IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

12 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mongol futóegér
Guest__*
hozzászólás Oct 21 2004, 10:07 AM
Létrehozva: #41

Guests

KASZAS: te jó ég! Honnan van neked ekkora terkód? :))) Hol fér el? :) Ebben még én is ellaknék, úgyhogy irigylem az egereidet... :)
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 21 2004, 03:55 PM
Létrehozva: #42

Guests

KASZAS! Mekkorák az oldalai? Óriási! Hogy van berendezve? Tök jó lehet nekik!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 21 2004, 09:13 PM
Létrehozva: #43

Guests

Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Több oldalt is elolvastam, de nem tudom mi lenne a két barna mongolomnak jó. Srácok mindketten, de múltkor úgy összeverekedtek, hogy alig bírtam szétszedni őkelmüket. Most külön vannak, csak úgy tudom ez sem jó! Mit tegyek?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 21 2004, 10:53 PM
Létrehozva: #44

Guests

A mongolok csapatban élnek,és nagxon utálnak egyedül lenni. Vagy cseréld el az egyik fiut egy csajra, vagy vegxél mindegyiknek egy párt. Esetleg megpróbálhatod mégegyszer összetenni őket, egy kifertőtlenített terkóban, és figyelni őket, de ez kevésbé biztos módszer.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 22 2004, 06:31 AM
Létrehozva: #45

Guests

Kösz a választ "borzsárkány"! Egyenlőre az utóbbit próbálnom ki, aztán ha ez nem sikerült keresek nekik egy-egy új párt. Bár, ahogy olvastam azért a meglévőhöz új társat venni, az is necces lehet.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 22 2004, 01:49 PM
Létrehozva: #46

Guests

Nekem is két fiú volt együtt, tesók, és bár sosem verekedtek, de mindkettő kapott új társat. Mármint feleséget. :) Most két kis mongol családom van. Szerencsére nem verekedtek egyáltalán. Sőt, az egyik párnál már igen nagy a szerelem is, látható bizonyítékokkal... :) Olyan aranyos, ahogy a fiú dobog a lábával párzás előtt! :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 22 2004, 01:54 PM
Létrehozva: #47

Guests

"Szerencsére nem verekedtek egyáltalán." - ezt úgy értettem, hogy a fiúk a kiscsajokkal. Szaglászás volt jól, de balhé szerencsére nem.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 27 2004, 10:52 PM
Létrehozva: #48

Guests

ísziasztok!Ma kaptam egy egérkét.Érzésem szerint kislány.Szivesen vásárolnék hozzá egy fiút.Ha tudtok légyszi segítsetek!Köszönöm!

+Quote Post
poszmete
hozzászólás Oct 28 2004, 10:12 AM
Létrehozva: #49

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 62,315

Szia Viki! Nálam van 2 fiú egérke, egy sötétszürke és egy fehér, akik gazdira várnak. MÉg képet is találsz róluk itt: http://www.haziallat.hu/gazdatkeres_more.php?id=2879 Ja, és van még egy kislány is, a világosbarna! Ha érdekel valakit, írjon nyugodtan, Pesten bárhová el tudom őket vinni!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 28 2004, 08:35 PM
Létrehozva: #50

Guests

Szia poszmete! Köszönöm szépen!Úgy látom nagyon benne vagy a dolgokba.Megtennéd,hogy segítesz nekem egy picit!Ugyanis nekem 2 kopasz malacom van az meg teljesen más!Szóval ha van kedved segíthetnél egy picit!Előre is köszönöm!Az egerek közül az egyik érdekelne.

+Quote Post
kittyke
hozzászólás May 25 2009, 07:50 AM
Létrehozva: #51

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 67,049

S.O.S A MONGOL FUTÓEGEREIM ALVÁSBÓL FELÉBREDVE DŐLÖNGENEK ÖSSZE VISSZA,VONSZOLJÁK A HÁTSÓ LÁBAIKAT, EVÉS KÖZBE SZINTÉN DŐLÖNGENEK. EZ MIÉRT VAN?????? EGY KIS IDŐ ELTELTÉVEL SEMMI BAJUK SINCS ,MÁR SZALADGÁLNAK...SEGÍTSEN VALAKI!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 11 2004, 06:50 PM
Létrehozva: #52

Guests

Csilla: ide írj: http://www.haziallat.hu/faliujsag.php?th=tengerimalac

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 19 2004, 12:03 PM
Létrehozva: #53

Guests

Sziasztok! Született négy kisegerünk! Nagyon édesek! Nagyon-nagyon örülök nekik! :)))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 24 2004, 10:12 AM
Létrehozva: #54

Guests

Sziasztok! Tudnátok segíteni? Az egérkém az utóbbi 3-4 napban ellustult.... És ami alegszörnyűbb, h annyira csipás és/vagy gyulladt a szeme, h kamillás vízzel kellett lemosogatni, h egyáltalán ki tudja nyitni! Szó szerint szét kellett feszíteni a kis szemhéjait:( Direkt kiraktam sétálni a konyhába és az eddigi folyamatos ugrálás helyett csak állt és nézett maga elé... Volt vkinek ilyen élménye? Remélem, h csak a szeme miatt csinálja és kenegetéssel megoldódik....

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 24 2004, 10:13 AM
Létrehozva: #55

Guests

Ha van vkinek hozzászólása, tege meg, h emilcímre küldi, köszönöm előre is! poppre.zoli@freemail.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 26 2004, 07:51 PM
Létrehozva: #56

Guests

Heló Azt szeretném megkérdezni hogy tegnap vettem 2 futóegeret.Mi a jele annak hogy szülni fog?A ketrec egyik sarkába a forgácsba gögröt vájt.Ez nem azt jelenti hogy fialni fog?Kipróbáltam hogy elbarikádoztam azt ahelyet és minden áron oda akar jutni.Aki tud kérem segítsen.Mielőbb.Fontos lenne. e-mail:tubica@gordeszka.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 27 2004, 10:55 AM
Létrehozva: #57

Guests

Tuba András! Milyen nemű egereket vettél? A mongol futóegerek mindig vackot csinálnak maguknak. Jó meleg fészket. A mongolok tartásáról találhatsz infót az oldalamon. Ajánlom, hogy olvasd végig, mert hasznos tanácsokat kaphatsz. A képtárban találsz képeket normál fészkekről, amit csak alvásra használnak. Jótanács: a forgácsot cseréld le vagy 5-8 cm vastag homokrétegre, vagy szénarétegre. (portalan egészséges réti szénát használj) Üdv: Sendy

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 12 2004, 06:28 PM
Létrehozva: #58

Guests

FIGYELEM!!! Ajándékba, 4 vadasbana és 1 szürke, 4 hetes kisegerek szerető gazdit keresnek! A gazdit keresen kép is van róluk.Mindenki jelentkezését várom, de azért jobb lenne egy hozzértő kéz. Vérfrissítésnek is nagyon jó!:)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 12 2004, 06:31 PM
Létrehozva: #59

Guests

Keresnék alkalmi kapcsolatra egy fehér fiú mongolt a kislányom mellé, vérfrissétés érdekében,meg persze szeretnék majd az alomból megtartani egy kis fehéret.:)

+Quote Post
poszmete
hozzászólás Dec 16 2004, 01:31 AM
Létrehozva: #60

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,315

Sziasztok! Elészült a honlap! Jó, nem olyan szép,mint Sendyé, de se időm, se tudásom nics túl sok a honlapkészitéshez.Azért nézzétek meg!

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

12 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
8 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (8 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:45 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum