IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

13 Oldal V  « < 11 12 13  
Reply to this topicStart new topic
> Háziegér
anta1982
hozzászólás Oct 4 2007, 01:34 PM
Létrehozva: #241

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 87,988

Sziasztok! Akinek van megunt vagy túlszaporodott vagy bármilyen egere szívesen befogadom a kezdõdõ egértenyészetembe. E-mail: anta1982@gmail.com
Go to the top of the page

+Quote Post
Lilla_26567
hozzászólás Oct 4 2007, 03:23 PM
Létrehozva: #242

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 67,039

Sziasztok.Én szeretnék venni egy csuklyás patkányt még kicsin. Valaki tudna ebben segíteni?Köszike

+Quote Post
Kleverke
hozzászólás Oct 9 2007, 03:08 PM
Létrehozva: #243

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 64,311

Lilla: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9056791&la=71618371

+Quote Post
KisRagcsalo Klub
hozzászólás Oct 16 2007, 07:40 PM
Létrehozva: #244

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 67,502

Sziasztok! Szeretettel várunk mindenkit a KisRágcsáló Klub megújult honlapján! Az új oldalt a www.kisragcsalo.fw.hu címen találjátok meg! A honlap rendszeresen frissül a Klub-élet zajlásával! Emellett várunk új fórumunkon, melyet elérhettek a honlapról vagy a www.boardzero.com/kisragcsaloklub címrõl! Ha egykori, jelenlegi és leendõ rágcsálótartó, -kedvelõ, avagy -rajongó vagy, itt a helyed! Gyertek, s tegyétek fel kérdéseteket, csevegjetek, meséljetek! Üdvözlettel, A KisRágcsáló Klub!

+Quote Post
egeremvan
hozzászólás Nov 30 2007, 10:22 PM
Létrehozva: #245

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 69,099

Sziasztok! 8 foltos egér gyereknek keresek gazdit, ajándékba adnám õket. A legtöbben feketék vagy sötét szürkék, van egy barna és egy világos szürke, a hasa mindnek fehér, a fejükön pedig fehér foltok vannak. Már elvihetõk. érdeklõdni lehet: 06308588681, kassai_emese@yahoo.co.uk Bocsánat, tudom, hogy itt a patkányokról van szó, de gondolom van köztetek olyan, aki szereti az egreket.

+Quote Post
egeremvan
hozzászólás Nov 30 2007, 10:24 PM
Létrehozva: #246

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 69,099

Bocsánat a aptkányos részért, átollóztam, és nem töröltem ki!

+Quote Post
Vanessa
hozzászólás Mar 9 2008, 12:03 PM
Létrehozva: #247

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 82,923

Helo nekem 1 egerem volt a neve volt :Rebeka sajna be kellet adni az állat kertben mert este mindg ki szököt

+Quote Post
bodoghek
hozzászólás Mar 26 2008, 03:05 PM
Létrehozva: #248

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 66,221

Sziasztok! Ha valakinek van megunt, vagy túlszaporodott egeren,szívesen átvenném kezdõ egértenyészetembe. Köszi elõre is mindenkinek. E-mail: bodoghek@vadkert.net

+Quote Post
Dóri_35758
hozzászólás Apr 29 2008, 07:11 PM
Létrehozva: #249

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,261

Sziasztok! Van egy eladó ketrecem, kisemlõsöknek, egereknek, höriknek ideális! nézzétek meg tesz-veszen: http://www.teszvesz.hu/item356215180_ezust_kek_talcas_ketszintes_ketrec.html

+Quote Post
Vanessa
hozzászólás Jan 15 2009, 05:11 PM
Létrehozva: #250

Abszolút kezdő
*

Sziasztok!nekem volt,egerem(fehér)és egész éjjel kicsökött,mindent össze kakilt stb...ez igy volt egy darabig... Mig elegünk lett a Rebiből(az egeremböl) beadtuk az állatkertbe de nem is sajnálom mert ott jobb helye van ;)

+Quote Post
Vanessa
hozzászólás Jan 15 2009, 05:11 PM
Létrehozva: #251

Abszolút kezdő
*

(kiszökött)

+Quote Post
Mistress
hozzászólás Mar 11 2009, 02:49 PM
Létrehozva: #252

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 85,395

Sziasztok!Nekem van egy 2 éves lány patkányom, sajnos nincs rá elég időm ezért nem szivesen de sajnos oda kell adnom valakinek ahol jobb lesz neki. Bárki jelentkezhet... Jó lenne ha találnék jelentkezőt....csak ne kígyóeledelnek...:( az email címem az adataim között... de egyszerübb ha leírom cicavirag0722@gmail.com

+Quote Post
Mistress
hozzászólás Mar 11 2009, 03:05 PM
Létrehozva: #253

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 85,395

Sziasztok!Nekem van egy 2 éves lány patkányom, sajnos nincs rá elég időm ezért nem szivesen de sajnos oda kell adnom valakinek ahol jobb lesz neki. Bárki jelentkezhet... Jó lenne ha találnék jelentkezőt....csak ne kígyóeledelnek...:( az email címem az adataim között... de egyszerübb ha leírom cicavirag0722@gmail.com

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 25 2009, 09:04 AM
Létrehozva: #254

Guests

Van egy egyiptomi tüskés egérpárom de ne esznek. Mit adjak kajálni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2009, 09:13 AM
Létrehozva: #255

Guests

Kopi itt mindent megtalálsz: egerek.try.hu ezeken kívűl adj nekik sokal több lisztkukacot! Mekkora helyen vannak? WR: értem, vigyáz mert azt is könyen ki tudják rágni ha nagyon elszántak!

+Quote Post
sixy
hozzászólás Mar 27 2009, 02:37 AM
Létrehozva: #256

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 61,247

Sziasztok Kata vagyok és van egy óriási problémám.A japán táncolóegerem tegnap megbetegedett.A sziv eszörnyen erősen és gyorsan ver,és miközben lélegzik fura pattogó hangot hallat,és elégge gubbaszt.Voltunk vele állatorvosnál aki azt mondta hogyv.milyen léguti megbetegedés és vitamint kell keverni a vizébe csakhogy így meg nem nagyon isszák meg.Aki találkozott már ilyennel vagy tud tanácsot adni annak könyörgök hogy írjon mert nem akarom elveszíteni.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 25 2009, 02:12 AM
Létrehozva: #257

Guests

Kopi nagyon keveset esznek de ahhoz képest az enyémek nagyon kövérek :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2009, 05:06 AM
Létrehozva: #258

Guests

Kati! Azonnal dobj ki minden almot, és wc papírt tegyél alá. Az összes játékot, kajástálat stb. forró vízsugárral jó alaposan mosd át. Lehet hogy egyszerűen csak egy súlyos allergiáról van szó. Ha van infralámpád akkor azzal kicsit kezelgesd. Ügyelj hogy mindig friss levegő legyen a terráriumban. Ne hagyd bepálni. Csíráztass búzamagot, és azt adj neki. Ne csak a zöldet, hanem a magot is. Szerezz be kálcium injekciót, amit lehet vízbe tenni (Calcimus) ebből 3-4 cseppett tegyél a vizébe. Ez erősen csökkenti majd a tüneteit remélhetőleg. Nekem szokott használni. Vehetsz neki kálciumos fogkoptatót is. Az is nagyon jó. üdv:Sendy

+Quote Post
Betti
hozzászólás May 16 2010, 09:14 AM
Létrehozva: #259

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 101,994

Sziasztok!

Szerintetek hogyan lehetne egy tüsszögő egeret meggyógyítani? Már kb. egy hónapja tüsszög, és mintha náthás lenne. Poros alom volt alatta, amit kicseréltünk nagyobb darabosra, mert azt hittük, arra allergiás. Kicsit javult az állapota, de most megint eléggé "szörcsög" szegény. Már kivettük alóla a fűrészporalmot, és egy törülköző van alattuk. (Így nem olyan erős a szaguk se.) Olvastam, hogy a vizelet bomlásakor keletkező ammónia megtámadhatja a légzőszervüket, és így fogékonnyá válhatnak légzőszervi betegségekre. Terráriumban tartjuk őket, lehet, hogy ketrecben kellene? Arra is gondoltam, hogy hűtőből adtam nekik zöldséget, lehet, hogy attól fázott meg? A beteg egerünk fehér-barna foltos. Van egy fekete egerünk is, annak nincs semmi baja. A fehérek érzékenyebbek? Elvisszük állatorvoshoz, de gondoltam, hátha van valami ötletetek.

Előre is köszi!

+Quote Post
zauditu
hozzászólás Sep 27 2010, 07:45 AM
Létrehozva: #260

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 102,469

A szobatinap folyamán a házba találtunk 2 egeret. Még aprócskák. Betettük őket szállítódobozkába. Volt már valaki ilyen helyzetben? Nincs szívem kitenni őket. S úgy tudom van még testvérkéjük, de nem sikerült becserkészni. Meg tudnak szokni ilyen körülményhez? Csak állatbarátok véleményét várom!!! Mi a teendő velük???

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

13 Oldal V  « < 11 12 13
Reply to this topicStart new topic
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:51 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum