guests

Szeretném,ha ti tanácsokat és tippeket adna a hörcsögtartással kapcsolatban,mert nemsokára én is megkapom kedvencemet

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 24 2003, 03:40 PM
Létrehozva: #51

Guests

A neten elolvatam pár lapot és vettem ki hogy nem szabad hímet és nőstényt párban tartani?? Ezzel a témakörel kapcsolatban van több kérdésem is!Ha valaki segítene megköszöném.Az emailcímemre irhatnak!Előre is köszi!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 24 2003, 08:22 PM
Létrehozva: #52

Guests

Aki tud,adjon tanácsokat és tippeket a hörcsög tartására

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 26 2003, 09:53 PM
Létrehozva: #53

Guests

Sziasztok!most olvastam,hogy nem lehet együtt tartani hímet meg nőstényt.ezt mennyire kell komolyan venni?nekem egy hete vannak hörcsögeim,de nincs rá mód,hogy külön tudjam tartani őket,és egyiktől se szeretnék megválni.válaszoljatok légyszi!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 27 2003, 08:56 AM
Létrehozva: #54

Guests

Szia Babi! Lehet együtt tartani a kettőt, de abból kishörik lesznek. Ha ezt elakarod kerülni, és együtt is akarod tartani őket, vidd el a himet állatorvoshoz! Egy fájdalommentes műtéttel elejét veheti a dolgoknak. Utána már semmi probléma nem lesz!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 27 2003, 09:03 AM
Létrehozva: #55

Guests

Sziasztok! Ki ne szeretne a világ legaranyosabb aranyhörcsögeinek szerető gazdája lenni??? Négy zsemleszinű és három koromszinű picinyeket ajándékoznék azoknak, akik emailben jelzik, hogy szeretnének gondoskodni róluk!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 27 2003, 05:32 PM
Létrehozva: #56

Guests

és biztos nem ölik meg egymást?a gond még az,hogy én szeretném a kis höriket,de azt olvastam hogy akkor az apát külön kell venni,mert felfalja őket,de mivan ha nem veszem észre,hogy terhes és mire hazaérek már megették őket.ezt hogy lehet kivédeni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 28 2003, 10:06 AM
Létrehozva: #57

Guests

Nekem is van hörim.Marha ari.És azegész áldott napot átalussza.Ja,a nevét majdnem elfelejtettem mondani;Samu.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 29 2003, 05:34 PM
Létrehozva: #58

Guests

Sziasztok!körülbelül mikorra fognak velem teljesen megbarátkozin.mert most még eléggé félnek tőlem,másfél hete vannak meg.vagy lehet hogy ők ilyen félős fajták,és sose leszünk túl jóban?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 1 2003, 01:21 PM
Létrehozva: #59

Guests

Marina! Ha megadsz emailcímet, lehet, hogy többen segítenének(így túlságosan átfogó a kérdés). pl és is szívesen elüldeném Neked azt, amit netről összegyűjtöttem a hörikről. A további kérdéseidre adott válaszok pedig biztosan beleférnek egy ilyen fórum keretébe is. Addig is tudom ajánlani Michael Kürschner: A hörcsög című kis könyvecskéjét (Elekrta kiadóház). Ahhoz képest, amilyen rövid, eléggé drága (63 oldal, és én 900Ft-ért vettem), így ha van rá mód, inkább fénymásold le, vagy ha megteheted, vedd meg, mert megéri. Azt hiszem, szinte minden lehetséges kérdésedre választ ad, ami csak felmerül egy höri tartásával kapcsolatban.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 1 2003, 01:25 PM
Létrehozva: #60

Guests

Azt akartam írni, hogy elküldeném, ill. Elektra Kiadóház /pedig kétszer is átolvastam:)/

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

286 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:13 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum