Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Aug 14 2008, 06:50 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 79,571 |
Kiscsayszee igen lehet,hogy párosodnak mert nekik aztán tök mindegy,hogy van-e gyerek vagy nincs mert ha egy fiú meg egy lány együtt van akkor párosodni is fognak.Ha a kicsi fiú akkor õ is párosodni akar majd az anyjával.De ezzel az egymásra mászással szokták eldönteni azt is,hogy ki a fõnök.Amúgy ilyenkor nem harapdálják egymást?Mert ha harapdálják egymást akkor veszekednek.Ja és ha a kishörcsög lány akkor az apja fog vele párosodni ami szintén nem lenne jó.
|
|
|
|
Aug 14 2008, 10:15 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 79,625 |
Hát harapdálni nem harapdálják egymást. De akkor ha jól értem, sehogysem jó, h bent van velük a pici?!? A srác akitõl kaptam azt mondta, h ha 3an vannak nem fognak párosodni. És így mondta összetehetem õket. Különben a kicsi lány. Köszönöm a válaszod =)
|
|
|
|
Aug 15 2008, 06:49 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 82,077 |
Kiscsayszee Ettinek igaza van és tényleg nem jó,hogy bent van a kicsi.A hörcsögök amúgy sem társas lények.Szerintem is rakd külön a picit és ha nem szeretnél szaporulatokat akkor az anyát is rakd a pici mellé és ha mindenképp akarsz társat az apának akkor vegyél mellé de NEM BIZTOS,hogy szeretni fogja majd az új társát.
|
|
|
|
Aug 16 2008, 09:38 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 79,625 |
OOOkéés köszönöm=)
|
|
|
|
Aug 20 2008, 04:04 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 79,571 |
Na mi lett kiscsayszee a hörikkel?
|
|
|
|
Sep 1 2008, 10:43 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 79,177 |
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Van egy egy hónapos kis törpehörcsögöm.
Sikerült nála elérni hogy vonakodva bár de kézbõl egyen. Viszont abszolult nem akar a kezembe mászni vagy kijönni a ketrecbõl. A mai nap kiszökött és amikor megfogtam többször is megharapott pedig óvatosan fogtam meg.
Szeretném õt kézhez szoktatni és elnyerni a bizalmát. Nem tudom mit csinálok rosszul.
Tudna nekem segíteni valaki?
Elõre is köszi: Timi
|
|
|
|
Sep 5 2008, 09:39 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 4 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 81,764 |
állitólag a roborowski höri nagyon szelid. nos nekem ezelõtt dzsungijaim voltak és igaz h haraptak,de ültek is egy csomót a kezemben,mászkáltak rajtam,bármikor kiszedhettem õket!! ezzel szemben Fufikám,aki roborowski,igaz h nem harapós,viszont nem hagyja h megfogjam!!!! folyton kiugrik a kezembõl,és menekül!! nagyon kis félõs a drága és attól tartok h már ilyen is marad,mert már fél éve velem van!!egyébként itt látható õ:http://www.haziallat.hu/index.php?menu=galeria&kepido=2134815130&hsz_megj=1
|
|
|
|
Dec 24 2008, 03:03 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 84,185 |
Nekem is van 1 törpehörcsögöm IS.Én már eltudtam érni azt hogy kézből egyen és közbe hiperaktívis. Sokat simogasd és pl ha gépezel tedd magad elé,ha unatkozik ugyis megmozdul és akkor hozzászokik a mozgáshoz,és a házát ved ki néha,vagy 1x tegyél be neki kevés forgácsot hogy ne tudjon belebújni,és néha kergesd meg valamiel,és ha fut tegyél be neki több magot,vagy almát.Megharapás bármi miatt lehet,megilyed,nem kutya hogy azonnal megérzi a gazdáját.:)
|
|
|
|
Apr 1 2009, 09:25 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 86,720 |
akkor is lesz, ha testvérek, ez nem számít náluk, csak az hogy hím és nőstény...
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 23 2009, 10:21 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Momesz!
Az enyémek jól megvoltak együtt, bár a szülés utáni pár napban kissé kergette az anya a párját. Ha elég nagy a terrárium, és elegendő búvóhely van (hörcsögök száma + 1) akkor szerintem nem kell különválasztani őket. Persze ha annyira agresszív valamelyik, hogy már sérüléseket is okoznak egymásnak, akkor jobb külön tenni.
(elkülönítés legjobb módjának azt tartom, ha ugyanabban a terráriumban van ugyan a 2 állatka, de középre egy megfelelő méretű üveglapot ragasztassz pl. ragtapasszal)
|
|
|
|
| Guest__* |
Mar 23 2009, 03:26 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sajnos én csak két fiú robit kaptam az állatkereskedésben, de azt mondták, hogy tesók, és akkor nem számít. Hát... Eleinte meg is voltak egymással, de az utóbbi napokban folyton verekedtek. Most pedig észrevettem, hogy a nagyobbik alaposan helybenhagyta a kisebbiket (amúgy egykorúak, csak termetre különböznek nyilván). Nagyon csúnyán néz ki, rossz látni. :( Természetesen különválasztottam őket, de vajon rendbejön a kicsi? Mekkora sérülés az, aminél még van esélye a túlélésnek? Vagy ezt így nem lehet meghatározni?
|
|
|
|
Aug 26 2009, 08:52 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 26-August 09 Azonosító: 97,798 |
Nekem is van rovorovszkim.hallottam egyet s mást és rendbe jöhet a kicsi de ki tudja mekkora a sérülés....... vki tudja a szelidítés módját mert én csak azt tudom,h óvatosan kell vele bánni és nem szabad hirtelen mozdulatot tenni.meg meglehet erőszakkal fogni de én nem szeretném így inkább,ő oda jöjjön hozzám.
|
|
|
|
Aug 30 2009, 11:05 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 2 Csatlakozott: 26-August 09 Azonosító: 97,798 |
hy megint én.szeretném megtudni meddig él 1 Rovorovszki?naponta adjak neki joghurtos tápot vagy se?
|
|
|
|
Sep 25 2009, 01:06 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 17-August 09 Lakóhely: Budapest Azonosító: 97,248 |
Sziasztok!Újak vagyunk a hörcsögtartás terén,és sok jó tanácsra van szükségünk.
Mi a véleményetek a homokfürdőről?Roborovsky hörieink vannak.Hat hete vettük őket kölyökként, egy alomból. Az egyik mindenre harap, már a körmömet is lerágta egyszer, a másik meg félős. Egy hete a bundájuk olyan, mintha brillantinozták volna, és rettentő büdösek.Mit tudtok ehhez szólni?Hetente teljes nagytakarítás mellett gondolom nem tisztasági oka van.
Csatolt állományok
-------------------- Landi
|
|
|
|
Apr 1 2010, 12:53 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 1-April 10 Azonosító: 101,831 |
Most homályosítottak fel, hogy nekem ilyen hörikéim vannak otthon, eddig azt hittem, hogy dzsungáriai. Nem értek hozzá csak a fiam.
Szóval van 5db, egy alomból 500Ft./db. 06305425756 |
|
|
|
Jul 22 2010, 02:27 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 1 Csatlakozott: 22-July 10 Azonosító: 102,210 |
sziasztok!
én a héten vettem 2 db-ot és oan aranoszak:) mindenhol azt látom h menekülnek meg félnek... nem tom mért de tőlem nem menekülnek, sőt! By: RaMmYy |
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:37 PM |