IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

82 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Házinyúl
Guest__*
hozzászólás Mar 16 2004, 05:35 PM
Létrehozva: #41

Guests

szeretnék egy törpenyuszit! ha valaki hozna a : zsák hugó u 2. 6.em 20 ajtó
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 17 2004, 08:45 AM
Létrehozva: #42

Guests

Zita! Nekem két törpenyuszim van lakásban. Csak azt tudom mondani, hogy minden állat büdös ha nem takarítják. Ők amugy nagyon tiszta állatok. Ja és a méretük nagyon változó. A legkisebb fajta a Holland törpe. Kb:1-1.5 kg

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 17 2004, 09:41 PM
Létrehozva: #43

Guests

Sziasztok! Kata,köszi szépen a választ! Zita

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 19 2004, 10:26 PM
Létrehozva: #44

Guests

Sziasztok! Én nagyon szeretem az állatokat, mostanában a törpenyulakat szerettem meg nagyon. Szeretnék is egyet tartani. Találtam egy nagyon jó törpenyulas honlapot: www.torpenyul.hu Amúgy kertes házban lakom. Én holland törpenyuszkót szeretnék. Akiknek van nyuszija, lécci írjátok meg, milyen előnye, és főleg, hogy milyen hátránya van egy ilyen állatnak. Ja és én csak 1-et szeretnék. Kösszi! Pusszancs!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 20 2004, 10:52 PM
Létrehozva: #45

Guests

Sziasztok!! Én is csatlakozom Anikóhoz.Én is szeretnék hollandot.És én is érdeklődnék a problémás témák felől is.:-)) Zita

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 21 2004, 06:14 PM
Létrehozva: #46

Guests

Sziasztok! Nekem van 4 darab egyéves kan holland törpenyuszim eladó, jelképes áron. Ha érdekel benneteket, írjatok az emilemre. Nálunk a melléképületben vannak ketrecben. Igazából semmi gond nincs velük, csak a huzatot nem szeretik, akkor megkapják a gyógyíthatatlan, de antibiotikummal kezelhető pasteurellosis nevű betegséget. Legyen nekik mindig rágcsálnivaló, nyúltáp, széna némi alma, répa, káposztalevél, friss fű mértékkel és persze víz, nem túl hideg.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2004, 08:18 AM
Létrehozva: #47

Guests

Kedves Anikó és Zota! Nekem van egy holland törpenyuszim, meg egy törpe kossoru(oroszlánfejüm). Én aztán tényleg össze tudom őket hasonlítani. A holland törpe nagyon izgága, állandóan láb alatt van , és mivel nagyon pici, ha nem figyelünk rá még rá is léphetünk. A kosorru sokkal nyugottabb, kezesbárány. Élvezi ha orákon keresztül simogatjuk. Amúgy a www.torpenyul.hu oldal tényleg nagyon jó. ott mindent megtaláltok. Amúgy én nagyon boldog vagyok velük(kivéve ha a butorokat kezdik rágni).

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 24 2004, 06:03 PM
Létrehozva: #48

Guests

Kedves Momi! A nyuszikkal éjszaka nincs semmi baj mivel ők is akkor alszanak és általában akkor kelnek amikor te. Nem rohangásznak éjszaka, úgyhogy nyugodtan tarthatsz! Csak ajánlani tudom! :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 25 2004, 11:57 AM
Létrehozva: #49

Guests

2 honapos törpenyúszit keresek

+Quote Post
szuzika
hozzászólás Mar 25 2004, 10:28 PM
Létrehozva: #50

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 61,284

Szia Zita!Nekem van egy holland törpe nyuszkom,lakásban tartom egy kis szaga a pisinek van de nem szörnyű!Persze ez mind attól függ hányszor takaritod ki.Én minden nap kitakaritom!!

+Quote Post
szuzika
hozzászólás Mar 25 2004, 10:46 PM
Létrehozva: #51

Abszolút kezdő
*

Szia Bogáncs!nekem van egy gyönyörű holland törpe nyuszikám,szine kék vidra,neve Blacky,6 hónapos.Kicsit még vadóc de attól függetlenül imádom!Lakásban tartom nagyon jol érzi magát,állandóan szabadon van és képzeld sehova NEM pisil és nem BOGYÓZIK, csak a helyére!!Nikol

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 26 2004, 02:30 PM
Létrehozva: #52

Guests

Sziasztok!van egy két és fél éves kan nyulam(német óriás-hibrid) nagyon szagos a vizelete.tudtok valamit ellene?köszi és puszi!Vikk

+Quote Post
szuzika
hozzászólás Mar 26 2004, 10:43 PM
Létrehozva: #53

Abszolút kezdő
*

Szia viki!Mit adsz a nyuszinak enni??Mert biztos vagyok benne hogy,valami olyat adsz neki amitől ilyen büdös a pisije!ird meg és válaszolok miért!!Jo?Üdv Nikol

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 27 2004, 11:20 AM
Létrehozva: #54

Guests

Sziasztok! Köszönöm a segítséget! Jó nyuszizást a nyuszigazdiknak, kívánok nekik egészséges életet! Sziasztok!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 27 2004, 03:10 PM
Létrehozva: #55

Guests

Szia Nikol! Tápot veszek a nyuszimnak,meg szénát is és zöldet is szokott kapni, száraz kenyeret,meg zöldségeket is.Apu azt mondja azért ilyen szagos,mert kan nyúl.KÖSZI MINDENT MAJD MÉG ÍROK!Viki

+Quote Post
szuzika
hozzászólás Mar 27 2004, 11:42 PM
Létrehozva: #56

Abszolút kezdő
*

Szia viki!Ez mind nagyon jo amit adsz a nyuszidnak!!A zöldtöl pisil büdöset, de a zöld létfontosságu a nyuszi étkezésében!Egy tanács,ha esetleg nem tudnád,a nyuszi étkezése két alkalomból áljon.egyszer reggel amikor én nyuszitápot adok,egyszer meg ugy 6ora felé akkor kap zöldet,ezek állnak (egy fél alma,répa,káposzta vagy saláta vagy karalábé levél,)üdv nikol

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 28 2004, 03:05 PM
Létrehozva: #57

Guests

Bár lehet nincs igazam, de nem muszály ezt az étrendet követni.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 28 2004, 03:08 PM
Létrehozva: #58

Guests

A nyuszika csak pörinek jó!!!

+Quote Post
szuzika
hozzászólás Mar 28 2004, 03:16 PM
Létrehozva: #59

Abszolút kezdő
*

Szia Atti! de szemét vagy,hogy lehet ilyet irni!! ne is figyeljetek rá!!!!!! Nikol

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Mar 28 2004, 04:58 PM
Létrehozva: #60

Guests

Sziasztok!! Szia Nikol!Még nincs nyuszi,de nagyon szeretnék.Apukám azt mondja,hogy nagyon büdös,és buta is.Most azt találtam ki,hogy elviszem az állatkereskedésbe,ott van egy srác,aki nagyon jól ki tud dumálni mindent.Talán ő rá tudja venni.:-)) Üdv:Z

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

82 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:48 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum