IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

60 Oldal V  « < 58 59 60  
Reply to this topicStart new topic
> Csuklyáspatkány
Guest__*
hozzászólás Mar 25 2009, 10:17 PM
Létrehozva: #1181

Guests

Sziasztok! Patim fél napja ébredt fel az altatásból de még mindig nagyon kómás. Nem iszik és nem eszik. Egyedül a forgácsot rágcsálja :-( Mit lehene vele csinálni? Köszi: Daz
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 23 2009, 02:46 AM
Létrehozva: #1182

Guests

Terkó: Na ezért fogom én mindig a kupakot, miközben iszik:) Daz: Még mindig nincs étvágya? Kb. egy nap alatt vissza kell állnia a szervezetnek a normális kerékvágásba. Olvasgatom ezt a fórumot, és azt látom, hogy a legtöbb pati lepisili, lekakálja a gazdit. Érdekes, mert Etelka még sohasem tett ilyet, még a lakásban sem piszkít. Sőt, az utazóketrecében sem szeret pisilni, pedig van benne bőven forgács, meg ami kell. A lakosztályában ürít, asszem k...rva szerencsés vagyok:)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 25 2009, 12:15 PM
Létrehozva: #1183

Guests

a kisrágcsálók akkor bogyóznak, ha üriteniük kell, vagy ha félnek. az enyimek kiskorukban, mikor még nem szoktak hozzám, sokat csinálták, de miután megszoktak, teljesen leszoktak róla. ha ki vannak engedve, rendszerint visszamennek a ketrecbe aludni, kajálni, pisilni,stb-persze néha történik baleset, dehát ez van:) a ketrecben is egy helyre végzik a dolgukat. ha elég nagy a kenyó/terrárium, akkor általában kijelölnek egy sarkotés oda végzik a dolgukat. a házukba csak nagyon ritkán csinálnak, nem szeretnek a saját alkotásukban fetrengeni. sztem egyik állat sem.:) Daz: az első és leg fontosabb, hogy ne száradjon ki! ha nem fogy a vízből, nem hajlandő inni, akkor pipettával, fecskendővel egy kis vizet kell beleerőszakolni. az étvágya nagy valószínűséggel idővel rendbejön, de nagyon könnyen kiszáradhat!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 27 2009, 04:47 PM
Létrehozva: #1184

Guests

Meglesz hát azt nem olyan könnyű ,amikor megpróbáltam megfogni az edényt majdnem megharapot. Még hozzám kell szoknia.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2009, 08:42 PM
Létrehozva: #1185

Guests

Okés most már jobban van. megis ivott szegény vagy 1 deci vizet reggelre. :-) kajcsi is van bent neki de abbol még nem fogyasztott :-)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 26 2009, 06:33 PM
Létrehozva: #1186

Guests

Jóestét! Nem tudja valaki véletlenül, lehet valahol ilyenkor dolmányos varjat kapni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 27 2009, 06:29 PM
Létrehozva: #1187

Guests

Az mi?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2009, 11:53 AM
Létrehozva: #1188

Guests

Dolmányos varjú? Hát egy madár, Corvus ...valami, a holló és a vetési varjú rokona

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 27 2009, 12:32 PM
Létrehozva: #1189

Guests

Daz: Na végre, valami jó hír ! Műtétből felépülő félben lévő állatka. Remélem lassacskán enni is fog:) Én ma irígy voltam, és megittam Etel elől az utolsó csepp sört is, viszont bűntudattól gyötörve adtam neki egy kis halkonzervet vígaszdíj gyanánt. Terkó: szerintem nem fog megharapni, csak merni kell tartani neki az itatót. A patkány szagra megy és a mohósága teszi őt gyorssá. Ettől nem kell tartani, mert alapjában véve nem harap akkorát, hogy az fájjon neked. Ettől függetlenül meg kell értetned vele, hogy a agzdit megkóstolni nem jövedelmező dolog.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2009, 07:34 PM
Létrehozva: #1190

Guests

Meglesz: köszi a tanácsot, legközelebb megpróbálom. Béla: Én úgy tudom hogy lehet kapni kimondott patkány tápot. Asszem az Aqua-food forgalmazza az úgynevezett PEPE patkány eledel-t igaz én még nem kaptam(hörcsögtápot kap, meg néha egy kis sült csirkebőrt) Illetve lehet még kapni Vitakraft Premium Menü-t ezt már láttam csak 400g 650 Ft körül lehet kapni. Ma voltunk az állatorvosnál és megállapította, hogy szegény Belphegor tetves. Felírt valami folyadékot a neve Neostomosan. Kegyetlen szaga van nem is tudom hogy élte túl a patim a fürdetést ebbe. Nembaj kapott érte finom jutalomfalatot. Nagyon izlett neki. Remélem hatni fog. Egyébként ismeritek ezt a szert?

+Quote Post
Luc-muc
hozzászólás Aug 17 2009, 09:24 AM
Létrehozva: #1191

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 96,310

[size="4"][/size]Sziasztok! Megtudná nekem valaki mondani hogy meddig él egy pati?

+Quote Post
Riam
hozzászólás Nov 14 2009, 08:39 PM
Létrehozva: #1192

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 100,094

Sziasztok!

Október elején vettem egy kislány csuklyás patit. Előtte már volt egy csuklyás patim, de szegény elpusztult minden oltás és gyógyszer ellenére... sad.gif Kb. két évvel később jutottam el oda, hogy Cica után újabb kispatit gondozzak. Cicával (ő is kislány volt) nagyon jól kijöttünk, vállamon utazott mindenhová, egyáltalán nagyon ragaszkodott.
Bogyóval sajnos nem így van... Akármit próbálok, támad, ha meg akarom simogatni elugrál előlem, pedig mindig van nálam valami csemege, amit láthatóan szeret. Reggeltől-estig a házában kuksol, nem hajlandó kijönni, ha mégis kijön, akkor idegesen ide-oda ugrál, csattogtatja a fogait, ha kinyitom a ketrec ajtaját, akkor nem jön ki... Nagyon elkeseredtem, mert Cicának eleinte nem volt könnyű élete, mert szegény állandóan utazott, mert szüleim nem akarták elviselni, és ennek ellenére teljesen szelíd volt...
Ha megpróbálom csak megközelíteni Bogyót, már harap, így kész kínszenvedés a takarítása... Már nem tudom mit tehetnék, hogy kicsit jobban ragaszkodjon hozzám... sad.gif Amúgy mindkét patit ugyanott vettem...

Én kifogytam az ötletekből, ezért örülnék, ha tudnátok segíteni, mert nem szeretnék megválni tőle, mert a ziziségével együtt is kedvelem. Előre is köszi!

+Quote Post
Riam
hozzászólás Nov 14 2009, 10:32 PM
Létrehozva: #1193

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 100,094

IDÉZET(Luc-muc @ Aug 17 2009, 10:24 AM) *
[size="4"][/size]Sziasztok! Megtudná nekem valaki mondani hogy meddig él egy pati?

Kb 3-4 évig...

+Quote Post
Alice
hozzászólás May 6 2010, 10:16 AM
Létrehozva: #1194

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 81,764

Patkányriadó!!! MOst kaptam a hírt,hogy szeretnének leadni nekünk kb.40 patkányt!! A sztori a szokásos: egy párral indult, de "hát arról nem volt szó, hogy szaporodni fognak" (no comment), ergo az egész banda több körös beltenyészet. A csaj közben allergiás lett a szőrre, úgyhogy nem is nagyon foglalkoztak velük. Az állatok két ketrecben vannak, a nemükről, korukról még nem tudok semmit.Szóval sürgősen szükségünk van ideiglenes befogadókra!!!! Kérlek,hogy szóljatok mindenkinek,aki akár 1-2 állatot is be tudna fogadni! Telefon: 06-70 293-54-01 (este 6-10 között)
E-mail: ragcsamento@gmail.com

+Quote Post
fenestrahu
hozzászólás Feb 5 2011, 07:06 PM
Létrehozva: #1195

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 103,977

IDÉZET(Alice @ May 6 2010, 11:16 AM) *
Patkányriadó!!! MOst kaptam a hírt,hogy szeretnének leadni nekünk kb.40 patkányt!! A sztori a szokásos: egy párral indult, de "hát arról nem volt szó, hogy szaporodni fognak" (no comment), ergo az egész banda több körös beltenyészet. A csaj közben allergiás lett a szőrre, úgyhogy nem is nagyon foglalkoztak velük. Az állatok két ketrecben vannak, a nemükről, korukról még nem tudok semmit.Szóval sürgősen szükségünk van ideiglenes befogadókra!!!! Kérlek,hogy szóljatok mindenkinek,aki akár 1-2 állatot is be tudna fogadni! Telefon: 06-70 293-54-01 (este 6-10 között)
E-mail: ragcsamento@gmail.com

Mi lett velük? Sikerült elpasszolni őket?

--------------------

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

60 Oldal V  « < 58 59 60
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:59 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum