IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

2 Oldal V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Japán táncolóegér
t_78823
hozzászólás Sep 12 2008, 08:55 AM
Létrehozva: #1

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 64,389

Sziasztok! A táncolóegér és a háziegér tudnak egymással keresztezõdni? Szóval lehet életképes utódjuk?
Go to the top of the page

+Quote Post
Háziállat Magazi...
hozzászólás Dec 22 2005, 10:33 AM
Létrehozva: #2

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 87,632

Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 22 2005, 10:34 AM
Létrehozva: #3

Guests

Tündi-bündik:)));brekk

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 29 2005, 12:30 PM
Létrehozva: #4

Guests

Nekem van kettõ fiúm, akik állandóan verekednek, és külön kellett választani õket. :cinn

+Quote Post
Indumiel
hozzászólás Mar 3 2006, 12:29 PM
Létrehozva: #5

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 61,316

Sziasztok! Kisrágcsáló klubbot szervezünk! Mivel a csincsillásoknak tengerimalacosoknak, törpenyuszisoknak már van hasonló jól mûködõ klubbjuk mi arra gondoltunk, miért legyenek háttérben a kisrágcsálótartók. Ígyhát várjuk szeretettel elsõsorban a mongol futóegereket, egyiptomi tüskésegereket, csíkos fûegereket, házi- sokcsecsû-, táncoló- és ugróegereket, degut esetleg patkányt tartó klubbozni vágyó gazdikat! Helyszín: TIT Studió egyesület, Budapest Tagdíj: 2000 FT/év A klub célja kisállattartók összefogása és segítése. Elsõsorban a tartással és esetleges tenyésztéssel kapcsolatos tévhitek és problémák megoldása, hiszen sokkal többet érnek egy tenyésztõ szaktanácsi mint egy olyan állatorvosé aki akkor lát elõször ilyen állatkát, esetleg még azzal sincs tisztában, mi is az a kezedben:)(ez persze nem minden állatorvosra igaz, sõt!). Na és persz az hogy megismerjük egymást és jókat beszélgessünk állatkáinkról! Az sem hátrányos, hogy klubbként esetleg kedvezményeket is kaphatunk nagyobb cégektõl. Érdeklõdni az indumiel@freemail.hu emilen vagy a mongol-futoeger.gportal.hu honlapon lehet! Mindenkit szeretettel várunk! A szervezõk:)))

+Quote Post
Crazy
hozzászólás Mar 20 2006, 01:40 PM
Létrehozva: #6

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 61,337

:tapsi Állati történetek :tapsi Ha szeretnéd, hogy legkedvesebb rágcsálódról kedvenc története(i)det mindenki olvashassa, kérlek írd meg azt névvel együtt az email címemre! :tapp hordeofkingrat@yahoo.co.uk :nyom Tárgyba írd bele: Állati történet :cinn

+Quote Post
Crazy
hozzászólás Apr 27 2006, 10:07 PM
Létrehozva: #7

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 61,337

:tappFIGYELEM!!!:tapp :cinnPatkányos találkozó a Népligetben:cinn Minden érdeklõdõt szívesen látunk! Ha van patkányod, feltétlenül hozzad el õt is, mivel szabadon engedjük erre a kis idõre (természetesen felügyelet mellett) a jószágokat, had szaladgáljanak egyet a friss fûben. Higyétek el, nem szaladnak el! :) Tavaly sem szökött meg egy sem :tappA tali helyszíne::tapp Népliget, Planetárium mögött :tappA tali idõpontja::tapp Május 20. ; szombat ; délután 13:30-kor

+Quote Post
Xylard
hozzászólás Dec 11 2006, 10:43 PM
Létrehozva: #8

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,780

sziasztok! 2 napja megkergültek az egereim! egymás szemébe marnak, szerencsére a szem nem sérült, csak körülötte véres.A felállás:3 lány+2Fiú. a 3 lányból az egyik az "õsanya". A történet úgy kezdõdött, hogy amióta a 3 lány megléte megvan, a születendõ kicsikkel nem foglalkoznak, sõt kannibálok módjára a nõstények kivégzik. 3 generációm lett így oda...a fiúk nem szóltak ebbe bele.DE viszont állandó kanosssággal támadták a nõstényeket.Ez addig fajult, hogy már már véressé vált a dolog, a két sérültebbet külön tettem (õk az öregebbek:apa+anya ), a 3 másik (2lány+fiú) is külön került.DE ma viszont ahogy hazajöttem munkából, azt láttam a 2 lány kinyírhatta a kisfiút,mert csak deréktõl volt meg.Ezek aza aranyos állatok, hogy válhattak ilyenekké, teljesen kiborultam.Nem tudom megérteni... Kérlek írjatok a xylard@gmail.com-ra. HELP!!!

+Quote Post
Nina_503
hozzászólás Apr 7 2007, 06:01 PM
Létrehozva: #9

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 63,354

Szia Xylard!Nekem volt egérkém de csak 1.viszont azt olvastam hogy nem célszerû tartani mert megkergülhetnek.persze nem biztos hogy a tieiddel ez történt.lehet hogy különkéne választanod a két kislányt.

+Quote Post
Moneey,Moncsi
hozzászólás Jun 29 2007, 06:57 AM
Létrehozva: #10

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 63,647

Helló mindenki!!:cinn Most elõször fialt a táncolóegerem, és szeretném, hogy valaki mondja már meg, hogy milyen idõs korban lehet õket leválasztani??:tapp:cinn

+Quote Post
Mano_45672
hozzászólás Aug 6 2007, 07:20 PM
Létrehozva: #11

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 64,437

Én elõszõr egy kis egeret kaptam elneveztem Bocinak õ fiú! Láttam hogy magányos de nem kerge!Kértem neki egy lány tevét hogy nem bánkogyon!Let 10 gyereke!Szóval az enyém nem kergúlt meg a magányban csak szomoru volt lácot rajta!http://www.haziallat.hu/images/forum/smiles/animal-smiley-081.gif http://www.haziallat.hu/images/forum/smiles/animal-smiley-081.gif Aláírás:Mano

+Quote Post
Mano_45672
hozzászólás Aug 8 2007, 08:31 PM
Létrehozva: #12

Abszolút kezdő
*

:B Sziasztok!11 éves lány vagy fiú barátot keresek!Van 6 táncolo egerem!:kuty;ccc:B:-):cinn

+Quote Post
Mano_45672
hozzászólás Aug 8 2007, 08:32 PM
Létrehozva: #13

Abszolút kezdő
*

:-):tapp:z::cs:mu:))):biga:nyusz:B:roff:hal:uszony:tapsi:gori:fish:nyom:cinn:kuty;-);teki;zzzz;roff;brekk;nyusz;ccc:kat:cc

+Quote Post
KisRagcsalo Klub
hozzászólás Oct 16 2007, 07:38 PM
Létrehozva: #14

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 67,502

Sziasztok! Szeretettel várunk mindenkit a KisRágcsáló Klub megújult honlapján! Az új oldalt a www.kisragcsalo.fw.hu címen találjátok meg! A honlap rendszeresen frissül a Klub-élet zajlásával! Emellett várunk új fórumunkon, melyet elérhettek a honlapról vagy a www.boardzero.com/kisragcsaloklub címrõl! Ha egykori, jelenlegi és leendõ rágcsálótartó, -kedvelõ, avagy -rajongó vagy, itt a helyed! Gyertek, s tegyétek fel kérdéseteket, csevegjetek, meséljetek! Üdvözlettel, A KisRágcsáló Klub!

+Quote Post
Annamari_64601
hozzászólás Oct 25 2007, 10:50 PM
Létrehozva: #15

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 67,820

Hali.Nekem van egy fiú táncolóegerem és szeretnék mellé egy lányt is de sajos a környezõ állatkereskedésekben nem lehet kapni. Van esetleg valaki akinek van fölösleges vagy eladó szuka j. táncoló egere és Pétervásárához közelében / környékén lakik??!!! Ha van valaki lécci írjon.Köszike!!!!

+Quote Post
Julcsi_72944
hozzászólás Nov 27 2007, 12:05 PM
Létrehozva: #16

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 68,976

Sziasztok! Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy mi történhetett az egeremmel, ha még egy éves sincs, de egy napja vakarózik és a nyakánál kihullott a szõre? Nagyon megköszönném a segítségeteket! :cinn:cinn

+Quote Post
egeremvan
hozzászólás Nov 30 2007, 10:23 PM
Létrehozva: #17

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 69,099

Sziasztok! 8 foltos egér gyereknek keresek gazdit, ajándékba adnám õket. A legtöbben feketék vagy sötét szürkék, van egy barna és egy világos szürke, a hasa mindnek fehér, a fejükön pedig fehér foltok vannak. Már elvihetõk. érdeklõdni lehet: 06308588681, kassai_emese@yahoo.co.uk

+Quote Post
ági_54024
hozzászólás Feb 2 2008, 08:25 AM
Létrehozva: #18

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 86,794

Ciasztok!!!!! Naon szweretnék táncoló egérkéket tartani, scak át van két dzsungi törpehörim(imádom õket):cinn Csak az a baj h külön vannak téve,sajna a multkr a lánynak eltört a lába,a fiúnak felszakadt a hasa,mikor még 1ütt voltak.... A lány ehogyse tûri meg a fiút..(pedig a fiú naon menne:)))

+Quote Post
ági_54024
hozzászólás Feb 2 2008, 08:28 AM
Létrehozva: #19

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 86,794

Szal azt szeretném megkérdezni,h mi lenne ha a kisfiúhoz egy lány táncoló egér kerülne....Lécci adjatok tanácsot!!!!!

+Quote Post
Koko_77076
hozzászólás Feb 4 2008, 02:10 PM
Létrehozva: #20

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 71,780

Sziasztok! Kellene nekem egy fiu egér mert egyedül van a lány egerem! Egy honapja hiába kutatok!!! E-mail:koba86@pannonmail.hu Tel:06-20/9757538 Msn:brumm1@freemail.hu

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

2 Oldal V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:15 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum