Üdvözöllek a Fórumban! ( Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Sep 13 2004, 02:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bővült a rágcsálók köre a mongol futóegérrel!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 13 2004, 03:05 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Éljen, már ideje volt! :)
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 13 2004, 07:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
de jóóóóó:)))az én pici pockom Cucu Mr.augusztus nemrég halt meg:((((
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 13 2004, 08:30 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Vannak eladó mongol futóegereim, 200 Ft. Barnák, farkuk vége fekete.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 14 2004, 05:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Én ma kaptam egy ilyen nem túl jól tartott jószágot!Fogadok szivesen tanácsokat bár már elég sok mindent tudok!Neve még nincs.És fiu,barna.most megállás nélkül turkál a forgácsban és imádja a száraz kenyeret.Kapott homokt úgy hogy kerek az élet :).
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 15 2004, 01:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Most látom a képen deguk vannak!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 15 2004, 01:49 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A képen most már Bocy ex-Cucuja van, az augusztusi fotónyertes!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 15 2004, 05:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Tényleg.Isten nyugosztalja szegényt!
Nálunk minden OK!És még mindig kerek a világ:).
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 16 2004, 06:06 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bocy!
Részvétem Cucu haláláért.
Van egy virtuális kisállattemetőm. http://oroksajtmezo.try.hu/
Ha gondolod, itt emléket állíthatsz Cucunkak
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 16 2004, 08:15 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
(szia Sendy, Poszmete! :)
Tök jó, gogy végre felkerült a mongol futóegér is! Nem tudom, hogy emiatt e, de még a nyáron megemlítettem a haziallat.hu-nak, hogy ők még hiányoznak a palettáról. Különben mindegy, a lényeg, hogy van.
A fenti címen egy elég bő linkgyűjteményt találtok ezekről a kisállatokról. Ja, és ott is van ám fórum :)
üdv
Chris
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 17 2004, 11:20 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekem is van két egérkém, egyik homokszínű a feje tetején fehér folttal, a másik világosszürke ugyanilyen foltocskával.
Tényleg lehet nekik futókereket betenni? Nem fog beleakadni a farkincájuk? Ti milyen játékot adtok neki?
Az enyémek sajnos elég kicsi helyen vannak... Nem látszanak boldogtalannak, de nem tudom... Vegyek nagyobb ketrecet, vagy akváriumot?
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 17 2004, 11:36 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia!
Minnél nagyobb a helyük, annál jobb. De ha nem tudsz nagyobb helyet biztosítani, akkor legalább enged ki őket néha vmi biztonságos helyen futkározni.
Nálam az egerek csak akkor használják a mókuskereket, ha kalitkban vannak és annak az oldalára fel van függesztve. Különben a terráriumban csak rágcsálják nagyrészt. Persze a legjobb az olyan mókuskerék, aminek van fala, de nálam a simába se akadt be soha a farkuk. Viszont mindenképpen fémet vegyél, mert a műanyagot órákon belül szétrágják.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 17 2004, 06:52 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Köszy sendy!:)Jah és köszönöm Rob!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 18 2004, 08:29 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem kéne csinálni egy mongol oldalt amit közösen szervezünk? És mindenki bele adhat adatokat. És csak a mongolal foglalkozna! Na?
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 19 2004, 10:15 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nekem tetszik az ötlet. Poszmete már említette, hogy tervez egy ilyen oldalt, talán az lehetne a kiindulási pont (ha ő is benne van)
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 19 2004, 10:42 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem akarjátok megdeumálni chaten?
Ha igen akkor gyertek a chat.ircnet.org-ra (www nélkül).És írátok be a nickhez a neveteket a channelhez pedig azt hogy #mongol!
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 19 2004, 04:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Nem akar betöltődni az oldal...
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 20 2004, 02:29 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
http://chat.ircnet.org/ ezt írtad be?
Nick:...
channel:#mongol
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 21 2004, 06:42 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ha gondoljátok, nyugodtan lehet az én csatimat is használni mongolos beszélgetésekre. Hamarosan bot is lesz a csatin. Az oldalamon megtaláltok minden ehhez szükséges infót a kapcsolatok menüben.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 21 2004, 06:45 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
A mongolos oldalról meg annyit, hogy ha megírjátok a cikket akkor én szívesen feltöltöm az én oldalamra egy kölön részben. Ez Nektek is jó, mert nem kell oldalkészítéssel bajlódni, regisztrálással, keresőbe való bejegyzéssel, és az én oldalam már amugy is ismert egy kicsit. Tehát biztosak lehettek abban hogy nálam el is olvassák.
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
||
![]() Google Ads |
|
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 8th September 2010 - 01:10 PM |