Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Mar 26 2009, 07:57 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Reni!
Mióta van hörid?
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 26 2009, 03:36 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Anita!
Ő az első hörim és most lesz (januárban) egy éves.
|
|
|
|
Jun 22 2009, 10:27 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 85,937 |
Sziasztok nekem van egy anyuka aki barna február20.ikán született
van egy apuka akit május 9-edikén vettünk meg május26.ikán született négy picike mindegyik lány holnap lesznek 4hetesek:) egy fekete(foglalt),egy zsemle szinű,és két barna 500ft-ért eladom őket szerintem reális ár szerintetek? küldök képeket a picikről itt 3 hetesek az anyáról is meg az apáról is
Csatolt állományok
|
|
|
|
Oct 13 2009, 10:01 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,430 |
Hát mi megrögzött rágcsálótartók vagyunk Voltak tengerimalacaink, dzsungáriai törpehörcsögeink, és az arany aranyhörcsögünk: Györgyike...
Szegény már meghalt. De amíg nálunk lakott még soha de soha nem tudtuk megsimogatni, csak volt. Annyira harapós volt, hogy már kesztyűvel kellett megfogni, állandóan megharapta a kezem. Rácson keresztül elfogadta a kaját aztán ennyi. Egyszer megfogtuk mikor hazavittük, meg egyszer mikor eltemettük.... |
|
|
|
Nov 8 2009, 06:01 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 8-November 09 Azonosító: 100,493 |
Sziasztok! Már két napja van dzsungáriai törpehörcsögöm.Alig várom hogy legyen kis hörcsögöm.
|
|
|
|
Oct 11 2010, 06:24 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 11-October 10 Azonosító: 102,533 |
Sziasztok!
Ma szereztem be egy nagyon aranyos 3 hónapos aranyhörit. Jócskán válogattam a kereskedésben, mivel egy dzsungit vagy egy aranyhörit akartam mindenképpen. Már volt mindkettő, így ismerős a fajta. A dzsungikkal az volt a baj, hogy ami szép és szelíd volt, már majdnem egy évesek voltak:( Amik pedig fiatalok voltak, azok nagyon recsegtek rám:( Hangra már nagyon jól reagál pár óra után is, még nem nagyon akarom kézbe venni 1-2 napig, hagy szokja a helyét. De nagyon úgy néz ki, hogy szelíd és "csajos" kis hörit sikerült venni. Ami furcsa nekem, hogy az előző höri nem is használta a mókuskereket, ő ki sem óhajt belőle szállni már néhány órája. Még jó, hogy műanyag:D:D nem zörög:D:D Mit ajánlotok télre, milyen étkekkel lássam el? A házi zöldségek-gyümölcsök sajnos már kezdenek elfogyni. Narancs/banán/ mandarin adható neki? Köszi |
|
|
|
Oct 18 2010, 04:32 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 18-October 10 Azonosító: 102,564 |
sziasztok!
Nekem van egy aranyos aranyhörcsögöm, szürke színű, hatalmas angóra bundával. Az a kérdésem lehet e baja attól,hogy anyumék degu rágórudat adtak neki. |
|
|
|
Apr 30 2011, 03:40 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 30-April 11 Azonosító: 105,320 |
Hello,
Van két testvér dzsungi törpehörim, még nem olyan nagyok de már nem is kicsik. Azt hittem kiskorukba hogy két nőstény, de sajnos most vettem észre, hogy külömbözőek. Annyira aranyosak egymással sajnálnám őket szétválasztani |
|
|
|
Oct 8 2011, 06:56 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 8-October 11 Azonosító: 109,661 |
Hello!
azt hogy lehet megállapitani h fiú vagy lánya az aranyhörcsogöm? mert még kicsi ls mikor vettem nem kérdeztem meg :S |
|
|
|
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 8-October 11 Azonosító: 109,661 |
Hello!
azt hogy lehet megállapitani h fiú vagy lánya az aranyhörcsogöm? mert még kicsi ls mikor vettem nem kérdeztem meg :S |
|
|
|
Létrehozva:
|
|
|
Hello!
|
|
|
Jan 24 2012, 12:15 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 24-January 12 Azonosító: 112,735 |
Sziasztok! Nekem két hörcsögöm van, a lány előbb volt, de nagyon unatkozott, mindig kiszökött, ezért vettem mellé egy fiút. Eleinte nagyon összekaptak, de most már elvannak egymással. A lány erőszakosabb sokkal. A problémám az, hogy nem volt eddig kishörcsögük. Már nyár óta egy helyen vannak, eleinte próbálkoztak is párzással, hagyta a nőstény, de utóbb már nem láttam. Pedig nagyon szeretném, hogy legyenek kölykök. Lehet valamit tenni? Köszi.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:13 PM |