Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Sep 21 2004, 01:18 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekem egy mongol ugróegerem van és róla szeretnék többet megtudni /tartásáról .../
Aki tud segítsen!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 21 2004, 01:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bocs!
Mexikói ugróegér!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 21 2004, 06:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Csumesztok !!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 22 2004, 09:39 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Hali!
Valóban készítgetek egy ilyen témájú oldalt, csak most kissé lelassult a dolog az egyetem miatt. + a pontos genetikát kissé nekem is át kell újra néznem (még szerencse, h ebből felvételiztem :) De benne vagyok 1 közös oldalban is, szívesen írok hozzá cikket, ha időm engedi.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 1 2004, 06:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!Na mi van leállt a fórum??
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 2 2004, 05:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Én is úgy látom!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 2 2004, 10:46 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Vannak otthont kereső kölykeim! Itt megtaláljátok az infót a hírdetések közt.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 3 2004, 09:20 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Poszmete gyönyörűek! Bárcsak megengednék a szülők!:((((((
Kéne egy db a kicsimnek párként. De hát...
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 4 2004, 12:24 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
No Rob, egy egérke nem egér. Egy társ meg elengedhetetlen. Vihetsz társnak ugyanolyan nemű egérkét is...
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 4 2004, 01:46 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Poszmete ezt mond a szüleimnek!
Így is épp elég állat van...
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 5 2004, 07:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nálunk legalább 22 mongol futóegér van egész színkavalkád, kicsi ,nagy, dagadt, sovány :)
Sajna kicsit sokan lettek, de ha bárkinek kell jelezze...
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 9 2004, 08:07 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Képzeljétek kis mongolom teljesen oda van ki szoktam venni az asztalra. De már unom hogy mindig figyelnem kell mikor akar vissza menni. Tehát megjött a megoldás:
A terkó az asztalhotz ha leüök a hátam mögött van. Balra a radiátor ami a polctól amin a terkó van elér hozzám az sztalhoz. Kialáltam hogy rárakok a radiátorra könyveket a és a terkól a radiátorig egy bambusz híd halad. Lemegy a hídon arról át a radiátorra és a radiátoron végig mí el nem ér az asztalig oda pedig egy cd tokon megy át és már ott is van! Ugyanezt fordítva is megcsinálja!
Na milyen?:)))
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 11 2004, 09:14 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Egy szomorú dolog miatt szretném a tanácsotokat kérni. Kedves kis Ignác nevű egerentyűm ma elpusztult. Társa, Boldizsár egyedül maradt. Azt szeretném tudni, hogy szerezhetek hozzá egy újat? Persze ugyanolyan neműre gondolok. Esetleg korban egyezőt vagy egy fiatalabbat? Légyszi segítsetek!! Köszönöm! És láttam, hogy vagn néhányatoknak elvihető egérke, talán egyet elvinnék.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 12 2004, 07:10 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szilvi!
A mongol futóegerekről nincs tapasztalatom, mert én anno egy testvérpárt vettem.
Leírom amit tudok: két eset van
1. vagy egyből megszeretik egymást és nem lesz gond
2. vagy megtámadják egymást
A csatákat úgy kerülheted el hogy egy ráccsal megfelezed a terráriumot. Egyik felélre a egyik, másikba a másik egérke (persze ezt csak akkor tudod megtenni,ha elég nagy a terri). Ha kicsi territ osztasz fel akkor akár az is tudatosulhat a "régi" egérben hogy az ez új egyenlő a kisebb hellyel. Egy hét ilyen rácsozás után megpróbálhatod összeengedni őket. Ha egy napig nem esnek egymásnak, akkor jó az esély arra hogy békésen együtt éljenek.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 12 2004, 07:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem van két darab mongólfutoegerem már másfélhete megvan de már pároznak ha lesznek kölykök akkor elvihetők!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 16 2004, 07:26 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre!Az apám és az öcsikém vettek 2,állítólag fiú futóegeret és persze az egyikük lány volt és megfialt...Azt szeretném megtudni,hogy mikor lehet elválasztani a kicsiket az anyjuktól?Légyszi segítsetek, mert azt hiszem, jön a következő eresztés....
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 17 2004, 09:48 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A kis Mongolfutóegereket ,ásfélhónap mulva lehet elengedni az anyuktol onnantol már önálloak.
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 17 2004, 07:57 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Köszöném szépen:)))))))
|
|
|
|
Oct 19 2004, 11:32 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,315 |
Sziasztok!
Még nálam is megvannak a kölykök. (2 hím és 1 nőstény)
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 19 2004, 08:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ti miben tartjátok a Futóegereket?
:)
én egy 860 literes terráriumban
az pont elég
:D
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:42 PM |