IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

20 Oldal V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Csíkosmókus
Guest__*
hozzászólás Jan 21 2004, 06:08 PM
Létrehozva: #21

Guests

Láttam egy mókust nagyon megtetszett! Az a baj hogy 20ezer forint! Csá csumi
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 17 2004, 09:18 PM
Létrehozva: #22

Guests

Ha valaki szeretne egy igazán aranyos 9 hónapos szibériai csíkos mókus fiút kedvencnek az otthonába, most 25 e ft-ért elviheti, ketreccel és felszerelésekkel együtt. Csak olyanok jelentkezzenek akik rendszeresen tudnak foglalkozni vele, mert igényli.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 3 2004, 09:06 PM
Létrehozva: #23

Guests

Azt kérdezném mókucitól,hogy mire alapozza negativ beállitottságát az állatkereskedésekre.Ha meg kérdezhetem te hol vásárolsz?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 7 2004, 02:52 PM
Létrehozva: #24

Guests

Az én mókusom nagyon félős ( vad )bárhogy nyúlok felé elszalad. Hogy tudom megszelídíteni ( már három hónapja próbálkozom )

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 8 2004, 09:02 PM
Létrehozva: #25

Guests

kedves erika ne add fel én is így voltam de aztán minden nap megsimogattam és megszokta ha ezt teszed te is hidd el meg fog szelídülni

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 9 2004, 09:05 PM
Létrehozva: #26

Guests

hy az en mokusom nagyon rossz segitsetek mit tegyek amugy naponta simogatom

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 27 2004, 11:24 PM
Létrehozva: #27

Guests

Kedves Pupi! Negatív hozzáállásomat az állatkereskedésekhez az általam a nevezett helyen (állatkereskedés)látottakra alapozom. (Persze biztos van kivétel,csak én nem voltam még ott...)Megszakad a szívem amikor azt látom, hogy a mókusokat a minumumális (és az nem a másfél méter magas ketrec)méretű ketrec töredékében tartják sokszor akár hónapokig, láttam több helyen párokat együtt tartva, aminek következményeként a mókusoknak NEM VOLT FÜLKAGYLÓJUK! Merthogy lerágták egymásnak!A helyzetet fokozandó ezeket a csupa seb mókusokat kizárólag párban árulták!És ezt mind a saját szememmel láttam!Na erről ennyit.Kérdésedre válaszolva, én tenyésztőnél vásárolok. A neve (remélem, nem haragszik, hogy leírom)Szabó András és Tökölön van mókusfarmja. Meg van honlapja is, azt most fejből nem tom, de szólj, ha érdekel.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 27 2004, 11:26 PM
Létrehozva: #28

Guests

:))))minumumális?Hát én hülye vagyok...

+Quote Post
Szaliniki
hozzászólás Mar 8 2009, 01:03 PM
Létrehozva: #29

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 85,458

Sziasztok! Hím Burundukot szeretnék vásárolni. Ha tudtok eladót, kérlek jelezzétek: szalai11@harashow.hu Előre is köszönöm! Niki

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 23 2004, 06:52 AM
Létrehozva: #30

Guests

Én is mókustulajdonos vagyok és cserélni szeretnék, ha találok hozzá partnert. Két gyönyörű fiú közül /már mindkettő megérett a családalapításra/ az egyiket elcserélném egy eladósorban lévő hölgyre. Ha lehet Szd. közeliek válaszoljanak, mert távolabbról kínszenveds lenne utaztatni szegényt. Akár az is lehetne, hogy a lány idejön hozzánk, (szabadtéri tágas összkomfortos ketrec várja ) és a szaporulatot testvériesen megosztjuk a tulajjal. Segítsetek, mert a két ifjú agglegény nagyon szomorú

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 13 2004, 02:38 PM
Létrehozva: #31

Guests

Három hete születtek pici burundukjaink. Aki gondoskodó, kedves gazdijuk lenne, hívjon: 06-20/211-9723. Nagyon aranyosak!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 16 2004, 08:58 AM
Létrehozva: #32

Guests

Hali! Én annyit szeretnék kérdezni, hogy miért van az ismertetőnél ugyanaz a kép a burunduknál, mint a csíkosmókusnál? Van valakinek képtára? Szívesen megnézném a burundukot. Mennyiben különbözik a csíikosmókustól? üdv: Anna

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 16 2004, 03:29 PM
Létrehozva: #33

Guests

NE CSÜGGEDJ !NEKEM ERDEI MÓKUSOM VOLT ÉS 1 NAPALATT HOZZÁMSZOKOTT LEGYEN MINDIG VELED HA NEM IS TUDOD MINDIG A KEZEDBE FOGNI AKKOR VEGYÉL NEKI HORDOZÓT VAGY AMI HASZNOSABB VEGYÉL FEL EGY NAGYZSEBÚ PULCSIT ÉS TEDD BELE.SOKAT SIMOGASD ÉS BESZÉLGESS HOZZÁ MEGLÁTOD PÁRNAPMÚLVA RAJONGANI FOG ÉRTED .TE KÜLÖMBEN HONNAN SZEREZTED HA VETTED MENNYIÉ LÉGYSZI HA TUDSZ KÜLDJÉL KÉPET RÓLA AZ EAMIL CÍMEMRE.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 19 2004, 09:29 PM
Létrehozva: #34

Guests

SZIASZTOK!LÉGYSZI AKI TUD PICI BURUNDOKAT VAGY CSINCSILLÁT ESETLEG MÓKUST (CSÍKOSMÓKUS,FEHÉRMÓKUST,KÖZÖNSÉGES ERDEIMÓKUST)AJÁNDÉKBA ESETLEG MEGVÉTELRE VAGY TALÁN AJÁNDÉKBA KÖLYÖKVISSZAADÁSSAL AZ LÉGYSZI ÍRJATOK MEGLÁTJÁTOK MEGHÁLÁLOM.ELŐRE IS NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 20 2004, 08:51 PM
Létrehozva: #35

Guests

Hmm... Sajnos senki nem válaszolt a kérdésemre! Még mindig azt szeretném tudni, hogy miben különbözik a burunduk a csíkosmókustól (és egyéb mókustól), mert mind a kettő állatkánál ugyan az a kép van, ami ha jól látom nem burundukot, hanem csíkosmókust ábrázol. Azt még tudom hogy néz ki. De nagyon kíváncsi lennék a BURUNDUKra! Sőt, ha jól látom a "fórumuk" is ugyan az. Kérlek válaszoljatok! Hisz, ha jól tudom, akkor erre való a fórum, hogy aki nem tud az kérdezzen :) üdv Romeo(egy patkány), Bajusz (egy "kölcsöngörény") és én

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 20 2004, 08:56 PM
Létrehozva: #36

Guests

Nos. Úgy döntöttem nem várom meg, amíg Ti válaszoltok, inkább megpróbálok a neten rákeresni. Eddig képet nem, de szöveget találtam. Hátha érdekel valakit: www.aqua-food.hu/ragcsalok/ragcsaf8.htm A képekért tovább keresek. üdv: mi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 20 2004, 09:03 PM
Létrehozva: #37

Guests

Nahát, mire nem bukkan az ember ha keresgél egy kicsit! :) http://www.lakberendezes.hu/iras/mutat.php?id=271&print=1 Más: Vannak állatok, melyeket csak párban szabad megvásárolni. Ilyen a csíkos mókus vagy más néven burunduk is. Mint nevük is mutatja, csíkosak, mókusok, egészen kicsik, érdeklődően figyelnek a rácsokon át. sziasztok

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 24 2004, 09:00 AM
Létrehozva: #38

Guests

Tulajdonképpen nem is értem, hogy miért van külön burunduk ls külön csíkosmókus. Ha tulajdonképpen a kettő egy és ugyan az. Nos, én pedig elnézéseteket kérem, amiért nem olvastam végig elsőre a leírásokat, akkor rögtön láttam volna, hogy nem különböznek semmiben. Szóval ne haragudjatok érte. De legalább kaptatok néhány linket :)) üdv: Romeo (csuklyás patkány), Bajusz (görény), és jómagam

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 24 2004, 09:55 AM
Létrehozva: #39

Guests

A csíkosmókus és a burunduk szinonim szavak. Valaki ilyen néven ismeri ezeket az állatkákat, valaki olyan néven. Nekem mindig Chip és Dale maradnak a Walt Disney rajzfimből :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 25 2004, 08:49 AM
Létrehozva: #40

Guests

Chip és Dale nem burunduk, nem szibériai csíkosmókus, hanem amerikai csíkosmókus, vagyis rövidebb a farkuk és csak három csíkjuk van, öt helyett!!! (Egyébként az én nevem meg a Sziporkából van, ha már itt tartunk...)

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

20 Oldal V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:06 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum