Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Sep 16 2008, 07:33 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 64,616 |
sziasztok!nekem is van két patim két lány.kb 1 évesek.és nekem az a problémám lenne h az egyik állandóan tépi a másik szõrét és nem tudom mit csináljak vele,de nagyon kopaszodik szegég és sose védi meg magát.igaz a másik nagyobb is nála:S na sztem szét szedem õket úgy biztos nem lesz baj max majd unatkoznak de ez van :)szerintetek jó ez a megoldás?
|
|
|
|
| Guest__* |
May 24 2004, 11:47 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Új kedvenc a Háziállat Online állatkertjében a csuklyás patkány!
|
|
|
|
| Guest__* |
May 25 2004, 12:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hehe, pont azon gondolkoztam, hogy írok levelet a haziallat.hunak :) hogy, vajon, ha küldök anyagot mindenflée patkényról, akkor felteszik-e. Bár még leetne a fajtákhoz írni egyet kettőt, a többihez nem. De bele lehetne írni a rexet, meg a kopaszt és a többit is. Én örülök, hogy van külön csuki... csikicsuk :D
Ari az a kép, amelyiken olyan sokan vannak, a csonttal.
|
|
|
|
| Guest__* |
May 25 2004, 02:45 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia neverhood!
Örülök, hogy tetszik az irományom. A fajtákat direkt nem részleteztem túlságosan, mert, hogy a csuki volt a fő szempont. Így is attól tartottam, hogy soknak fogják tartani amit írtam. Remélem ennek a "fórum"-nak is lesz akkora sikere, mint a Fehér patkányosnak.
További szép napot!:)
Ahoy Mojszi
|
|
|
|
| Guest__* |
May 27 2004, 09:48 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hali!
Mojszi!
Egyetertek Neverhooddal,rovidnek ugyan nem nevezheto,de minden,amit tudni kell roluk benne van.Nem vagyok os patkanytarto(kb haromnegyed eve van ket csuklyas patim) igy kenytelen voltam innen-onnan osszeszedni az infokat.Nagyjabol ezeket talaltam En is es ha elobb irtad volna az lenyegesen meg konnyitette volna a dolgomat.Ugyhogy szupi!
|
|
|
|
| Guest__* |
May 27 2004, 12:31 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Notesz!:)
Örülök, hogy neked is tetszik. A Párom és Én ugyan ezeket a dolgokat játszottuk végig. Alig találtunk itt ott valamit a pateszokról. Nekünk jelenleg megközelítőleg 30 patkányunk van. Igyekeztem azt írni ami nekünk gondot okozott velük kapcsolatba.
További szép napot.
Ahoy Mojszi
|
|
|
|
| Guest__* |
May 28 2004, 08:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni a patival kapcsolatban? Sokszor láttam, hogy megfürdetik őket. Ez mennyire gyakori és milyen szerrel fürdetik?
|
|
|
|
| Guest__* |
May 31 2004, 11:54 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Barbara! A patik fürdetése általábn akkor van, ha úgy érzed, hogy már büdi, vagy belefetrengett valamibe (ha pl. viszed sétálni), vagy, ha pl. van valami bőrbetegsége, akkor meg lehet először ezzel próbálkozni. Én pl. kutyasamponnal fürdetem. Te is meg szeretnéd fürdetni?
üdv: Bajusz von Manfréd Di'Anré(görény), Romeo(csuklyáspati) és jómagam
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 3 2004, 05:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!Nos éppen 2 hete született 2 nőstényemnek összesen 16 kis csuklyáspatija.Van köztük fekete fehér lábvéggel és hassal,teljesen fehér,tarka és stb...Szeretném őket eladni mert ez rengeteg patkány.Egy csöpséget 300 ft-ért adom el kb 3 hét múlva.Akit érdekel kérem íjon e-mailt:Luca.nyerges@freemail.hu-ra
Engem is érdekelne ez a fürdetéses dolog.milyen gyakran lehet fürdetni egy pitkint?A víz milyen hőmérsékletű legyen?ÉS hogy lehet sétáltatni egy patkányt?Van neki is póráza?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 5 2004, 06:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szeretném megkérdezni, hogy a patkányok megszelífítéséről valaki nem tudna írni nekem pár sort az e-mail címemre,nagyon fontos lenne!?Előre is köszi!!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 7 2004, 08:39 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Kicsipitkin!Gratulalok a szaporulathoz!Az ilyen balesetek elkerulese vegett tartok inkabb himeket!:))A furdeteshez kezmeleg vizet es valami allatsampont hasznalj!Gyakorisaga sokmindentol fugg,de kethavonta egyszer eleg.Ha meg nem furdetted oket,akkor csak annyi vizet engedj,hogy leerjen a labuk es vigyazz a karodra,mert valoszinuleg nem lesznek elragadtatva a furdestol es megprobalnak majd azon felmaszva menekulni(Engem alaposan osszekarmoltak:)).Porazt (horcsogham)lehet kapni az allatkereskedesekben(kb 1500-2000Ft.),de lehet cipofuzobol is kesziteni hamot.
Betti!
A patik eleg ontorvenyu alltok,de jutalomfalatokkal es sok foglalkozassal magadhoz szoktathatod oket.
Sok sikert!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 7 2004, 06:59 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
kicsipitkin: a fürdetésben tényleg relatív neked kell döntened. Ha nem büdös (és, ha rendszeresen tisztítod, akkor nem szabad annak lennie) akkor egyáltalán nnics is szükség rá.
A hámot nem érdemes megvenni, érdemesebb megcsinálni. Hehe, jó, hogy a cipőfűzős hámot hoztad fel Notesz, mert ugye (no persze nem dicsekvésből :)), de az én ötletem volt. Örülök, hogy terjed (Te egyébként az indexen Notesz 1 vagy igaz? :)) Szerintem nem érdemes megvenni 2E forintért a hámot. Láttam már egyébként, hogy görinél is cipőfűző volt a hám és rendes póráz a póráz.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 7 2004, 09:50 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Neverhood!Pedig volna miért dicsekedned!Ez a cipőfűzőhám ragyogó-kreatív ötlet(a fehér patkányos fórumban(is) már leírtad)függetlenül attól,hogy Én csak egyszer tudtam Picurra adni nem kevés türelem árán!:))Szegény, akkor is olyan esetlenül mozgott benne,hogy inkább levettem.Azóta nem is kisérleteztem vele.
Egyébként igen,az indexen notesz 1 vagyok,de csak azért,mert a 'sima' notesz már foglalt volt!:))
Romeonak jobbulást!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 13 2004, 02:01 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekem egyetlen csuklyáspatkányom van (hím), és szerintem eléggé egyedül érzi magát. De ha veszek mellé egy társat, nem fog megvadulni? Úgy értem, most nagyon szeret emberközelben lenni, de ha lesz egy társa, nem fog "hanyagolni" engem?
Akinek több patkánya van, légyszi adjon tanácsot!
Köszi!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 14 2004, 06:41 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Mano84
Nekem 6 patim van, 4 hím és 2 nőstény, nemenként külön tartva. Egymással és velünk is nagyon jól elvannak. Mivel a patkány nagyon társas lény, nem nagyon érzi magát jól egyedül, hiszen egész nap nem tudsz vele lenni. Hálás lesz egy pati társért, de célszerű egyneműeket együtt tartani, mert különben 3 hetente ellik a nőstény.
Szia
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 15 2004, 12:42 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
2 hete kaptam egy csuklyáspati nőstényt, mint utóbb kiderült, vemhesen. Szombaton 8-10 picurt szült, de tegnap már nem találtunk egyet sem. Lehet, hogy megette őket?
Müzligazdi
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 15 2004, 12:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem! Már volt 2 dzsungáriai hörim, amikor Müzli hozzám került. Egyik éjjel Müzli kimászott a ráccsal lefedett terráriumából, átment a hörikhez, és szabályosan kivégezte őket a házukban. Ennek mi lehetett az oka?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 15 2004, 12:52 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
gyurisildi!
Nekem is csak egy hímeme van és Ő teljesen elvan egyedül. Annyira hogy még régen vettem neki egy Julietett. Hát mit mondjak. Dióghéjban: megölte!! Azután inkább nem próbáltam más patkánnyal összereszteni. Vagyis de, mert most volt egy patkányfórumos (indexről) talink, de ott is nekiment egy lánynak. Fiúkkal meg sem próbáltam egyelőre. Majd egy ivartalanított hímmel talán. Ez persze nem azt jelenti, hogy általában nem kedvelik a társaságot, de asz én patim csak engem tűr meg, mint társat. De emberekkel jól megva, amúgy :) viszont nagyon sok pakányos több patit tart egyszerre.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 16 2004, 01:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ursten!!!
Mivan itt?
Kesz horror!!:))
Nekem ket himem van es abszolute nem bantanak senkit,egymassal is nagyon jol elvannak.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 16 2004, 01:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szasztok!
Képzelheted milyen látvány volt, nem kívánom részletezni!
Nem tudom, hogyan tovább, mert nagyon haragszom Müzlire. Ha valaki tudja a választ a kérdéseimre, létszi írjon! Lehet, hogy az fő gond az volt, h. Müzli akkor már babákat várt? Vagy egyszerűen riválisnak érezte a höriket? A másik gond: a kölykőcöket azért tüntette el mert fiatal volt és nem tudta volna őket felnevelni, vagy esetleg azért, mert bekukkantottam a házába és ezzel megzavartam (megijesztettem)?
puszi
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:59 PM |