Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Mar 24 2009, 08:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
.
Fekete mongol futóegér kisfiú ingyen elvihető! Most 1 és fél hónapos! Nagyon édes, de nekem már van másik három! :)
.
(Budapesti vagyok.)
.
Üdv,
deb
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 23 2009, 06:11 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ja, az emailem: debra@axelero.hu
|
|
|
|
Mar 24 2009, 06:51 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 62,315 |
Sziasztok!
Még mindig van 1 nőstény gyerkőc egerem, argentín krém színű (a képen a világosbarna), a srácok elkeltek. De már megvan az utánpótlás, kb. 1,5 hónap múlva lesznek elvihetők.
Viki, kérdezz nyugodtan, ha tudok segítek!
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 23 2009, 08:34 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nincs valakinek Kiskunmajsa környékén mongol futó egere?/fekete v. barna/
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 26 2009, 05:19 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kerek egy allatorvost, vagy egy szemelyt aki ert a tengerimalacokhoz, hogy valaszoljon a kerdesemre: Miert vonul felre a malacom mikor kiengedem a szobaba es morzsalja szet a szekletet? A valaszt kerem a kovetkezo cimre:kelemen.csilla@personal.ro
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 23 2009, 09:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Kelemen Csilla!
Ez itt egy mongol futóegeres fórum. Nagy valószínüséggel itt nem kapsz választ kérdésedre.
Tudom ajánlani hogy kérdezd meg a haziallat.hu online állatorvosát, vagy kérdezd meg a tengeri malacosokat az ő fórumokon. Én nem tudok segíteni, mert csak egerekhez értek.
Üdvözlettel:
Sendy
|
|
|
|
Jul 13 2010, 02:02 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 13-July 10 Azonosító: 102,183 |
Sziasztok, mongol futóegeremnek vérzik az orra! Először azt hittem, hogy kívülről, de most már egyre jobban úgy tűnik, hogy belülről. Amikor alszik vagy pihen mindig elmúlik, de amikor rohangál, kapar akkor újra véres lesz:( Mitől lehet? Mit lehet vele kezdeni? Légyszi segítsetek!
|
|
|
|
Jul 30 2011, 02:40 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 30-July 11 Azonosító: 108,034 |
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy hány hetes korukban lehet elajándékozni futóegereink "gyermekeit"? Köszönöm |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 9th February 2012 - 10:33 AM |