Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Mar 27 2009, 02:28 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hmmm...szóval kisemlősök kizárva. és a nagy emlősök? pl. egy kistesű szobakutya? esetleg vadászgörény, mint "nembüdös" állat? rögtön értékelnék a hörik illatát:))) na, kicsit komolyabban: hüllőkről mi a véleményed? találkoztál már leopárdgekkóval? persze nem szőrös, de kézbe lehet venni, könnyű tartani (bár a mamád tuti hülyét kap a lisztkukacoktól meg a többi kajától, de azt el lehet dugni, hogy ne lássa) maga a terrárium és az állatka meg nagyon esztétikus.(ja a szobakutyát is komolyan gondoltam)
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 26 2009, 07:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szió mindenkinek!
Zita:Örülök,hogy a Füles jol van:)
Anyco:Hogy vagy?Van vmi eredmény állatka ügyben?
Most nincs semmi velem se,nyuszómmal se,jól vagyunk:)
Na pussssz
Timi
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 27 2009, 07:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hello mindenki!
Enikő: van 2 kutyánk az udvaron. meg van egy papagájom is! a lisztkukactól én is hülyét kapnék! =D
Timi: köcce, megvagyok, és az állataim is. a nőstény kutyim nagyon szép lett. mert szülés után szegényke csúnya volt, nagyon le volt fogyva, a hasam meg lógott, szegényt alaposan megnyúzta a 7 pici. a kölykök után egy kisebb betegsége is volt, a nyakán kihullott a szőr, ennek fő oka az lehetett, hogy a kölykök állandóan a nyakára ugráltak és harapdálták =) de apa valami sprayszerűséggel fújkálta és elmúlt. a kölyköket eladtuk, így ő szabadon maradt, állandóan eszik, új bundája van, nem is látszik rajta, hogy már 2szer is szült! valamit észrevettem: vagy túl sokat eszik vagy megint kölykök lesznek.... most ősszel nem voltak még kölykei. a "tavaszi"ak is nyáron érkeztek. meglehet h hasas! =D
Zita: ííírj!
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 26 2009, 11:56 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hali! újabb javítás... nem took írni!!!
nem az én hasam lógott hanem a kutyámé =D
a hasam meg lógott = a hasa meg lógott
=D puszaaa
|
|
|
|
Jan 29 2012, 02:24 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 29-January 12 Azonosító: 112,853 |
Lenne egy kérdésem.Miért nem áll meg a lány nyul a fiú nyulnak?
|
|
|
|
Jan 29 2012, 02:31 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 29-January 12 Azonosító: 112,853 |
Mért nem áll meg a nőstény nyul a him nyulnak pedig mind a kettő közönséges házinyul?
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:47 PM |