Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Apr 15 2004, 04:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van 1 csincsilla parom, akik nagyon szerettek egymast. A lanynak sajnos eltort a laba es meg kellett muteni. Az orvos utasitasara kulon kis ketrecben tengeti napjait 4 hetig. Most telik le a 4 het es osszerektam oket, mert ugy latszott, mar nagyon hianyoztak egymasnak. Erre osszeverekedtek. :-(
Van vkinek tippje mitol lehet ez?
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 22 2004, 07:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ajándékba szeretnénk 1 pár csincsillát,ha lehet,mert öten vagyunk tesók,és nagyon szeretjük az állatokat.
|
|
|
|
| Guest__* |
Apr 23 2004, 07:01 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van két lány csincsim de nem akarnak össze szokni!Már régen!De az előtt halt meg a másiknak a párja!(A szívem megszakadt)(úgy hiányzik)Nem tudnátok segíteni!Remélem Csilla és Cukor is akarja hogy segítsek nekik!Imádom őket! Üdv vanda!Ha valaki telcsin akar elérni íme :06-30-260-2140
|
|
|
|
| Guest__* |
May 9 2004, 02:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Vanda.Van egy fiu csicsim.Ha végképp nem jönnek össze nekem adhatnád az egyiket, de han nem, nemakarsz kis csineket.Az enyém 2 éves, ezüstösfekete. Na pááááááááá
|
|
|
|
| Guest__* |
May 9 2004, 07:05 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van egy kislány csinem. Ma kiengedtem abba a szobába,ahol eddig még nem volt. A fal mellett volt a vendégágy összecsukva és ő"be"ugrott a fal és az ágy közé. A falon elkezdett rohangálni, úgy hogy az ágynak volt támaszkodva. Tök ari volt!
|
|
|
|
| Guest__* |
May 13 2004, 11:41 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Nekem van egy egy éves jóképű fiú csincsillám. Pároztatás céljából társat keresek neki. Ha valakinek van kislány csincsillája és kicsiket is szeretne , akkor üzenjen ide és megbeszélhetjük. Köszi.
|
|
|
|
| Guest__* |
May 19 2004, 02:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Családi és elfoglaltsági okok miatt baráti áron eladnám 1 év körüli, nagyon szép hamuszürke csincsillámat! Viszonylag szelíd, de nem szereti ha fogdossák!
Két mongol futóegérrel él együtt és nagyon jól megvannak.
Kérem, akit érdekel írjon az e-mailemre, vagy hívjon az alábbi
telefonon: 30/318-9500
Köszi! Sziasztok! Sűrgős lenne!
|
|
|
|
| Guest__* |
May 31 2004, 11:36 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekem is van két csincsillám (igazából egy, a másik az öcsémé).mind a kettő lány.Azt szeretném tudni hogy nektek megtanulta e a nevét és ha igen hogy?Nekem még csak az álj szóra reagál.Sokszor ki szoktam engedni a szobába és akkor jól kifutja magát.Nagyon csinytalan.állandóan megszökik de egy perc múlva már meg is van.Nektek milyen kaját imádnak a csinjeitek?Már sok mindennel próbálkoztam de nem ettek semit amit addtam nekik (m&m's,banán,alma,kalcium tabletta,nápolyi)?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 1 2004, 08:10 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Egy hathetes fiú kiscsincsillát szeretnék elcserélni ugyan ilyenre.
Címem:imagy@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 1 2004, 08:13 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Azt elfelejtettem odaírni, hogy Fehérvár környékén.
|
|
|
|
Jun 3 2004, 01:24 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 71,805 |
Rob:
Az en Punk csinim abszolute imadja a banánt, kukoricát, napraforgó magot, természetesen széna, és joghurtos drops, ami eredetileg horcsog kaja ugyan, de jot tesz az emesztesnek..probald ezeket, nah emg persze a Prestige - Premium csincsilla tápot ajanlom:)
Sok sikert! Kyt
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 3 2004, 10:23 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Eladó egy tündéri csinilány ketreccel vagy anélkül költözés miatt.
Érdeklődni:croll4u@yahoo.com
06209363238
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 9 2004, 07:22 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok !
Gyermekeimnek szeretnék fiatal csincsillát vásárolni .Kecskemét és környékéröl .Szeretném ha segítenétek.
Köszönöm.
Sziasztok.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 9 2004, 11:31 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem azért mondom, de már nem lehet ékszerteknőst kapni sehol. Max ajándékba meguntan.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 9 2004, 01:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ez azért van mert a megunt tekiket eleresztették és ezzel a mocsári teknősnek való élőhelyeket elfoglalták!Betiltották az árusítását!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 11 2004, 02:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hali!
Megunt vagy más okokból új gazdit kereső DEGU-t ingyen átveszek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 11 2004, 02:10 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Teliszám:06-30-912-8482
Bocsi :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 12 2004, 04:00 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sürgősen eladó egy felnőtt fiú csincsilla igen kedvező 2000Ft-os áron.Nagyon szelíd,édes kis jószág!Érd:crolli@freemail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 13 2004, 09:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Crolli,honnan van a csincsilla?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 14 2004, 12:02 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Ti mit gondoltok a csincsik énekléséről?
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:04 PM |