Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Oct 26 2004, 08:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Anna! A medvék a ni éghajlatunkon, állandóan táplálék mellet, nem alszanak rendes téli álmot. A kondíciójuktól függően 2-4 naponta mindig előjönnek enni, de amíg nincsenek nagy minuszok, addig naponta kinéznek az odujukból/ barlangjukból.
Honnan lesz mackód? Mennyi idős lesz? Ha véletlenül kicsi(amit nehezen hiszek), akkor ha megoldható, én nem tenném ki-az időjárástól függően- márciusig, áprilisig. Ha tudsz várni, inkább tavasszal vegyél 1 igazán fiatalt, mert 7 hetes kor után már nem kötődik úgy hozzád, mint hamarabb. Bármit is mondanak , egy 3 hónapos mosómedve -főleg ha nem kézszelíd- mindenféleképpen harap először, és nagyon nehéz leszoktatni róla.
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 22 2004, 03:38 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
16 éves fiam vágya egy mosómedve. Nem igazán találok a tartásával és beszerzéséves kapcsolatos anyagot, ezért kérem a segítségeteket. Egyáltalán milyen ára van egy mosómacinak? Talán van valakinek, aki ajándékozna egyet vagy jelképes összegen tud kínálni nekünk?
Köszi
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 22 2004, 06:29 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
MTASSI!egy mackó reális ára 50.000FT körül van én már csak tudom mert szombaton vettem egy ilyen kis jószágot!nagyon-nagyon tündéri tisztára olyan mint egy gyerek,csak kevesebb gond van vele én őt a kistermelők lapjában talált hirdetés segétségével jutottam hozzá ő 6 hónapos és az egyáltalán nem igaz hogy 5 hetesen kell elhozni mert akkor szelídül meg engem 2 napja úgy megszokott hogy alig akar elengedni az hogy szelíd -e az a tenyésztőtől függ hogy mikor veszi el a kölyköt és hogy mennyit foglalkozik vele persze nekünk is sokat kell foglalkozni vele sztem vedd meg a kistermelők lapja 9.havi számát abba sok mackó van .a tartása is edgyszerű legjobb ha az udvarban tágas kifutót tudsz építeni neki és néha elhordod sétálni a lakásban tartást én semmiképp nem ajánlom mert ott neki is rossz meg lehetséges hogy megrágja a berendezést (nekem nem rágott meg semmit ,de az én medvém csak napi egy órát van fönt a házban)ha van bármilyen kérdésed ide írj :varga.kati@profinter.hu egy pár napon belül válaszolok!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 1 2004, 04:47 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
CSÍKOSMÓKUSOK ELADÓK!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 17 2004, 01:03 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
wow. én is akarok egy ilyen kis édi pofát!!! már régóta szeretnék egyet de azt hittem hogy nem lehet tartani. szerintetek városban egyáltalán nem érdemes tartani??? van egy kis kertem de félek hogy megszökne és egyébként is sok a kutya... nem bántják??
|
|
|
|
| Guest__* |
Dec 25 2004, 12:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
szerda!szerintem ott nem lenne jó helye a macinak az hogy a kutyával hogy jön ki az a kutyától és a macitól függ!kezdjük ott hogy szabadon tartani csak akkor lehet ha már tudod hogy odjon hozzád ha hívod és akkor is nagyon kockázatos!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 4 2005, 04:45 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
A macska és a maci hogy jön ki egymással?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 5 2005, 08:59 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
nekem a macin és a cicám külön van zárva.szerintem tutti hogy összevesznének!de pórázzal érdemes megpróbálni!de ne feledd hogy óvatosan!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 6 2005, 02:29 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
HOL LEHET VENNI EGY MACIT?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 7 2005, 11:25 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia, Beni . nem tudtam neked irni,mert én eküldtem,de nem fogod tudni elolvasni. tudok neked macit .hivj 202516942
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 9 2005, 01:09 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
BENI!macit találsz a kistermelők lapja című újságban!Főleg március környékén van sok kölyök szerintem vedd meg az újságot és keresgélj hidd el nem lesz hiába!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 19 2005, 08:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
hol lehet macit venni? és egyátalán ki tart olyat??? mennyibe kerül? és mekkora helyen kell tartani?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 20 2005, 01:59 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Új Kisállat Börze és egyebek oldal.
Nézzétek meg!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 21 2005, 07:26 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia anonymus! Egy macit Kb. 50-60Ezerért tudsz venni. Fel kéne keresned tenyésztöket vagy vannak olyan kisállat kereskedések ahol találsz macit. Nekem is van Én 60ezerért vettem az enyém egy 2mx2mx2,5m-es kenelben van kint a kertben. Amibe bele van betonozva egy kivágott fa amin tud mászkálni.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 22 2005, 09:42 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Anonymus! Ha felhívsz telefonon minden kérdésedre választkapsz406306757239
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 6 2005, 06:45 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia ANNA!
Tudnál képet küldeni arrol mien helyen tartod a macidat szeretnék én is eggyet de nincs ötletem milyen hehyet csináljak neki!
Előre is köszi!
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 12 2005, 10:29 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
devil!ha megadod a mail címed akkor természtesen igen de csak egy pár hét múlva mert fel kell tennem a fénképezőgépemről a képeket a gépre ide írd meg a mail címed:varga.kati@profinter.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 15 2005, 01:39 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Én csak most találtam rá erre az oldalra, és igazából segítséget szeretnék kérni. Van egy 6 éves lány mosómacim, akinek sajnos családi okok miatt otthont kellene találnom. Még nem volt sohasem pároztatva, tehát olyan helyre is kerülhetne ahol lenne egy fiú társa. Csak biztos helyet nyújtani tudó leveleket várok, vagy bármilyen infót az elhelyezés megoldására szivesen fogadok! Előny Pest és Komárom-Esztergom megye! Köszönöm!
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 15 2005, 05:12 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Livi! Tündi vagyok, neken van egy tündéri 1 éves fiu macim .Aki kitünö társ lenne a tiednek. ha gondolod küldök képet is. Én halásztelken lakom,pestegyében. Ha mégnem késtem le irjál, nagyon várom. Amugy is akarok hozzá párt de csak kölyköt tudok. irjál c: tundi27@index.hu
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 16 2005, 02:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szió tündi4Anna vagyok és nekem van egy áprilisi születésü macim és szeretném majd pároztatni szóval ha nem nagy kérés eltudnád küldeni a macidról a képet nekem a mailodra és légyszi a mobilszámod is írd meg4varga.kati@profinter.hu
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:40 PM |