Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Apr 22 2003, 11:04 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 58,894 |
Nem ez a mókusfajta volt a Walt Disney féle Csipet-Csapatban? Chip és Dale? Honnan lehet ilyen állatkát beszerezni?
|
|
|
|
| Guest__* |
May 31 2003, 06:10 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hali!
Tulajdonképpen ezek az állatkák voltak a rajzfilmben! Két faja van, az amerikai (3 csíkja van) és a szibériai (5 csíkja van)! Ha még érdekel egy ilyen mókus, írj, ismerek egy tenyésztőt aki szibériait tenyészt és a bolti ár alatt adja az állatokat! Nekem is van egy!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 25 2003, 01:02 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
HELLO!
áh egy ilyen nekem is kéne, láttam egyet régebben, de nemtudtam hogy ez ilyen ritka, az állatkereskedésbe 60ezer volt, hát meggondoltam hogy vegyek-e... de nagyon aranyosvolt
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 26 2003, 06:34 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
18-25 ezer között mozog az ára!Legalábbis itt Bpesten!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 29 2003, 10:27 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hali!ha valaki tud szerezni kérem irjon.meg hogy mennyiért,elöre is köszike,csá!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2003, 10:59 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Láttam csíkosmókust a westendben, egy új állatkereskedésben. Párban árulták őket, harmincvalahányezerért.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 26 2003, 06:46 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
nekem is van és egy tündéri kis állat!de csak az szerezzen be aki foglalkozik vele és megfelelően tartja!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 27 2003, 12:36 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Párban nem lehet tartani őket,csak külön.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 19 2003, 12:36 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Neken is van egy ó világi csíkos burundukom.Tudna valaki segíteni abban,hogy miért nem megy bele a mókuskerékbe?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 21 2003, 04:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hello!
Nem tudom miért nem megy bele a mókuskerékbe, nekem 3 burundukom van, és eddig csak oldalt csücsülve hintázni láttam őket. Talán a farkukat féltik (ugyanis túl könnyen letörik és nem nől vissza).
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 12 2003, 03:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Felesleges kiadás a mókuskerékre, ugyanis nem fogják használni soha. A mókus a legokosabb rágcsáló, ilyen, számára hülyességgel nem fog foglakozni. Helyette inkább urgál meg mászkál ezerrel a ketrec oldalán. Ezért is fontos, hogy a ketrec függőlegesen is rácsozva legyen! Szóval a mókuskereket inkább ráhagyja a bénább rágcsálókra. :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 27 2003, 02:47 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Azert az nagy butasag,hogy nem kell neki vizet adni,mert rengeteget iszik, ha van gyumolcs, ha nincs.Lakotelepen is tokeletesen elvan csak en pl. naponta kiengedem tobb orara.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 27 2003, 02:50 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Magyarorszag legjobb es legleliismeretesebb tenyesztojet megtalaljatok a www.geocities.com/csikosmokus lapon.O most a lanyt asszem 24ert a fiut meg 19ert adja. NE VEGYETEK ALLATKERESKEDESBEN! AZOK MIND BUNOZOK!ALLATKINZOK!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 2 2003, 10:10 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A burundukok igenis szeretnek mókuskerekezni!Az egyik mókusom naponta akár 10-15 órát is ezzel tölt el!!!Itt bizony a méret a lényeg!A kisállatkereskedésekben kapható leginkább hörcsögökre méretezett kerekek ugyanis számukra túl szűkek, nem érzik benne magukat jól.Viszont egy 35 cm-nél nagyobb lehetőleg egyik oldalról teljesen nyitott nem túl sűrű fogazatú kerékbe már boldogan másznak, hogy tekerjék.Ebben a farkuk sem sérülhet meg.
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 10 2003, 11:36 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Én imádom a lakásban tartható és egyéb állatokat is.
Mókusom még nem volt, de fáj a szívem egy ilyenért.
Ha valaki tudna kedvező áron eladót - ha lehet fiatalt - írjon nekem a megadott e-mailemre.
Köszi előre is. Üdv. mindenkinek!
(Jó lenne karácsonyra!!!)
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 15 2003, 07:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kérlek írjátok meg e-mailben magyarországi csikosmókus telefonszámát, elérhetőségét. Köszönöm
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 31 2003, 10:50 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Üdvözlöm a Burunduk híveit!
Én is tisztelem és szeretem az állatokat, s mivel ők nem tudnak "embernyelven", nem is igen tudják megvédeni érdekeiket. Hozzászólásaitokból azért kiderül, hogy valószínűleg jó helyre kerültek! Ha lehet, kérlek Benneteket, hogy írjatok még információkat a csíkosmókusokról, hiszen helyettük legalább beszéljen valaki.
Előre is köszönöm!
Boldog új évet!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 3 2004, 10:20 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
az én mókusom télen teljesen megbolondul(harap,tépi a rácsot)más is tapasztalta ezt?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 7 2004, 10:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szija Era!Ez minden télen így van?Nem lehet, hogy csak vmi baja van?Hallottál már arról,hogy a mókusok nem szeretik a TV-t(akár bele is pusztulhatnak a tévé által sugárzott frekvencia miatti stresszbe) látja a mókus a TVt?Nekem csak egyszer harapott bele Feri a nagylábujjamba, bosszúból, mert hülyítettem egy piros szalaggal, amit utál-igaz, ez is télen volt.Akkor jöttem rá, hogy a mókus nem hülye, csak állat, és pontosan tudja, hogy a lábujjam hozzám tartozik.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 7 2004, 11:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A mókuskerékkel mondjuk én is megszívtam.Megvettem neki a hiperszuper vászonbéléses kereket 3000 Ftért,és most azzal szórakozik, hogy a tetején ugrál,meg csúszdázik le róla, majd amikor beindul a kerék, és földhöz csapódik, meglepődik, bepánikol, pattog egy darabig ide-oda, aztán kezdi előről.Még eddig semmit nem sikerült neki rendeltetésszerüen használni.Nem szeretném azt mondani a saját gyerekemről, hogy hülye, inkább csak "kreatív"...:)))
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:05 PM |