Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Oct 2 2009, 07:17 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 2-October 09 Azonosító: 99,625 |
Helosztok!azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek miért van az, hogy most vettem egy hím hörcsögöt(3 hónaposat), a 5 hónapos nőstény mellé,és nem mindig de néha vitatkoznak,amit persze a nőstény kezdeményez.de néha meg jól megvannak egymással, tisztogatják, és egymásra fekszenek.2 napja vannak együtt.de nem egymás mellet alszanak hanem a hím az egyik végébe a házaiknak a nőstény meg a másik részébe.Ha valaki tudja h mitől van ez, az kérem segítsen.
UI.:az lehet a probléma, hogy a nőstény már 4 hónappal előtt megvolt mint a hím, és a nőstény védeni akrja a területét? Üdv.:Ákos |
|
|
|
Oct 30 2009, 06:12 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 30-October 09 Azonosító: 100,432 |
Sziasztok!
Írtam már a Dr. Háziállat rovatba is a problémámról, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is: A minap vásároltam két törpehörcsögöt, egy párt. A vásárlás folyamán az elad elég nehezen állapítota meg a lány nemét, valamint a két állat klön akváriumból került össze. Amint bekerültek a helyükre, a fiú folyamatosan zaklatni kezdte a lányt, láthatóan párosodási szándékkal. Először azt gondoltam hogy ezek fiúk és veszekednek, de aztán láttam hogy az egyik próbál rámászni a másikra és szorítaná hozzá az alfelét a másikhoz. Gondolom bunyó esetén harapdálná is. A kisebbik visít és rúgkapál, szó szerint maga alá piszkít ijedtében. Elvittem egy másik boltba őket, ott is megnézte a boltos, és azt mondta hogy valóban egy párról van szó, bár ő is marha nehezen tudta, csak másodikra megállapítani a kislány nemét. Azt mndta hogy a kislány még fiatal, a orkülönbség miatt nem hagyja magát. Méretre majdnem egyforma nagyságú a két állat, gondlom a nőstény felnőtte is kisebb a hímnél. Azt a tanácsot kaptam, hogy 2-3 naponta engedjem őket össze, aztán az első aktus után már nem lesz gond. Nem tudom, úgy érzem hogy nem fogják egymást sosem bírni, pedig azt olvastam mindenhol hogy egy pár jól megvan egymás mellett. Várom véleményeteket, tanácsaitokat ide, vagy a tbalazs.85@gmail.com címre! Köszi mindenkinek! |
|
|
|
Nov 8 2009, 06:33 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 8-November 09 Azonosító: 100,493 |
Sziasztok! Marci vagyok,10 éves,4-be járok. Nekem kettő dzsungáriai törpehörcsögöm van és két napja vannak meg. De még csak kölykök de úgy hívják hogy Boni és Klájd. A Boni lány a Klájd fiu. Mind a kettő szelid. Nagyon boldog vagyok.
|
|
|
|
Sep 19 2010, 02:10 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 19-September 10 Azonosító: 102,442 |
Sziasztok!
Volt egy kishörcsögöm, 3 hónapig élt nálam egy nap váratlanul meghalt, pedig fiatal volt még. Egyre nehezebben pihegett, szinte kilehelte a lelkét....aztán jött másik...és ő ma halt meg, reggel halott volt. Vajon mitől? Rendesen tartottam őket, fiatalok voltak, élénkek. Igaz, a terrárium tetejét lefedtem rajztáblával, hogy ne másszon ki rajta....egy kis rész volt csak szabadon. Lehet, hogy megfulladtak? Olyan csüggedt vagyok! Szeretnék még hörcsikét, de már nem merek újat hozni.... |
|
|
|
Sep 19 2010, 02:10 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 19-September 10 Azonosító: 102,442 |
Sziasztok!
Volt egy kishörcsögöm, 3 hónapig élt nálam egy nap váratlanul meghalt, pedig fiatal volt még. Egyre nehezebben pihegett, szinte kilehelte a lelkét....aztán jött másik...és ő ma halt meg, reggel halott volt. Vajon mitől? Rendesen tartottam őket, fiatalok voltak, élénkek. Igaz, a terrárium tetejét lefedtem rajztáblával, hogy ne másszon ki rajta....egy kis rész volt csak szabadon. Lehet, hogy megfulladtak? Olyan csüggedt vagyok! Szeretnék még hörcsikét, de már nem merek újat hozni.... |
|
|
|
Feb 10 2011, 09:15 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 10-February 11 Azonosító: 104,007 |
Sziasztok! Ma lettünk először hörcsög gazdik
Ágnes |
|
|
|
Mar 10 2011, 09:55 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 11 Csatlakozott: 4-February 11 Azonosító: 103,968 |
Sziasztok! Ma lettünk először hörcsög gazdik Ágnes Esetleg próbálj írni a dr. háziállat rovatba: http://www.haziallat.hu/dr-haziallat/ |
|
|
|
Jul 4 2011, 01:10 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 4-July 11 Azonosító: 107,238 |
Egy törpehörcsög család keres gazdit! A meggondolatlan ismerőseim kaptak két törpehörcsögöt, de egy héten belül 5 kicsinyük született! Így már nem kell nekik egyik sem! Több állatkereskedést hívtam, de egyikbe sem veszik be....
|
|
|
|
Jul 4 2011, 09:06 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 3 Csatlakozott: 4-July 11 Azonosító: 107,238 |
|
|
|
|
Apr 2 2012, 04:15 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 13-March 12 Azonosító: 113,564 |
|
|
|
|
May 23 2012, 11:45 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 23-May 12 Azonosító: 115,082 |
Ma halt meg az imádott törpehörcsögöm!
Időnként görcsösen összerándult. Mi lehetett a baj? Folyton ez jár az eszemben, mit rontottam el? Tegnap raktam be neki a paradicsom mellé házi túrót. Eddig még csak tejfölt kapott, túróból most adtam neki először. Még nem töltötte be a 2 éves kort se. Talán székrekedés vagy nem kapott levegőt esetleg idős volt? Segítsetek légyszíves ebben a kérdésben. |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:57 PM |