Üdvözöllek a Fórumban! ( Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
May 16 2003, 02:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ez a degu jószág úgy hasonlít a burundukra: mintha annak egy kapitalista változata lenne.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 24 2003, 02:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A leírás szerint nagyon aranyos kis állatka lehet a degu. Milyen nehéz a tartása? Szívesen próbálkoznék vele.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 15 2003, 12:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem úgy kezdődött a degu mániám, hogy kaptam egy farok nélküli kisdegut. Sajnálta az állatkereskedő és nekem adta. Nagyon megszerettük, ő lett a házikedvenc. Azóta vettem mellé egy párt is. Nagyon édesek együtt csak kár hogy kicsit sokat veszekednek. Valószínüleg azért van ez, mert az egyiknek hiányzik a farka és ő a nagyobb. Ő lenne a főnök, de farok nélkül nem az. Ráadásul ő a him. Na mindegy majd talán megszokják egymást.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 18 2003, 11:11 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én szülinapomra kaptam egy degut. A dolog úgy állt, hogy én nagyon szerettem volna egy kaméleont, de a szüleim nem engedték, de végső elkeseredésükben bementek az állatkereskedésbe, meglátták a degut, és rögtön beleszerettek. Az első degum neve Nudli volt. Nagyon kis buta volt, de éppen ezért szerettük jobban a társánál, Pedronál. Nudlicska május 10-én meghalt. Pedro azonnal nagyon szomorú lett. Egész nap csak gubbasztott, alig evett, félő volt, hogy Nudli után hal. De vettünk neki társikát, és nagyon jól megvannak. De én nagyon fájlalom szegény Nudlicskát.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 21 2003, 11:02 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hogyan tudnak veszekedni a deguk? adnak ki valamilyen hangot közben? Egyáltalán van hangjuk?
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 18 2003, 03:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Az lenne a kérdésem,hogy milyen ketrec a legjobb a deguk számára. Régebben volt egy vadászgörényem. Az a kétszintes ketrec jó a degunak?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 21 2003, 11:36 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Szandi!
A deguknak kiválóan megfelel a két szintes ketrec.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 21 2003, 11:38 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Petra!
A deguknak van hangjuk! Kissé éles, ha engem kérdezel. Úgy veszekednek, hogy "pofozgatják"
egymást.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 24 2003, 11:47 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!!
A WC tetejét zárjátok le!!!!!Mert ha véletlenül kiszabadulnak, ugy jártok mint mi: 2 deguval kevesebb a háznál!!!! :((((( Nem félnek semmitöl...
Üdv minden degu-gazdinak!!!
U.i.:Szivesen örökbefogadnánk két egynemü, fiatalka egészséges degut!A fenti emil cimre irhattok!
Köszi.
Myriam
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 30 2003, 06:32 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kedves Degu Barárok!
Minap degupárunknak kicsinyeik születtek, először külön tettük a hímet, de annyira sírt, hogy egy pár nap után visszaengedtük. Azóta nagyon sokat verekedtek, többet mint előtte, míg tegnap sikeresen degumama szemét majdnem elveszítette. Először nem lehetett tudni, hogy a szeme megmaradt-e, mert tiszta vér volt, és hosszasan sírt. Ismét külön választottuk a hímet. Degumamánk személy kamillázzuk, de reggelre leragadt és nem tudjuk mi lenne a helyes. Állatorvost pedit nem találtunk aki értene a degukhoz. Nem szeretnénk őt elveszíteni, és mi lesz a kicsikkel, akik még csak 1 hetesek. Ha tudtok segítsetek mit tegyünk. Várom válaszotokat a fenti email címre.
Köszi: Andi
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 10 2003, 11:45 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok Degubarátok!
Nekem már többször volt degum!
Én is nagyon szerettem őket.
Az enyémek párban voltak és sohasem veszekedtek, sőt imádták egymást és amikor szült a mama, a papa félrevonult diszkréten, majd utána meglátogatta a piciket, megnylaogatta őket és ő is beült a degumama mellé a fészekbe!
Együtt békében nevelgették mindig a kicsinyeiket! Nekem nagyon tetszettek. Az emberek is vehetnének róluk példát a családi kötelékről. De ilyenek a mongól futóegerek is! Csodálatos családpártiak.
Ha valakinek lenne a környékben olcsón eladó, vagy ajándékba adható két kislány deguja, szívesen venném, mert én már nem akarom őket szaporítani. Túl sok már az állatom, csak azért szeretném mégis, mert annyira aranyos, szelíd és intelligens állat a degu. Egy kislány is elég lenne, mert ha pici még össze lehet tenni mongol egér kölyökkel is és akkor nincs egyedül. Jó megvannak az ilyen különböző fajok is,ha kiskorukban összekerülnek!
Irjatok, ha tudtok nekem egyet!
Jó lenne karácsonyra!
Üdv. és Buék mindenkinek!
Adrien
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 14 2003, 09:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!szeretnék degut tartani,csak egy a bibi:mindenhol azt írják,nagy helyet igényel.nekem új ketrecre nincs pénzem,a jelenlegi pedig elég kicsi(egy szintes,inkább hörcsögnek való)-bár a patkányom jól elfért benne.ha mindennap kiengedném a degut,ellenne egy kicsit kisebb helyen is?
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 21 2003, 09:32 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekem is vannak,voltak deguim.
Egy hím, és egy nőstény volt.
Csak sajnos a nőstény 1 hónap után meghalt, és nem tudni miben.
A hím a nőstény halála után, depresszíós lett, nem evett 1 hétig, és nappal szinte csak egy helyen kuporgott.
De már meggyógyult. Gondoljátok, hogy annyira megszerette a nőstény degut, hogy halála után, azért esett depresszióba?!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 28 2003, 12:40 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Van 6 elajándékozandó degu-m. 7 hét múlva esedékes (addig szopnak). Csak olyan helyre adnám, ahol többet tudnak egyszerre tartani belőlük (egyedül depressziósak), tehát nagy a ketrec(3 vagy több szintes). Egy ilyen ketrec 12000 Ft-nál kezdődik. Segítek berendezni ha kell. Timmy
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 7 2004, 06:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Felszámolás miatt eladó egy kézszelíd hím degu kb. 1 éves.
Tel.: 06 20 957-56-56
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 10 2004, 06:57 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szisztok!
Több helyen olvasni, hogy két him degut nem lehet összeengedni egy nősténnyel. Szeretném tudatni veletek, hogy ez tév' hit. Én több mint egy éve vettem két hímet, ők testvérek, majd egy hónap múlva egy nősténnyel leptem meg őket. Semmi gond nincs velük. A nőstény azóta kétszer ellett (persze ilyenkor külön veszem őt a hímektől).
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 10 2004, 11:00 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
kedves háziá. hu!
Az előbb olvastam a degukról szóló infot és arra lennék kíváncsi, hogy a hím degukat is össze lehet-e engedni?
KÉRLEK SEGÍTSETEK!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 14 2004, 02:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem is van, egy kb. másfél éves hím degum.Nagyon szeretjük és ő is teljesen szelíd.A múltkor nagyon elbizonytalanodtam, mert azt olvastam, hogy egyedül nem érzik jól magukat.Az enyémmel már egy éve minden rendben van,minden nap futkározik, imádja a simogatást.Ugye nem árt neki, ha egyedül van???
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 16 2004, 11:57 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Miért vacogtatják a deguim a fogukat? Szerintetek van ennek jelentősége? Ha valakinek van ötlete írjon, kíváncsi vagyok mit gondoltok erről.
Köszi
Erika
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 16 2004, 02:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Erika:Szerintem ez nem probléma, az enyém is ezt csinálja.Szerintem ez azért van, mert ők rágcsálók, és mindig rágni akarnak.Szerintem ez olyan "kényszerféle"...Úgyhogy akkor is "rágnak"ha nem rágnak.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
||
![]() Google Ads |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 8th September 2010 - 01:39 PM |