Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
May 16 2003, 02:34 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Fura lenne egy ilyen állatot vinni zsebben...
|
|
|
|
| Guest__* |
May 21 2003, 03:29 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én mindig a kutyákkal együtt sétáltattam a patimat, méghozzá egy övtáskában, de az is előfordult, hogy sétáltunk az erdőben, ő pedig a kapucnimból figyelt.
Mindenkivel szelíd volt, de ha az én kezemben volt, nem ment át máshoz, viszont ha másnál volt és én odanyújtottam a kezem, egyből átugrott hozzám.
Chio-nak hívták és Ő volt az első patkányom.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 2 2003, 07:07 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem nem fehér patkányom van hanem csukjás patkányom.De ezek az állatok szerintem az én tapasztalataim szerint nagyon szelídek.Mindenhova viszem magammal és a vállamon figyel.Nagyon okosak!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 25 2003, 12:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem már három patkányom is volt. Olyanok, mint a kutyák, csak kicsiben. A legutolsó volt a legkedvesebb. Ha az erdőben sétáltattam, amint hívtam, visszajött. Ha valahova utaztunk, otthagytam a szállodai szobában egy ágyon az utazóketrecével, és amikor visszamentem, az ajtaja előtt feküdt, mint egy kis házőrző.
Imádta a gránátalmát, oyankor mindig "puppogott" (azt mondogatta, hogy pu-pu-pu). Ha vakargattam, nyalogatta a kezem, mosakodás közben engem is megmosdatott. Szerintem sokkal több figyelmet és szeretetet érdemelnének, nem kínzást mindenféle "tudományos" kísérletben, meg különc kígyótartók etetési előadásai során.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 27 2003, 08:32 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Leírásotok alapján teljesen téves képet kapni a patkányokról! Borzasztó olvasni, hogy azt javasoljátok, bőrkesztyűben és farkuknál fogjuk meg őket! Szerintetek hány ember lenne szelíd ilyen bánásmód esetén?! Öt patkányom volt; akik fiatalon kerültek hozzám, teljesen szelídek voltak, az idősebbeket - akiket a fenti bánásmóddal már elvadítottak - gyengéd "szeretet-terápiával" sikerült megszelidítenem. Nagyon okos, ragaszkodó, tanulékony és hálás állatok, gyerekeknek kiváló társak, hely- vagy időhiány esetén ideális "kutyapótlékok", akik igénylik szerető gondozójuk társaságát. Minden embernek csak ajánlani tudom, hogy győzze le előítéleteit, és ismerkedjen meg a patkánnyal, nem fogja megbánni!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 30 2003, 05:07 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
És nem harap a patkány?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 4 2003, 07:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
lehet hogy buta kérdés, te ti tanitotátok arra hogy a vállatokon maragyon? kb menyibe kerül egy patkány
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 16 2003, 11:07 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én imádom a patkányomat.400 forint volt, és nagyon megérte!Nem tudok elképzelni egy harapós patkányt de aki most vette, vigyázzon mert az enyém mindenhova fel tud mászni!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 18 2003, 05:52 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hajni!
Harap mint minden állat!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2003, 07:34 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A patkányok alapvetően békés állatok ha nem hiszik hogy bántani akarod őket nem harapnak. Ha sokat foglalkozol velük szelídek és barátságosak tudnak lenni. Persze ők is olyanok mint minden más élőlény vannak köztük szelídebbek és idegesebbek is, különösen a nőstények ha ivarzanak. De nem harapnak csak úgy kedvtelséből!! Kedves szeretetéhes állatok, és nagyon okosak.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 8 2003, 10:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
mekora hely kell egy patkánynak hol lehet olcsóbban venni
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 1 2003, 10:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hello!
A harapasrol csak annyit, hogy engem mindegyik patkanyom megharapott, de kizarolag 1 esetben: ha alvas kozben hozzajuk nyultam -de feltetelezem, ez reflex-. Egyebkent soha, meg ha kajalas kozben zavartam oket, akkor sem. Vallon en is hordtam oket, nagyon szelidek. Amire nagyon vigyazzatok, ha szabadon tartjatok a lakasban: mindent megkostol egyszer, meg az elektromos kabelt is. En egy cimbimet elvesztettem igy, szegeny belakmarozott hungarocellbol.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 14 2003, 09:09 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
én csak azt szeretném kérdezni hogy mindenképpen min kettőt kell tartani? csak mert nehogy civakogyanak, vagy hogy esetleg féltékenyek legyenek egymásra hogyha pl. csak egyszerre eggyel foglalkozom, vagy csak az egyiket viszem sétálni?ilyenre nincs vesély? amúgy remélem hogy még a jövő hét folyamán be tudom szerezni őket...
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 17 2003, 09:26 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hy újfent! szóval megvan a patkány, csuklyáspatkány fekete és van benne egy kis fehér is, nagyon aranyos, 3napja van meg és még egyzser sem harapott meg pedig rendesen nyúzom.. csak ennyi hy!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 17 2003, 05:24 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bőrkesztyűben a farkuknál fogva?! Hát így nem csoda, hogy harapnak. Az enyémek már a hangomra figyelnek, és a tenyeremből esznek.
De ha van valakinek ötlete, hogy lehetne őket összeszoktatni egy nagy sándorpapagájjal, kíváncsian várom!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 2 2003, 09:07 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
engem a patkányom még nem harapott meg egyszer sem... szal hülyeségaz egész, esetleg a szerkeztők kijavíthatnák ezt a csekélységet...
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 5 2003, 04:16 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hogy lehet őket sétállni vinni? Csak úgy vállon?Mennyi hely kell nekik?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 15 2003, 10:07 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
nekem sincs fingom amúgy az egészről... :) majd gondolom belejövök... még egy kicsit tart tőlem, de amikor kiveszem akkor mindíg kicsit parázik de gyorsan lefegyverzem kajával... viszont mindíg mozgásban van, tehát folyton szaglászik emg ideoda mászkál és fiogyelnem kell rá.. amikor meg elkószl és felvenném akkor mindíg megied... ez normális??? köfi... stanx
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 31 2003, 06:00 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem van egy édes patkányom. El lehet engedni a lakásban, szófogadó, szeret rajtam rohangálni, szereti ha simogatom, vannak közös játékaink, amit együtt találtunk ki és naponta játszuk.
Soha nem harapot meg, nagyon aranyos, nem gondoltam volna, hogy ennyire megszeretem. A fiam barátja vette, a kigyójának akarták adni kiskorában, pár napig nálunk volt egy ketrecben, és annyira aranyos voot, hogy megtartottam magamnak. Azóta Ő az új családtag! Imádja a sajtot, párizsit, friss slátát, szeret csontot ropogtatni!
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 6 2003, 09:31 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Én már nagyon sok éve tartok patkányt,a mostanit Gesztenyének hívják,teljesen fekete,és sosem harapna meg senkit. Most beteg szegény,de gyógyulgat:)
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:52 PM |