Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Jun 24 2003, 02:25 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Edenkert.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 58,894 |
Nemrég jártam Londonban, ahol az emberek kézből(!) etették a mókusokat. Ha jól láttam, akkor a kedvencük a földimogyoró volt. És nagyon barátságosnak tűntek. Bár az is lehet, hogy a kajért mindenre képesek :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 10 2003, 11:16 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A papám Canadában lakik, és én + a családom kézből etettük
|
|
|
|
Sep 22 2008, 09:19 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,107 |
Kanadai vörös (fenyõ) mókust vennék. 2008-as születésû, legfeljebb 3-6 hónaposat, nem tenyésztési célra. van.halen@citromail.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 4 2004, 05:28 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Megpróbáltam felmenni a megadott oldalra, de nem sikerült! A mamám nagyon szeretne "lompos" mókust, légyszi segítsetek!
|
|
|
|
| Guest__* |
May 6 2004, 10:32 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A csíkosmókus nem jó?
|
|
|
|
| Guest__* |
May 11 2004, 02:10 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hörcsög aribb De ez is megteszi!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 29 2004, 10:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Miért nem lehet a megadott weboldalt elérni???
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 7 2004, 09:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem 6.évig volt egy európai,vagyis itteni erdei mókusom,és nem hiszem,hogy kedvesebb kis állat van a világon,de csak ha nagyon szereted,én ha elmentem bárhova vittem magammal a zsebemben,vagy elbujt a táskámban,ugyhogy kénytelen voltam.A neve Muki volt,és a legbájososabb kis barátom volt.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 9 2004, 08:47 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekünk 1o évig volt egy Szibériai vörös mokus fiunk.Miután meghalt 2 évig üres volt a ketrece.Idén tavasszal nem birtuk tovább vettünk egy párat belőlük,és amire álmomban sem gondoltam,máris megszülettek a kis mókusok.Azt hogy hányan vannak nem tudni,még csak 2 hetesek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 10 2004, 07:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Zsuzsa,hol vetted a mókusokat?El fogod adni a kicsiket?
|
|
|
|
Jul 10 2004, 08:56 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,104 |
A lap címe megváltozott, az új cím:
http://vnet.hu/ventana/kanadai_mokus/
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 14 2004, 08:48 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én Obudán egy kisállattenyésztőtől vettem Őket.Természetesen én is eladom a piciket de egyet biztos megtartok.A o6-7o-263o312 számon bővebb felvilágositást kaphatsz.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2004, 08:29 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Elindult a Hónap Szépe rovatunk! Bárki feltöltheti kedvence fényképét, melyre olvasóink kedvük szerint szavazhatnak. A szavazatok alapján a hónap végén megválasztjuk Miss/Mr. Júliust. Kellemes képnézegetést!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 19 2004, 10:57 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hello!
Új vagyok a "témában" és szeretnék venni egy mókust. Szerintem nagyon ! ! !
!! !!! !!
!!!!!!!!!
ez az állat csak nem tudom mennyit kóstál az ára. Tudnátok segíteni ebben? Előre is kösz munyee
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 7 2004, 05:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
zsuzsi én azt szeretném kérdezni hogy mennyié adod a mókust és még azt hogy esetleg ketrecre nem cserélné el egykicsi mert én úgygondolom hogy majd neked kell egy másik ketrec ha nőnek a picik .nekem teljesen mindegy hogy milyen nemű hobbyállatnak szeretném volt egy mókusom de meghalt és már nagyon szeretnék egy újat.írd meg légyszi minélelőbb hogy elcserélnél e egy picit vagy ha nem cserélnél el akkor mennyié adnád.légyszi mielőbb írj
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 8 2004, 09:41 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Kati Sajnos,már nincs eladó kis mókusom.Érdekelt volna a csere,ha előbb tudom,de hihetetlenül sokan szeretnének mókust és mire kiderült,hogy hányan vannak,már több volt a vevő mint a mókus.Igy én sem tudok megtartani belőlük.Jelentkezem,ha ujra születnek picik.Csikos mókust és fehér mókust tudok eladót,ha érdekel,hivj fel. O6-7o-263o312 Szia Zsuzsa
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 8 2004, 10:11 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
zsuzsi azt szeretném kérdezni hogy a fehérmókus és a csíkosmókus a tiéd mert akkor hogyha szeretnéd elcserélheted asz egyik picit ketrecre ha nem a tiéd akkor mennyibe kerülne és kérdezd meg a gazdiját hogy őt érdekelné -e a csere
kérlek minél előbb írj
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 8 2004, 03:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Anna Nem az én mókusaim akikről irtam,de megkérdeztem neked,a fehéreket 2oooo-ért a csikosakat 15ooo-ért adja a srác.Ha érdekel hivj és összehozlak vele.Szia Zsuzsa
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 12 2004, 08:46 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ugy látom a legtöbb érdeklődőt csak addig érdekel a mókus,amig meg nem tudja az árát.Sajnos ennél olcsóbban senki nem adja,viszont olyan van aki jóval drágábban árulja őket.
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 23 2004, 02:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Komolyan érdekelne egy kis mókus.
Lehetőleg megbízható forrásból és fontos, hogy jól gondozott és fiatal legyen (hogy hozzám szokjon).
Légyszi írjatok a mail címemre vagy ide a fórumba, ha ismertek eladót és írjátok mellé az árát és az életkorát is.
Előre is köszönöm.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:46 PM |