IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

90 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
Guest__*
hozzászólás Mar 5 2004, 02:02 PM
Létrehozva: #41

Guests

nem nehéz.nekem volt.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 9 2004, 07:17 PM
Létrehozva: #42

Guests

Wallner Anita! Igen, a deguk egyfolytába rendezkednek.Az enyém például mániákusan papírzsebkendőket gyűjt(kihúzza a szemetesből), és fészket épít.Ők már csak ilyenek...

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 12 2004, 11:05 AM
Létrehozva: #43

Guests

Sziasztok! Több mint két éve vannak deguink otthon és szaporodtak is elég szép számmal. Ám a mostani szaporatban olyan picik lettek a kölykök mint a kis egerek, ráadásul tegnap vettük észre, hogy meg van csonkitva majdnem az összes picinek a farkincája. Szerintetek mit lehet tenni ilyenkor?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 12 2004, 07:47 PM
Létrehozva: #44

Guests

Sziasztok! Valószínüleg takarmányozási, idősödési gond, vagy idegi... Jobban járnál, ha pihentetnéd a lányt és elkülönítenéd a fiúktól .

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 17 2004, 01:50 PM
Létrehozva: #45

Guests

Sziasztok! Én most fűzöm a páromat,hogy vegyen nekem egy degut.Nagyon megtetszettek tök arik.Viszon van 1-2 fentartásom ezzel kapcsolatban.Aki tud tanácsot adni megköszönöm.Nem zörög éjjel?Nálunk a szobánkba lenne és az alvás miatt kérdezem.Én egyet szeretnék,de itt sokan írják hogy társra vágynak.Én sokat foglalkoznék vele az sem lenne neki elég?Van egy cicám is az nem akadály?Köszi előre is.Andy

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 17 2004, 01:55 PM
Létrehozva: #46

Guests

Elfelejtettem az elöbb megkérdezni,hogy fiút vagy lányt javasoltok?Köszi Andy

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 18 2004, 01:33 PM
Létrehozva: #47

Guests

Szia Andy! Nekem három degum van a szobámban, (+ egy nimfapapagáj)és tök jókat alszom mellettük. Szerintem a macska nagyobb probléma lehet. Saját tapasztalatból úgy gondolom igazából mindegy fiút vagy lányt választasz, mert nagyon barátságosak és könnyen szelídülnek, de a degukat nem szabad egyedül tartani. Ha nem akarsz szaporulatot válassz két egyneműt, ha mégis szeretnél, akkor a hozzászólások között találsz nagyon jó tanácsokat.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 18 2004, 02:08 PM
Létrehozva: #48

Guests

Köszönöm szépen a tanácsot,igyekszem megfogadni. Bár azért is nem mertem 2 degut bevállalni,mert félek attól,hogy féltékenyek lesznek egymásra.Meg 1 jobban lehet törödni.Mert mondjuk még az egyikkel játszom a másik akár ne adj isten szétrágja a vezetéket.Persze biztos ez csak kezdő degu tartó félelmei.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 30 2004, 04:57 PM
Létrehozva: #49

Guests

Nekem még csak most lesznek deguim. Nagyon várom már őket. Nagyon sok hasznos tudnivalót olvastam tőletek. Köszi.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 1 2004, 01:32 PM
Létrehozva: #50

Guests

Segítsetek nekem!!!!!!!! Két hét múlva névnapom van,és a párom deguval akar meglepni.Persze már elárulta.:-) Az a baj,hogy én nem rég született fiú degut szeretnék,amit még kézhez tudok nevelni,és nehéz beszerezni 18.-ig.Aki tud kérem segítsen.Előre is köszi Andy

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 3 2004, 08:55 PM
Létrehozva: #51

Guests

Hali! Mi egy tacskóval tartjuk együtt a degut.Ő a pedikőröse megrágja a kutya körmeit amitöl a blöki inkább elmenekül.A kutyus nem bántja ,sőt inkább védi, követi mindenhova.Belemászott az akváriumba mert szojas volt, még jó,hogy ilyenkor figyelűnk rá.Nagyon szereti a csokoládét de nagyon picit kap.Rendszeresen bemászik a törpepapagáj kalitkájába és a homokban fürdik mintha vízben lenne,bár a papagáj méltatlankodik.Egy szó mint száz ,tündéri kis állat.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 5 2004, 02:45 PM
Létrehozva: #52

Guests

Sziasztok! Megoldodott a degu "probléma"sikerült beszerezni egyet Anikó segítségével akinek ezuton is köszönöm.Innen üzenem neked nagyon jól van a kis Guszti /így neveztük el/Imádni való teremtés.Mikor kivesszük napjába többször akkor egy kis futkározás után mindig elalszik rajtunk vagy mellettünk.Hihetetlenül édes teljesen eldobja magát.bújik mindig a melegre póló,kéz stb.Ez lehet azért mert még pici?5 hetes.Ő van egyedül és nem tűnik magányosnak.Fészket épít rohangál intézkedik.:-)Sőt az első nap megtanult a szópókából inni.Nagyon okos hívásra odajön és figyel a nevére.Mikor elhoztuk 1-2 óráig nyugtalan volt és sírt biztos hiányoztak neki a többiek de mára már teljesenn elvan.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 5 2004, 03:02 PM
Létrehozva: #53

Guests

Lenne még egy pár kérdésem amit az előbb elfelejtettem. Mikortól javasolt a homokfürdő.Előfordul,hogy rágja a ketrecet ilyenkor ki akar jönni vagy koptatja a fogát?Ma megyek veszek neki mókuskereket majd elmesélem a tapasztalataimat vele kapcsolatba.Ja és imádja a zsepit csak azon alszik.Apropó alvás.Ha alszik csak félig csukja be a szemét,de ha kint alszik velünk a közelünkbe akkor teljesen becsukja a szemét.Mi a véleményetek erről????Előre is köszi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 10 2004, 08:51 PM
Létrehozva: #54

Guests

sziasztok nekünk 2 deunk van Dundi és Sebi.Úgy kaptuk ,hogy 2 fiú de 4 hónap múlva kiderült hogy mégsem fiú a Dundi mikor megszülettek a kicsik.sajna az a baj hogy tesók.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 13 2004, 05:09 PM
Létrehozva: #55

Guests

Szia Anikó! Régen láttam irásaid fent az oldalon. Képzeld a kis Guszti amit tőled hoztunk Degu annyira aranyos, barátságos, okos. Lenne egy pár észrevétel mi a véleményed! Nem baj e hogy napjába többször eszik szárazkenyeret, nem lesz tőle baja? Miért rághatja a ketrecet talán a fogát koptatja?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 15 2004, 11:01 AM
Létrehozva: #56

Guests

Sziasztok, szeretnék degukat tartani.Minden kész hozzá (kertec miegymás), már csak 2 degu hiányzik.Azonos neműeket szeretnék ha valakinél lennének kicsik, szívesen elhoznám őket. Emailcímemre nyugodtan írjatok. A segítségeket előre is köszönöm. ibola@freemail.hu Minden jót Ibolya

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 15 2004, 12:59 PM
Létrehozva: #57

Guests

Sziasztok! Van egy degum, hamarosan veszek egy másikat is. Viszont a mostani furcsán viselkedik. Két hete vettem. Pár napja elég sokat rángatózik, begörcsölnek a lábai. Ez miért van? Mit csináljak?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 16 2004, 12:10 PM
Létrehozva: #58

Guests

Az én degum (Sztifler)imád mókuskerekezni.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 16 2004, 01:12 PM
Létrehozva: #59

Guests

Nekem két fiú degum van, az egyik Kefir, a másik pedig Joghurt nére hallgat. Nagyon szeretnek mokuskerekezni, ami nem baj, de a legtöbbször éjjel kezdik el ezt a tevékenységet űzni. A papirzsebkendőt nagyon szeretik, ha kint vannak a ketrecből fel le rohangálnak a szájukba egy zsebkendővel, és a macskát ijeszgetik, aki még most látott először degukat. Úgy elbújt a macska, hogy két napig elősem kerűlt. Én nem szoktam csak ritkán adni vizet nekik, inkább almából potólják a folyadékot. Nagyon szeretik a napraforgó magot. Tökéletesen meg tudják törni, és a belsejét elfogyasztani. Nagyon kedvesek és kiváncsiak, ha a ketrecbe vannak, mindég a rácson lógnak, hogy mikor jöhetnek ki.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 16 2004, 01:20 PM
Létrehozva: #60

Guests

Moya777 vidd el az állatorvoshoz, és nézesd meg. A rágcsálok nem úgy működnek mint a többi állat. Az én régi degum egy párnap alatt elpusztult. Az egyiknap olyan volt mint aki depressziós és jó nagy hassal rendelkezet, a másik nap visszont már csont és bőr volt. Alig tudot a lábán megállni. Antibiotikumot kapott, és infuziót, de nem használt neki. Az orvos végűl elaltatta.

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

90 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:59 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum