Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Oct 21 2004, 03:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem egy vlt be. Eyg olyan üvegbe raksz kaját amiből ha ki akar menni vissza csúszik. De ez igazából akkor válik be ha tudod hol van és a msáik rést/eket ahol ki tud jönni eltömöd.
Sok szerencsét és rakj ki sok kaját neki hy fogyott akkor még aházban van.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 22 2004, 01:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Megint meg tudtuk fogni az egeret - ugyanott -, de megint megszökött... Kezdem azt hinni, hogy ez az egérke utál engem. :( Megrágta a plüssállataimat. Kicsit haragszok most rá. De azért remélem, meg fogjuk találni megint, hiszen azért szeretem azt a kis dögöt. :) Az üvegbe nem tudom, hogy belemenne-e, hiszen még a diót sem kóstolta meg sem... Mi a kedvenc csemegéje egy egérkének?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 22 2004, 06:36 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Minden ami zöldség, gyümölcs...
Hogy szökik meg áéllandóan? Hogy van megoldva a erkó?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 23 2004, 12:17 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A kiszökött egeret legkönnyebben élvefogó csapdával lehet elkapni. Vmilyen illatos sajtot tegyél bele+ almát, mert nedvességhez nehezebben jutnak. A féldió+cserép nálam be szokott vállni, csak nagyon ki kell centizni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 23 2004, 04:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szióka!
Nekem 2 fehér egerem van! Az egyik a Tobi a másik a Rozi! Szeretném hogyha szavasznátok a képemre a amit beküldtem! Egeresek az írásom többnyire hozzátok szól! :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 24 2004, 12:27 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
eladnám egyiptomi tüskésegeremet házával ketrecével együtt...
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 25 2004, 10:12 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
mus...: csak úgy érdeklődésből:Mekkorák a ketrec paraméterei?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 25 2004, 01:43 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
a paraméterek sajna 30*20as és emeletes. ez van én is így kaptam szegényt....
de nem tudom megtartani. kóterba nem vihetem szüleim meg elég maradiak. egeret háziállatnak? érted....
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 28 2004, 10:53 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hát persze értem. És senki sincsen akinek oda adhatnád?
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 29 2004, 12:25 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Rob: egyelőre akváriumban vannak az egérkéim, ami sajnos elég alacsony, ezért tudnak kiugrani. Most kapnak majd a tetejére fémrácsot. De meglett a kispasi, most a fotelben fogtam meg őt. :)
musculus: mennyiért adnád el őt és a ketrecet?
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2004, 02:59 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nemrégiben egérkölyköket fogott meg az egércsapdánk. Majd egy kicsi egeret élve is elfogtunk. Nem volt szivünk kitenni ilyen rossz időben a szabadban. Egy jó nagy dunsztosüvegbe raktuk. Persze nyitott tetővel... A kedvenc eledele a csoki mást nem is hajéandó megenni. Hisz ez nem meglepő.. a csokikat a tesójával együtt nagy szeretettel fogyasztották. Azon kívül az almáért is oda van :) Viszont ha megnő sajnos szabadon eresztjük.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2004, 08:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hello
ma végre sikerült befognom az irattári egeremet. télire nem rakom ki. régről úgyis van egy terráriumom. van itt valaki aki vadon fogta állatát? én még nem egészen jöttem rá, hogy törpeegér vagy barna fehéregér. Mindenesetre óriásiakat ugrik. A törpéről tudom, hogy az jellemző rá. És a többire nem? Egerem még sose volt. Ha van valakinek valamilyen ötlete meg tanácsa szívesen venném.
előre is köszi
üdv.nolisz
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2004, 08:50 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
.......... közben megtaláltam Sendy egeres odalát. hát... a sárganyakú erdeire tippelek..... talán. de picike nagyon. márhogy úgy 5 centi körül van. a lába sem akkora mint amekkora meg van írva. pedig már egy éves. addig röhögött rajtam. egércsaládom meg nem lehetett, ahhoz túl kevés károm volt. szinte semmi. a fénymásolómon kívül. de azt is egyszerre intézte el. aztán már hagyta. a törpére viszont nem hasonlít a feje. ... na mindegy. végülis csak az a bajom vele, hogy nem tudok benyúlni hozzá, mert ahogy a teteje mozdul egyből kilövi magát felfelé. amúgy nyugis. még a macskák karma és szemvillanásai az üvegfal másik oldalán is teljesen hidegen hagyják. de azért ha netán gyorsabb lenne nálam akkor csak rosszul járna.... de nem szeretném, ha az egyetlen megoldás egy 1 méter mély terrárium vétele lenne. a 40 centibe lazán beveri a fejét. tavaszig csak ki kellene itt bírnia.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 17 2004, 10:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia nolisz!
Nekem voltak vadon fogott egereim, sárganyakú is, tényleg nagyon-nagyokat ugranak, de sokkal nagyobbak, nint 5 cm. A törpeegér picike, de nem szoktak lakásba beköltözni-legalábbis általában. Ha sok fotot akarsz roluk nézni:www.eurasi.net.
Ha színes fehéregér, anak ált. a farka vége fehér.
Nem lehet házi egér, esetleg güzü?
Egyébként a hazai emlősök legjobb határozója: Mo. vadonéllő emlősállatainak határozója a címe, kb. 10 éve jelent meg, és végigmegy minden ismertetőjelen, a kizárások függvényében kalauzol el végül az állathoz.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 18 2004, 08:50 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Köszi Borzsárkány. Rá fogok keresni. Amúgy barna, a háta közepén sötét, lefelé világosodik, a hónalja szinte fehér, amúgy a hasa, nyaka világos sárgás, a szeme pici, a füle nagy és a farka hosszabb nála és sötét színű, nem gyűrűs. Egérszagot meg nem érezni. Az nem lehet, hogy az egyoldalú egércsapdabeli kaja miatt nem nőtt meg normális méretűre? Mégiscsak egy évig abból élt. Nem egy kövér fazon. A törpehörcsögöm mellett nagyon picikének tűnik.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 21 2004, 01:00 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia nolisz!
Nem hiszen, hogy amiatt nem nőtt volna meg, mert akkor nem élt volna el ennyi ideig.
Ha a nyaka sárga nem lehet mégis sárganyakú, csak még baba. A kifejlett sárganyakú nagyobb-erőteljesebb, mint 1 fehér egér, akik éppen elhagyják a fészket, azok lehetnek akkorák, mint akit leírtál.
Ha fölteszek 1 fotót, egészen pontosan megmondom, ki volt a kis kártevő:-)
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 22 2004, 12:46 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hello borzsárkány. kezdek beletörődni, hogy csak egy házi egerem van. :( egeret előtte csak a macskáim szájában láttam még régen, azok mind nagyobbnak tűntek ennél. nem voltak kevesen. vagy én voltam kicsi. meg a hörcsöghöz képest is olyan kis nyeszlett hatása van.... meg nem láttam még soha, hogy az egér ilyen szinten ugráljon. macskáim úgy látszik elfolytották bennük ezirányú vágyukat. ez zavart meg. csináltam képet róla, illetve próbáltam, de gagyi a gépem. nem sok látszik belőle. közszemlére biztos nem rakom ki. ha gondolod elküldhetem hátha jó a szemed és kiveszed a vonalait. amúgy most tanulja a kerekezést. hát van még mit. mondjuk,hogy belülről célszerű tekerni, ha nem akar háttal bepaszírozódni a forgácsba. ... na. most éppen jól csinálja. pár óra azért kellett. de már nem kezd el pattogni ha mozgásba hozom a tetőt. mondjuk úgy lusta kibújni a cserépből ha mozgatom. bár azért még a macskákat odarendelem magam mellé ha be akarok nyúlni. és már nem is kapar annyit. gondoltam most bepótolom az elmúlt egy év elmulasztott izgalmait. szemmagasságban van a macskáknak. néha én is megijedek, ha a 6 kilós macsom néha elragadtatja magát és nekiesik. de ez az egér nem szívbajos. nyugodtan mosdik tovább. a kicsinek meg főleg a képébe röhög. pedig azt hittem megbosszulom a fénymásolómat kicsit. de most is csak röhög a képembe.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 22 2004, 11:02 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Most biztos hülyeséget kérdezek (mint mindig), de a kerekezés lehet káros hosszú távon? Amikor felkeltem 5-kor már futott benne és azóta sem hagyta abba max fél percre nagy ritkán amíg szétnéz minden a helyén van-e. Akárhogy nézem már 11 óra és nem úgy néz ki mint aki fárad.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 22 2004, 02:47 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
......már kezdek aggódni.
bekattant volna? hagyjam rá, vagy vegyem ki? délben fél órát aludt. de azóta ismét folyamatosan szalad. normális ez egereknél?
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 23 2004, 06:36 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nyugodtan hagyd benne neki! Neki ez a szórakozás! Még mindig csak csokit és almát eszik? Mert az nem jó! Sendy az oldalán részletesen leírja mivel etesd!
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:53 PM |