IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

20 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Csíkosmókus
Hajni_82334
hozzászólás Apr 22 2003, 11:04 AM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Edenkert.hu
Azonosító: 58,894

Nem ez a mókusfajta volt a Walt Disney féle Csipet-Csapatban? Chip és Dale? Honnan lehet ilyen állatkát beszerezni?
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 31 2003, 06:10 AM
Létrehozva: #2

Guests

Hali! Tulajdonképpen ezek az állatkák voltak a rajzfilmben! Két faja van, az amerikai (3 csíkja van) és a szibériai (5 csíkja van)! Ha még érdekel egy ilyen mókus, írj, ismerek egy tenyésztőt aki szibériait tenyészt és a bolti ár alatt adja az állatokat! Nekem is van egy!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 25 2003, 01:02 PM
Létrehozva: #3

Guests

HELLO! áh egy ilyen nekem is kéne, láttam egyet régebben, de nemtudtam hogy ez ilyen ritka, az állatkereskedésbe 60ezer volt, hát meggondoltam hogy vegyek-e... de nagyon aranyosvolt

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 26 2003, 06:34 PM
Létrehozva: #4

Guests

18-25 ezer között mozog az ára!Legalábbis itt Bpesten!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 29 2003, 10:27 AM
Létrehozva: #5

Guests

hali!ha valaki tud szerezni kérem irjon.meg hogy mennyiért,elöre is köszike,csá!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 21 2003, 10:59 AM
Létrehozva: #6

Guests

Láttam csíkosmókust a westendben, egy új állatkereskedésben. Párban árulták őket, harmincvalahányezerért.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 26 2003, 06:46 PM
Létrehozva: #7

Guests

nekem is van és egy tündéri kis állat!de csak az szerezzen be aki foglalkozik vele és megfelelően tartja!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 27 2003, 12:36 AM
Létrehozva: #8

Guests

Párban nem lehet tartani őket,csak külön.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 19 2003, 12:36 PM
Létrehozva: #9

Guests

Neken is van egy ó világi csíkos burundukom.Tudna valaki segíteni abban,hogy miért nem megy bele a mókuskerékbe?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 21 2003, 04:03 PM
Létrehozva: #10

Guests

Hello! Nem tudom miért nem megy bele a mókuskerékbe, nekem 3 burundukom van, és eddig csak oldalt csücsülve hintázni láttam őket. Talán a farkukat féltik (ugyanis túl könnyen letörik és nem nől vissza).

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 12 2003, 03:18 PM
Létrehozva: #11

Guests

Felesleges kiadás a mókuskerékre, ugyanis nem fogják használni soha. A mókus a legokosabb rágcsáló, ilyen, számára hülyességgel nem fog foglakozni. Helyette inkább urgál meg mászkál ezerrel a ketrec oldalán. Ezért is fontos, hogy a ketrec függőlegesen is rácsozva legyen! Szóval a mókuskereket inkább ráhagyja a bénább rágcsálókra. :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 27 2003, 02:47 AM
Létrehozva: #12

Guests

Azert az nagy butasag,hogy nem kell neki vizet adni,mert rengeteget iszik, ha van gyumolcs, ha nincs.Lakotelepen is tokeletesen elvan csak en pl. naponta kiengedem tobb orara.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 27 2003, 02:50 AM
Létrehozva: #13

Guests

Magyarorszag legjobb es legleliismeretesebb tenyesztojet megtalaljatok a www.geocities.com/csikosmokus lapon.O most a lanyt asszem 24ert a fiut meg 19ert adja. NE VEGYETEK ALLATKERESKEDESBEN! AZOK MIND BUNOZOK!ALLATKINZOK!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 2 2003, 10:10 PM
Létrehozva: #14

Guests

A burundukok igenis szeretnek mókuskerekezni!Az egyik mókusom naponta akár 10-15 órát is ezzel tölt el!!!Itt bizony a méret a lényeg!A kisállatkereskedésekben kapható leginkább hörcsögökre méretezett kerekek ugyanis számukra túl szűkek, nem érzik benne magukat jól.Viszont egy 35 cm-nél nagyobb lehetőleg egyik oldalról teljesen nyitott nem túl sűrű fogazatú kerékbe már boldogan másznak, hogy tekerjék.Ebben a farkuk sem sérülhet meg.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 10 2003, 11:36 AM
Létrehozva: #15

Guests

Sziasztok! Én imádom a lakásban tartható és egyéb állatokat is. Mókusom még nem volt, de fáj a szívem egy ilyenért. Ha valaki tudna kedvező áron eladót - ha lehet fiatalt - írjon nekem a megadott e-mailemre. Köszi előre is. Üdv. mindenkinek! (Jó lenne karácsonyra!!!)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 15 2003, 07:18 PM
Létrehozva: #16

Guests

Kérlek írjátok meg e-mailben magyarországi csikosmókus telefonszámát, elérhetőségét. Köszönöm

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 31 2003, 10:50 PM
Létrehozva: #17

Guests

Üdvözlöm a Burunduk híveit! Én is tisztelem és szeretem az állatokat, s mivel ők nem tudnak "embernyelven", nem is igen tudják megvédeni érdekeiket. Hozzászólásaitokból azért kiderül, hogy valószínűleg jó helyre kerültek! Ha lehet, kérlek Benneteket, hogy írjatok még információkat a csíkosmókusokról, hiszen helyettük legalább beszéljen valaki. Előre is köszönöm! Boldog új évet!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 3 2004, 10:20 AM
Létrehozva: #18

Guests

az én mókusom télen teljesen megbolondul(harap,tépi a rácsot)más is tapasztalta ezt?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 7 2004, 10:58 PM
Létrehozva: #19

Guests

Szija Era!Ez minden télen így van?Nem lehet, hogy csak vmi baja van?Hallottál már arról,hogy a mókusok nem szeretik a TV-t(akár bele is pusztulhatnak a tévé által sugárzott frekvencia miatti stresszbe) látja a mókus a TVt?Nekem csak egyszer harapott bele Feri a nagylábujjamba, bosszúból, mert hülyítettem egy piros szalaggal, amit utál-igaz, ez is télen volt.Akkor jöttem rá, hogy a mókus nem hülye, csak állat, és pontosan tudja, hogy a lábujjam hozzám tartozik.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 7 2004, 11:08 PM
Létrehozva: #20

Guests

A mókuskerékkel mondjuk én is megszívtam.Megvettem neki a hiperszuper vászonbéléses kereket 3000 Ftért,és most azzal szórakozik, hogy a tetején ugrál,meg csúszdázik le róla, majd amikor beindul a kerék, és földhöz csapódik, meglepődik, bepánikol, pattog egy darabig ide-oda, aztán kezdi előről.Még eddig semmit nem sikerült neki rendeltetésszerüen használni.Nem szeretném azt mondani a saját gyerekemről, hogy hülye, inkább csak "kreatív"...:)))

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

20 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:05 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum