IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

20 Oldal V  « < 18 19 20  
Reply to this topicStart new topic
> Csíkosmókus
Dar Khordak
hozzászólás May 16 2008, 07:36 PM
Létrehozva: #381

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 66,647

Eladó! Szibériai (vörös), tibeti (fehér) csíkos mókusok 10.000.-Ft/db. 30/2-692-032
Go to the top of the page

+Quote Post
Dar Khordak
hozzászólás May 16 2008, 07:36 PM
Létrehozva: #382

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 66,647

Eladó! Szibériai (vörös), tibeti (fehér) csíkos mókusok 10.000.-Ft/db. 30/2-692-032

+Quote Post
Vuci
hozzászólás Mar 3 2009, 10:28 AM
Létrehozva: #383

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 85,340

Sziasztok! Van egy éppen sípoló tibeti fehér mókuskám. Szeretnék neki egy ivarérett fiú párt találni, akinek van az légyszi jelezze! (vucc@freemail.hu) Más: azt írtátok, az iwiw-en van Mókustartók klubja. Én bizony nem találom... Pedig arra gondoltam, oda is teszek fel társkereső hírdetést :)

+Quote Post
Vuci
hozzászólás Mar 3 2009, 10:36 AM
Létrehozva: #384

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 85,340

Sziasztok! Van egy éppen sípoló tibeti fehér mókuskám. Szeretnék neki egy ivarérett fiú párt találni, akinek van az légyszi jelezze! (vucc@freemail.hu) Más: azt írtátok, az iwiw-en van Mókustartók klubja. Én bizony nem találom... Pedig arra gondoltam, oda is teszek fel társkereső hírdetést :)

+Quote Post
Kata_95687
hozzászólás Feb 23 2009, 03:15 PM
Létrehozva: #385

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 85,984

Sziasztok! 1 db. hím, pár hónapos, kis, barna, Csíkos Mókust szeretnék kb. 2-3 hónap múlva, de, ha várni kell szívesen várok! Ha valaki tud írjon nekem. Házi tenyészetből érdekelne elsősorban! (kata0221@freemail.hu) Köszönöm. Kata

+Quote Post
isoplesis
hozzászólás Apr 1 2009, 09:24 AM
Létrehozva: #386

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 86,720

vennék, kinek van?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 26 2009, 11:26 PM
Létrehozva: #387

Guests

Sziasztok! Tök véletlen akadtam erre az oldalra. Nekem is volt egy Döme mókusom majd egy évig élveztük egymás társaságát, meg az apró meglepetéseit este az ágyamban (szotyihéj). Kb 3 hónapja kiköltöztettem a folyósóra ahova a kutya is be szokott néha jönni. Sokáig nem volt semmi baj velük. Egyik reggel viszont kinyilt a szúnyoghálós ajtó és mire kiértem a ketrec fel volt borítva, Döme meg sehol. Sajnos nem tudom mi történt, de azt szeretném megtudni tőletek, hogy láttok-e esélyt arra, hogy megmarad a szabadban. Jani

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 25 2009, 03:58 AM
Létrehozva: #388

Guests

Hát, ez attól is függ, hol élsz, de nincs sok esélye szegénynek. Hogy lehettél ilyen felelőtlen??? Aki nem szereti az állatokat, az ne is tartson!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2009, 08:44 PM
Létrehozva: #389

Guests

Sziasztok! Már régóta szeretnék csíkos mókust tartani! Ha esetleg lenne valakinek fiatal mókusai ajándékba vagy nem túl drágán az írjon!!! Köszi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 25 2009, 10:39 AM
Létrehozva: #390

Guests

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy egypáran írtátok; kiengeditek a mókusaitokat.Nem tudom,tudtok e segíteni rajtam,hogy ez hogy lehet,mert amikor én kiengedtem a burundukomat (jobban mondva etetésnél kiszökött) két orán át kergettem a szobámba,mire visszament a ketrecébe.Inkább nem is önszántából ment vissza,hanem miközben egy útvonalon rohangált csapdát ejtettem neki (a ketrecét odatettem),s mivel nem volt más lehetősége,a ketrecébe ugrott.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 23 2009, 10:39 AM
Létrehozva: #391

Guests

Kevin!sztem engetd ki a mókucit hagy szaladgáljon ha látja hogy kergeted mégjobban szaladni fog hagyd hogy 1 jó óráig hagy szórakozzan én kiengedtem a mókusomat (sajnos meghalt már mert öreg volt)szóval utána meg kezd el kergetni egy kicsit hogy azthidje hogy beakarod tenni ha már ténleg be szeretnéd tenni a "kis dögöt"akkor váratlanul fogd meg az se baj ha egy kicsit kergeted csak arra vigyázz hogy nehogy megcsócsáljon vmit nekem a mostani csinem megrágta az ágyat a szekrényt a füzeteket a parketta szegélyt a számítógépvezetéket(egy csomó ideig szenvedtünk a vezetékkel hogy megcsináljuk!)de a hab a tortán az hogy tegnap szétrágott egy flakon kék üvegfestéket egy fél napig súroltuk a szőnyeget meg a csint !jó kis kaland mi!szóval sztem engedd ki de ha rág valamit rögtön szólj rá és szidd össe ha kell (persze nagyon-nagyon gyengén és óvatosan ) fújj rá az orrára ezt utálja a mókuska és tutti hogy nem csinálja többett mennyi ideje van meg amúgy a mókus?hidd el ez tuttira be fog vállni!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 26 2009, 05:32 PM
Létrehozva: #392

Guests

A kis mókusaimat megnézheti akit érdekel a www.teufelskerl.com\kismokusok oldalon.Ilyen tüneményes kis állatokat még sosem láttam.Sajnos már mindegyik uj gazdinál van,de remélem máskor is születnek nálam mókus kölykök.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 27 2009, 12:27 PM
Létrehozva: #393

Guests

Csikos Mókust vásárolnék kedvezö áron!! Ha lehet közel a 22. kerülethez....

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

20 Oldal V  « < 18 19 20
Reply to this topicStart new topic
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:06 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum