Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
May 16 2008, 07:36 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 66,647 |
Eladó!
Szibériai (vörös), tibeti (fehér) csíkos mókusok 10.000.-Ft/db.
30/2-692-032
|
|
|
|
May 16 2008, 07:36 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 66,647 |
Eladó!
Szibériai (vörös), tibeti (fehér) csíkos mókusok 10.000.-Ft/db.
30/2-692-032
|
|
|
|
Mar 3 2009, 10:28 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 85,340 |
Sziasztok!
Van egy éppen sípoló tibeti fehér mókuskám. Szeretnék neki egy ivarérett fiú párt találni, akinek van az légyszi jelezze! (vucc@freemail.hu)
Más: azt írtátok, az iwiw-en van Mókustartók klubja. Én bizony nem találom... Pedig arra gondoltam, oda is teszek fel társkereső hírdetést :)
|
|
|
|
Mar 3 2009, 10:36 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 85,340 |
Sziasztok!
Van egy éppen sípoló tibeti fehér mókuskám. Szeretnék neki egy ivarérett fiú párt találni, akinek van az légyszi jelezze! (vucc@freemail.hu)
Más: azt írtátok, az iwiw-en van Mókustartók klubja. Én bizony nem találom... Pedig arra gondoltam, oda is teszek fel társkereső hírdetést :)
|
|
|
|
Feb 23 2009, 03:15 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 85,984 |
Sziasztok!
1 db. hím, pár hónapos, kis, barna, Csíkos Mókust szeretnék kb. 2-3 hónap múlva, de, ha várni kell szívesen várok! Ha valaki tud írjon nekem. Házi tenyészetből érdekelne elsősorban!
(kata0221@freemail.hu) Köszönöm. Kata
|
|
|
|
Apr 1 2009, 09:24 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,720 |
vennék, kinek van?
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 26 2009, 11:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Tök véletlen akadtam erre az oldalra. Nekem is volt egy Döme mókusom majd egy évig élveztük egymás társaságát, meg az apró meglepetéseit este az ágyamban (szotyihéj). Kb 3 hónapja kiköltöztettem a folyósóra ahova a kutya is be szokott néha jönni. Sokáig nem volt semmi baj velük. Egyik reggel viszont kinyilt a szúnyoghálós ajtó és mire kiértem a ketrec fel volt borítva, Döme meg sehol. Sajnos nem tudom mi történt, de azt szeretném megtudni tőletek, hogy láttok-e esélyt arra, hogy megmarad a szabadban. Jani
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 25 2009, 03:58 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hát, ez attól is függ, hol élsz, de nincs sok esélye szegénynek. Hogy lehettél ilyen felelőtlen??? Aki nem szereti az állatokat, az ne is tartson!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 24 2009, 08:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Már régóta szeretnék csíkos mókust tartani! Ha esetleg lenne valakinek fiatal mókusai ajándékba vagy nem túl drágán az írjon!!! Köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 25 2009, 10:39 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy egypáran írtátok; kiengeditek a mókusaitokat.Nem tudom,tudtok e segíteni rajtam,hogy ez hogy lehet,mert amikor én kiengedtem a burundukomat (jobban mondva etetésnél kiszökött) két orán át kergettem a szobámba,mire visszament a ketrecébe.Inkább nem is önszántából ment vissza,hanem miközben egy útvonalon rohangált csapdát ejtettem neki (a ketrecét odatettem),s mivel nem volt más lehetősége,a ketrecébe ugrott.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 23 2009, 10:39 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kevin!sztem engetd ki a mókucit hagy szaladgáljon ha látja hogy kergeted mégjobban szaladni fog hagyd hogy 1 jó óráig hagy szórakozzan én kiengedtem a mókusomat (sajnos meghalt már mert öreg volt)szóval utána meg kezd el kergetni egy kicsit hogy azthidje hogy beakarod tenni ha már ténleg be szeretnéd tenni a "kis dögöt"akkor váratlanul fogd meg az se baj ha egy kicsit kergeted csak arra vigyázz hogy nehogy megcsócsáljon vmit nekem a mostani csinem megrágta az ágyat a szekrényt a füzeteket a parketta szegélyt a számítógépvezetéket(egy csomó ideig szenvedtünk a vezetékkel hogy megcsináljuk!)de a hab a tortán az hogy tegnap szétrágott egy flakon kék üvegfestéket egy fél napig súroltuk a szőnyeget meg a csint !jó kis kaland mi!szóval sztem engedd ki de ha rág valamit rögtön szólj rá és szidd össe ha kell (persze nagyon-nagyon gyengén és óvatosan ) fújj rá az orrára ezt utálja a mókuska és tutti hogy nem csinálja többett mennyi ideje van meg amúgy a mókus?hidd el ez tuttira be fog vállni!
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 26 2009, 05:32 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A kis mókusaimat megnézheti akit érdekel a www.teufelskerl.com\kismokusok oldalon.Ilyen tüneményes kis állatokat még sosem láttam.Sajnos már mindegyik uj gazdinál van,de remélem máskor is születnek nálam mókus kölykök.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 27 2009, 12:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Csikos Mókust vásárolnék kedvezö áron!!
Ha lehet közel a 22. kerülethez....
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:06 PM |