IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

41 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mosómedve
Guest__*
hozzászólás Apr 9 2004, 02:46 PM
Létrehozva: #1

Guests

Új állatka a Háziállat Online állatkertjében a mosómedve. Várjuk a hozzászólásokat!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 10 2004, 03:55 PM
Létrehozva: #2

Guests

Örülök, hogy feltették ezt a szimpatikus állatkát is. Kár hogy én nem tarthatok, de sok jót hallottam róla, úgyhogy aki megteheti és van hozzá kedve az nyugodtan tartson!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 23 2004, 08:29 AM
Létrehozva: #3

Guests

Rég óta szeretnék egy mosómedvét és szeretném tudni, hogy lehet-e háziállatként mosómedvét tartani?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 26 2004, 08:32 AM
Létrehozva: #4

Guests

Ez az állatka mennyire szelidíthető??Meg lehet simogatni, lakásba engedni,stb. vagy csak ketrecen kívülről szemlélni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Apr 30 2004, 10:40 AM
Létrehozva: #5

Guests

Úgy tudom, hogy lakásban nem nagyon lehet tartani, mert szépkapja a kéglit egy perc alatt. Meg konfliktus a család hím tagjaival. Szóval még nem teljesen urbanizált állatka.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 11 2004, 02:12 PM
Létrehozva: #6

Guests

Nagyon arik a mosómacik

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 18 2004, 07:12 PM
Létrehozva: #7

Guests

Sziasztok! Átolvastam az üzeneteket,és mivel én valóban tartok mosómacit úgy gondoltam leírok egykét jótanácsot! Sajna elég kevés fér ide DE aki macitartásra adja a fejét számoljon a következőkkel: 1.)Amíg kicsi nincs probléma,édes mint micimackó :) 2.)1 éves korában már problémák lehetnek,mint valaki írta szétszedheti a lakást,de kárt biztosan okoz a lakásban!!! 3.)Minden nap Min.1-2 órát kell vele foglalkozni, (vagy elfoglalni mivel hiper aktívak)különben vad lessz és harapós. 4.)Ha fiú akkor ivarérettségekor választ valakit a családból,onnantól ő neki az isten mindenki más betolakodó akivel meg kell hogy küzdjön a rangsorért. 5.)Verni semmi esetre sem szabad!!!Nem lehet elérni vele semmit csak még jobban elmérgesedik a viszony és állandóan az alkalmat fogjalesni mikor tudja megbosszúlni.(Villám gyors,és nagyot mar hírtelen.Gyakorlatilag át tudja harapni a gazdája kezét csontostól!!!!!!!) 6.)Ha valaki azt hinné hogy ha kis kölyök kora óta neveli akkor majd kezes lessz.Téved!!!!! Nagyjából ennyi mert mennem kell!!!!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 19 2004, 12:04 AM
Létrehozva: #8

Guests

Azért néztem meg ezt a honlapot, hogy többet tudjak meg a macikról. De mostmár abban sem vagyok biztos, hogy ilyen állatokat akarok tartani. Lehet, hogy a görénnyel jobban járnék???

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 23 2004, 07:53 AM
Létrehozva: #9

Guests

Sziasztok Én csak annyit szeretnék hozzászolni,hogy szerintem állati aranyosak a macik és nagyon barátságosak nekem is van kettő fiú-lány .Tényleg tönkre tesznek mindent, de nagyon szeretetre méltok.És javaslom mindenkinek hogyha jó elfoglaltságra vágynak.Én nagyon jol megtudtam nevelni öket és úgy érzem nem csak én szeretem őket hanem ők is engem.Köszi hogy lehetőséget adtatok,hogy hozzá szoljak.Sziasztok

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 24 2004, 09:45 AM
Létrehozva: #10

Guests

Gida! A görénnyel mindenképp könnyebb dolgod lenne, Ők kezelhetőbbek, jobban kézhez szoktathatóak, de ők is harapnak és időbe telik erről a szokásukról a leszoktatásuk, sőt van olyan görcs, akit nem is lehet teljesen. De én mindenképp ajánlom, DE csak olyannak, akinek van elég ideje foglalkozni vele, és nem únja meg, ugyanis kb. 10-12 évet élnek. De igazi társ tud lenni!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás May 27 2004, 04:33 PM
Létrehozva: #11

Guests

Sziasztok! Gida,üzenem neked hogy nem akarom elvenni senkinek a kedvét köztük neked sem a mosómedve tartástól. De azt semmi esetre sem szeretném hogy a megvásárolt maci rossz,vagy ha probléma van vele akkor az útszélén -felejtve végezze be. Mivel duvadnak számít ezért az elkóbórolt,elszökött macira lehet vadászni!!!!!! Nagyon sokan tévednek,és azt hiszik hogy mint ha kutyát vagy cicát vennének ugyan olyan lesz. Mint írtam előző levelemben kezessé tehető de vadállat marad. Ezt mindig szemelött kell tartani. Sajna nagyon sok helyen embertelen körülmények között tartják a maciaikat. Pici ketrec,ahol szinte csak kiállítási darabként éli le az életét. Van ahol két négyzetméteren 8 maci van moslékon tartva. Az ilyen ember minek tart állatot????? Ezért olyan az oldalam amilyen. De tudnám még ragozni. Ezért szeretném hogy ha valaki az oldalamra téved és medve tartásra adja a fejét valamennyire legyen felkészülve hogy mire is számíthat. És a macijában örömét lelje és macinak is jó legyen a helye.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 10 2004, 04:46 PM
Létrehozva: #12

Guests

Keresem azt a Szigetszentmikósi lányt, aki 2004. májusban vásárolt egy kb. 6 hetes mosómacit Karcagon. Én is onnan hoztam el a testvérét. Szeretnék vele megismerkedni, én Halásztelken lakom, biztos sok érdekes tapasztalatot tudnánk cserélni. Én egy 27 éves lány vagyok. Várom a jelentkezésedet.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 10 2004, 05:55 PM
Létrehozva: #13

Guests

Tünde! Szia! Mesélnél kérlek a maciról? Mennyi idős, fiú/lány, mekkora(méretre), hogy viselkedik, hol tartod, mennyit foglalkozik, hogy áll hozzád, mint gazdihoz, mit adsz neki enni, naponta mennyit foglalkozol vele, van-e esetleg honlapod, képek? :) ... :) Bocsi, kicsit kíváncsi vagyok. De érdkele, mit tehetek :) (nekem egy kutyum, patim, és egy görim van) üdv: Mi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 12 2004, 09:48 AM
Létrehozva: #14

Guests

Szia! Tündi vagyok, 27 éves. Téged hogy hívnak, hány éves vagy, merre laksz? Irok a maciról, de sajnos , de sajnos még én sem tudok róla sokmindent. Az biztos, hogy 9 hetes, kb. 30-32 cm hosszú és nagyon eleven. Most még ketrecben tartom, de ha így halad a növésben, akkor 1 hónap múlva kenelt kell neki csinálni. Faág és víz van a közelében, mert így érzi jól magát. Sokat kell vele foglalkoznom, állítólag nem lesz olyan mint a kutya vagy a macska, végül is vadállat. Kutya konzervet eszik már, de nemrég még tejbegrízt kellett föznöm neki. Nagyon szeretjük ő a párommal, olyan mint egy gyerek. Egyébként van egy görink is, Gizmo a neve.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 27 2004, 09:47 AM
Létrehozva: #15

Guests

hol lehet venni mosómedve kölyköt délkelet alföldön? kérek cimeket! köszi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 28 2004, 08:36 PM
Létrehozva: #16

Guests

Szerintem állatkínzás mosómedvét tartami!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 6 2004, 10:30 AM
Létrehozva: #17

Guests

Szia Tünde .Lenne egy kérdésem nekünk is van mosómacink meg görink is a maci most még kicsi és játszik a görivel.De nem tudom ha megnő nem fogja -e bántani?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 13 2004, 09:48 PM
Létrehozva: #18

Guests

Sziasztok! Azután szeretnék érdeklődni, hogy hol vásárolhatnék mosómacit, és kb. mennyiért? Ha lehet Debrecenhez minél közelebb.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 16 2004, 10:41 AM
Létrehozva: #19

Guests

Szia Micackó!! Azt nem tudom megmondani, hogy nagykorára fogja-e bántani a görit, de nekem is van mindkettő és a maci nagyon fél a Gizmo görényemtöl. Szerintem a szaga nem tetszik neki,pedig meg is van mütve, de azért mégis van szaga. A maci viszont szagtalan és fürdetem mindkettőt. Szia irjál e-mailt. Tündi.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 19 2004, 08:32 AM
Létrehozva: #20

Guests

Elindult a Hónap Szépe rovatunk! Bárki feltöltheti kedvence fényképét, melyre olvasóink kedvük szerint szavazhatnak. A szavazatok alapján a hónap végén megválasztjuk Miss/Mr. Júliust. Kellemes képnézegetést!

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

41 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:40 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum