IPB

Üdvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )

34 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Csincsilla
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs May 16 2003, 02:25 PM
Létrehozva: #1

Guests

A mi csincsillĂĄnk (Csilla) nagyon kedves ĂĄllat volt, de sajna hƑgutĂĄt kapott egy forrĂł nyĂĄri dĂ©lutĂĄnon. Mindenki vigyĂĄzzon, hogy ilyesmi ne fordulhasson elƑ.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 24 2003, 02:26 PM
Létrehozva: #2

Guests

De ugye ebbƑl a csincsillĂĄbĂłl nem kĂ©szĂŒl bunda???

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 25 2003, 12:27 PM
Létrehozva: #3

Guests

De bizony bunda kĂ©szĂŒl belƑle: ezĂ©rt tenyĂ©sztik a csincsillĂĄt. Nagy szemĂ©tsĂ©g egy ilyen bundĂĄt megvenni, nemigaz?

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jun 25 2003, 12:40 PM
Létrehozva: #4

Guests

szerintem bårmelyik ållatból kegyetlenség bundåt csinålni,a mi csincsillånk tomi, és egy nagyon kedves kis bohóc.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 21 2003, 11:00 AM
Létrehozva: #5

Guests

LĂĄttam a westendben csincsillĂĄkat. SzegĂ©nyek olyan kis helyre voltak bezĂĄrva Ă©s lĂĄthatĂłlag melegĂŒk is volt. Ha valaki szeretne csint, akkor mentse meg valamelyiket!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 21 2003, 05:15 PM
Létrehozva: #6

Guests

Sziasztok!VennĂ©k csincsilla ketrecet!Kb.1m magas legyen!SĂŒrgƑs!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Oct 6 2003, 09:58 PM
Létrehozva: #7

Guests

Vennek csincsillat tenyesztotol! tel: 06/30/248-9037

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Oct 15 2003, 11:22 AM
Létrehozva: #8

Guests

RĂ©kĂĄnak (Ă©s persze mindenki mĂĄsnak is) ĂŒzenem, hogy a csincsilla haszonĂĄllatnak minƑsĂŒl ezĂ©rt illegĂĄlis kereskedĂ©sben ĂĄrusĂ­tani Ƒket.az ilyen esethez Ă©rtesĂ­teni kell az ĂĄllatvĂ©dƑket!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Nov 4 2003, 03:59 PM
Létrehozva: #9

Guests

Nos, igen, halottam hogy a csincsilla haszonalatta lett. Csak azt nem ertem, miert kell szolni az allatvedoknek... Inkabb otthon tartsak az emberek minthogy bundajukert :( 1szer elemseltek, hogy vegzik ki oket... most is konybe labad a szemem. a mienk Torma, es ejsze kislany :) Lasd honlap.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Dec 6 2003, 10:24 AM
Létrehozva: #10

Guests

Édes kis csincsilla eladĂł!ÉrdeklƑdni lehet:mbory@freemail.hu(szĂŒlei:Ping Ă©s Pong,a kicsi pedig PĂ©ntek)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Dec 10 2003, 12:03 PM
Létrehozva: #11

Guests

Szia Bori! A cĂ­meden nem tudlak elĂ©rni, ezĂ©rt ide Ă­rok. Engem Ă©rdekelne egy kölyök fiĂș csincsilla, fƑleg, ha szelĂ­d Ă©s nem kerĂŒl sokba! MennyiĂ©rt adnĂĄd Ă©s milyen szĂ­nƱ?? ÖrĂŒlnĂ©k ha fekete lenne, de ha nincs olyan, jĂł a szĂŒrke is. Hogyan tudnĂĄd eljuttatni KecskemĂ©tre, van-e ötleted, vagy nekem kellene elmennem Ă©rte?? KĂ©rlek Ă­rjĂĄl az alĂĄbbi cĂ­mre, vagy telefonra: adrienne.ksh@intermail.hu Telefon: 30/318-9500

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Dec 10 2003, 12:07 PM
Létrehozva: #12

Guests

Sziasztok CsincsillĂĄsok! Mindenkihez szĂłlok, hogy nagyon szeretnĂ©k egy kölyök, fiĂș Ă©s szelĂ­d csincsillĂĄt, ha lehet most mĂ©g karĂĄcsony elƑtt! ÖrĂŒlnĂ©k, ha a környĂ©kembƑl jelentkezne valaki, mert Budapesten lenne több is eladĂł, de oda nehezen jutok fel, illetve Ășgy mĂĄr nagyon sokba kerĂŒlne nekem a Csini. KĂ©rek mindenkit, akinek van ötlete, hogy Ă­rjon nekem az alĂĄbbi cĂ­mre, vagy telefonra: adrienne.ksh@intermail.hu vagy Telefon: 30/318-9500 Köszönöm elƑre is, Ă©s mindenkinek ĂŒdv. Ă©s BuĂ©k!! Adrien

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Dec 12 2003, 11:23 AM
Létrehozva: #13

Guests

EladĂł 2 fiĂș csincsilla vagy vadĂĄszgörĂ©nyre lecserĂ©lnĂ©m.Nagyom aranyosak de kĂ©t fiĂș egyĂŒt nen jĂł.pĂĄrba szeretnek Ă©lni.KĂ©zszelidek.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Dec 27 2003, 10:49 PM
Létrehozva: #14

Guests

Hi! Tök jó lenne ha valaki +dobna egy e-maillel h van egy låny csinije és pont nem kell neki! Csak egy pb: legyen vagy a polushoz v az årkådhoz közel!!!! Pusssi mindenki !!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jan 8 2004, 06:13 PM
Létrehozva: #15

Guests

Sziasztok! 1 Ă©v körĂŒli (9-18 hĂłnap) lĂĄny csincsillĂĄt vennĂ©k. Ha van Ă­rj e-mailt telefonszĂĄmmal egyĂŒtt: fidpet@freemail.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jan 11 2004, 08:58 PM
Létrehozva: #16

Guests

Sziasztok! A csincsillĂĄt tĂ©nyleg nem szabad kereskedĂ©sben ĂĄrulni, Ășgyhogy remĂ©lem egyszer jĂłl megbĂŒntetik majd az ilyen kereskedƑket! EgyĂ©bkĂ©nt vannak eladĂł csinjeim: feruĂĄr elejĂ©n lehet elvinni Ƒket! Akit Ă©rdekel Ă­rjon ide vĂĄlaszt! Köszike

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jan 12 2004, 06:50 PM
Létrehozva: #17

Guests

Orsi! Mi leendƑ csincsillatulajdonosok lennĂ©nk, most keresek februĂĄr eleji-közepi szĂŒlinapra kĂ©t csincsillĂĄt, lehetƑleg egy fiĂșt Ă©s egy lĂĄnyt (Ă©s legyenek mĂ©g kicsik) (A lĂĄnyaimnak) Neked milyen eladĂł csincsillĂĄid vannak? A nagyok szelĂ­dek? Van ötleted, hogy jĂł ketrecet hol lehet beszerezni? Köszi Kati

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jan 27 2004, 01:37 PM
Létrehozva: #18

Guests

Sziasztok!Van egy nagy problĂ©mĂĄm.Az 5 hĂłnapos csini lĂĄnyom egyfolytĂĄban mocorog Ă©jjel.Nagy a ketrece, ezĂ©rt a folyamatos ugrĂĄlĂĄsai elĂ©g hangosak.Egy hĂłnapig bĂ­rtam, de arra kĂ©nyszerĂŒltem, hogy kitegyem egy kis ketrecbe estĂ©re,mert kĂ©ptelensĂ©g mellette aludni.MĂĄr 3 hĂłnapja kint alszik, de a tegnapi prĂłba is sikertelennek bizonyult.Ugyan Ășgy virgonckodik.Ha lenne valakinek valami ötlete, mit tegyek,megköszönnĂ©m ha megĂ­rnĂĄ az: ildigy@axelero.hu e-mail cĂ­mre.ElƑre is köszönöm.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 3 2004, 02:58 PM
Létrehozva: #19

Guests

Van egy kis gonndom acsillĂĄmmal furcsa,kellemetlen szagokat ĂĄraszt. Tudna valaki segĂ­teni,tanĂĄcsokat adni?Mit tegyek??

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Feb 5 2004, 02:53 PM
Létrehozva: #20

Guests

Sziasztok! TenyĂ©sztƑl szeretnĂ©k olcsĂłn egy kicsi fiĂș Ă©s egy kicsi lĂĄny csint vĂĄsĂĄrolni. Aki tud, segĂ­tsen!

+Quote Post
ReklĂĄm
hozzĂĄszĂłlĂĄs
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

34 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasznåló olvassa jelenleg ezt a témåt (2 vendég és 0 anonim felhasznåló)
0 felhasznĂĄlĂł:

Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:03 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: ållattartås, gondozås

Állatvilåg fotók

hĂĄziĂĄllat.hu: ĂĄllattartĂĄs fĂłrum