Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Mar 7 2008, 06:08 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 71,570 |
Sziasztok!Sokan megijednek ha a fehér patkányának vörös könnye van,többek között én is meg ilyedtem!Semmi pánik irány a doki és fel kell iratni a TOBRADEX nevû szemcseppet,naponta 5x1 egy csepp szemenként egy hétig!!!!!Nálam nagyon hamar használt 2 nap után gyönyörûen kitisztult a szeme!!!!Nem megfelelõ alom illetve huzat okozza a vörös könnyet többek között!Ugyanis ez kötõ hártya gyulladás náluk!!!!Én 8hetesen vettem a 2 fehérpateszom és olyan egészségesek mint a makk,kislányok és néha õk is bunyóznak de nem vérre menõen!!!!lassan egy évesek nagyon okosak és nem harapnak!Imádni való állatkák!!!!Sok sikert mindenkinek a patesz tartáshoz!!!!!Nagyon inteligensek!!!!:)))
|
|
|
|
Mar 9 2008, 03:42 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 69,616 |
Elkezdtem leírni mindenféléket a patkánytartásról:
http://patkanylik.freeblog.hu/
|
|
|
|
Apr 4 2008, 11:48 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 74,195 |
Sziasztok! Nekem van egy beagle kutyám aki sokat van a lakásban szerintetek össze lehet szoktatni a patkánnyal?
|
|
|
|
Apr 23 2008, 04:45 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 75,048 |
biztos hogy össze lehet õket szoktatni.
|
|
|
|
Jun 18 2008, 11:00 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 77,198 |
Sziasztok!
Egy nagyon szomorú történetet szeretnék elmesélni. Az egyik ZooDom üzletben érdeklõdtem egy aranyos ezüstpatkány felõl, amely hónapokig magányosan kucorgott a kis terráriumában, és senkinek sem kellett, pedig még le is értékelték az árát. Én szerettem volna megvásárolni, és bár hamarabb szántam volna rá magamat. Amikor a mai napon érdeklõdtem felõle, akkor elárulták, hogy eladták. Eledelne! Kígyónak!
Ez nagyon összetörte a szívemet. Nem is értem ezt a fajta "üzletpolitikát", ahol hobbiállatokat nevelgetnek dédelgetésre, házi kedvencnek, és ilyen tragikus halállal kell elpusztulnia.
Megdöbbentõ!
|
|
|
|
Jul 22 2008, 10:49 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Budapest / Dunaújváros Azonosító: 81,508 |
Sziasztok! Nálunk folyamatosan vannak eladó patkányok! Nézzétek meg honlapunkat: http://ricanta.gportal.hu Ajánlom még én is a másik fórumot: http://www.ratmania.hu/phpbb3/index.php
-------------------- Ricanta
http://ricanta.gportal.hu |
|
|
|
Jul 29 2008, 01:30 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 78,953 |
én is szeretnék venni egy patkányt, de anyut még rá kell vennem. közben próbálok minél több információt gyûjteni, de egy kérdésre sehol nem találom a választ. Kell neki valamilyen oltás? Ha igen, mennyibe kerül?
Légyszi segítsetek! Elõre is köszi!
|
|
|
|
Jul 29 2008, 09:26 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 78,953 |
megtaláltam. Plusz egy érv ;):tapsi
|
|
|
|
Jul 30 2008, 01:58 PM
Létrehozva:
|
|
![]() Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Lakóhely: Budapest / Dunaújváros Azonosító: 81,508 |
írtam e-mailt :)
-------------------- Ricanta
http://ricanta.gportal.hu |
|
|
|
| Guest__* |
Mar 27 2009, 04:01 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
azt szeretném kérdezni szakértőktől hogy a patányomnak otthon rekhatok-e be futókereket?
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 25 2009, 01:13 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
szia
a patkányok többségét nem érdekli a futókerék. meg lehet próbálni.. fémet semmikép ne vegyél mert balesetveszélyes, műanyag lehet, de azt valószínűleg csak szétrágják, de nem használják...szerintem csak a helyet foglalja, én nem ajánlom. helyette létrákat, köteleket, mászóalkalmatosságokat tegyél a ketrecébe.
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 23 2009, 10:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Üdvözlök mindenkit. Örülök h. a pici patik imádata eljutott végre Magyarországra. Mikor utoljára Pécsett jártam és az egyik nagyobb belvárosi könyvesboltban pati tartásról szóló könyvet kerestem, igen bután néztek rám. Mutattak párat patkányírtással foglalkozót :(
Nagyon szívesen írogatok más patitarókkal, tartásukkal, egésségükkel, etetésükkel kapcsolatos kerdésekre válaszolok. Tapasztalat, megfigyelésczere senkinek sem árt :)
Fizban és Lucek rulez :) Imádom öket.
Üdvözlet mindenkinek
Még több ehhez hasonló oldalt !!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 26 2009, 04:48 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
a mailom szczurek@freemail.hu
|
|
|
|
Aug 16 2009, 07:27 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 4-August 09 Azonosító: 96,310 |
sziasztok!nekem még sohasem volt patkányom de szeretnék és azt valaki megtudná nekem mondan hogy hogyan lehet tanítani egy pateszt?
|
|
|
|
Mar 9 2012, 01:26 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 9-March 12 Azonosító: 113,508 |
Sziasztok!
Van 3 albínó patkányom akik sürgősen gazdit keresnek, együtt ,de külön is elvihetők (bár a patiknak legjobb ha van patkány társaságuk is)! A kezdeti táp és alommenyiséget tudom biztosítani. SOS gazdi keresés. Elérhetőségek: ciaoamichi@vipmail.hu VAGY 06203875141 |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:53 PM |