IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

13 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Roborovski törpehörcsög
Guest__*
hozzászólás Jul 20 2004, 07:53 AM
Létrehozva: #41

Guests

Roborovszki kölykök ajándékba elvihetők!!!Érd.:06705603660 (Bp. XVIIIker.)
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 27 2004, 12:03 PM
Létrehozva: #42

Guests

Eladó két tündéri roborovszki törpehörcsög!(1fiú-1lány)! A kettő ár most csak:800Ft Érd.:easyhome2u@yahoo.com

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 12 2004, 10:04 AM
Létrehozva: #43

Guests

Sziasztok! Én is beszereztem két robit, két fiú volt együtt 1500 Ft-ért. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ennél tündéribb, szebb állatkák nem léteznek a földön! :) Sosem akartam roborovszkit, de amint megláttam, beléjük szerettem, olyan csodaszépek és édesek! Remélem, nem lesznek nagyon vadak. Mennyire lehet őket megszelídíteni?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 21 2004, 12:55 PM
Létrehozva: #44

Guests

Szia! A XVIII. ker-ből írtál, Cica! Aktuális még az elajándékozandó Roborovszki höri, bár már nem kölyök, mert azóta eltelt egy hónap :) ? Én is ebben a ker-ben lakom és nagyon megörültem amikor láttam hogy te is innen írtál! 1 fiú-1 lányt szeretnék, persze ha még AKTUÁLIS!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 22 2004, 08:54 PM
Létrehozva: #45

Guests

A roborovszkinál aranyosabb nincs az egész földön. Nincs vele sok gond! Kell egy kis idő hogy megszokjon. Az enyém eleinte harapott mostmár nem. Akkor van egy jellegzetes hangja, nem sokdzor lehet hallani, esetleg csak ha haragszik. Az enyém eszik a kezemből , de csak az enyémből. És a kedvenc kajája valami joghurtos kis bogyó. Szeret játszani, szaladgálni. Nem szereti ha a füleit piszkálják. Akkor elkezd "csipogni". Végülis nincs vele több gond mint bármelyik más állatkával. Csak foglalkozni kell vele és meghálálja!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 23 2004, 05:10 AM
Létrehozva: #46

Guests

Nekem is van egy aranyos roborovszkim,lany.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 23 2004, 09:33 AM
Létrehozva: #47

Guests

Sziasztok, Elkészült a hörcsög.lap, ha esetleg tudtok olyan oldalról, ami nincs fent, de a témához tartozik, ürölnék, ha megírnátok! http://horcsog.lap.hu üdv Chris

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Aug 29 2004, 09:41 PM
Létrehozva: #48

Guests

szerintetek melyik höri szelidebb?fiú vagy lány? köszi

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 6 2004, 11:02 AM
Létrehozva: #49

Guests

Helló! Van két fiatal Roborovszki fiúcskám, akiknek gazdát keresek. Tündériek, tesók. Bp. és környéke OK. Érd.: e-mail-ben.

+Quote Post
Gigi_90839
hozzászólás Oct 5 2004, 07:51 AM
Létrehozva: #50

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 61,431

Sziasztok! Ha valakinak van elajándékozandó hörije, légyszi keressen meg! Lehetőleg Miskolc Tiszaújváros környékéről. Kőszi.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 5 2004, 07:51 AM
Létrehozva: #51

Guests

Itt az emilem:gigi123@freemail.hu.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 11 2004, 10:44 PM
Létrehozva: #52

Guests

Sziasztok Van egy pár hörcsögöm és már kétszer meg ellett,de nem maradtak meg a picik nála meg ette öket nem tudjátok miért elöre is kösz sziasztok

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 12 2004, 02:10 PM
Létrehozva: #53

Guests

momesz: véleményem szerint ennek több oka is lehet. 1. Folyadékhiány. 2. Fehérjehiány. 3. Nyugalom hiánya. Mit lehet tenni? 1. Sok-sok lédús zöldség, gyümölcs. A szokásosnál is több! Csak így képződik elegendő teje a szoptatáshoz. Ha ez nincs, nem tudja ellátni a kicsiket, és ösztönből cselekszik: elpusztítja őket. 2. Lisztkukac, szárított hal, sajt, túró, hörcsögdropsz... Ez is a tejképződéshez kell fokozott mértékben (de csak óvatosan!) a kismamának. 3. Nyugalom a höriknek. Ilyenkor még nézegetni sem jó a kicsiket -- ha meg tudod állni. :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 16 2004, 10:05 PM
Létrehozva: #54

Guests

Köszönöm a tanácsot meg fogadom, valószinű 2 hét mulva megint szaporodni fogunk már mint a hörik,lisztkukacot és szárított halat még nem adtam nekik de most be szerzem .

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 18 2004, 08:59 AM
Létrehozva: #55

Guests

momesz: Fehérje és kálcium pótláshoz ajánlom még a csontokat: ha pl. főtt csirke van vacsira, akkor ne dobd ki a csontokat, hanem egy-egy diónyi adagot tegyél be nekik. A végeken lévő részt profi módon körberágják (arra persze vigyázz, ne legyen túl sós vagy fűszeres) Nyugalom: A problémásabb pároknál javaslom újságpapírral körberagasztani a terráriumot. Ha talajszinten van a helyük, érdemes magasabbra tenni, vagy hungarocell aljzatra helyezni - ugyanis a lépések zaja, rázkódások is nyugtalanítják őket. Kb. 2 hetes korban minden visszaállhat a normál módira. Ja, és persze legyen odú, ahol a kölykökkel elvonulhat...

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 19 2004, 03:54 PM
Létrehozva: #56

Guests

Firedog: köszönöm a kiegészítést, válaszodból még én is tanultam. Főtt csirkecsontot én a patiknak szoktam adni, tényleg profi módon rágják le a végét ők is. :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 28 2004, 10:55 PM
Létrehozva: #57

Guests

Sziasztok Megszülettek a hörik,adtam nekik sok zöldséget,és csirke csontot is , úgy rá harapott az anya höri ,hogy azóta elsem engedi:)) Még nem tudom hány pici höri van nem nagyon zavarom őket, azt mondtátok nyugi kell nekik . A fiú hörit elvegyem az anya mellől?? Köszönöm a sok tanácsot ,majd még írok hogy mi újság . Sziasztok

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 15 2004, 06:17 PM
Létrehozva: #58

Guests

Ahogy sajnos várható volt, meghalt a kis robim... :( Tenyészti valamelyikőtök őket Salgótarján környékén, esetleg Budapesten? Szeretnék egy kislányt.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 18 2004, 07:11 PM
Létrehozva: #59

Guests

Sziasztok! kb. 1 hónapja vettünk egy lány robit, tehát most kb. 2 hónapos lehet. Szeretnék majd egy fiút hozzá. Mikortól kezdhetem összeszoktatni őket? És egyáltalán hogy lehet a hörikét kézhez szoktatni? Tudom, hogy a robik alapból sokkal vadabbak a dzsunginál, de amit az én Hannám művel, az őrület. Amikor otthon vagyok, mindig megpróbálom kézből eteni. Van hogy egy órát ott ülök mozdulatlanul, míg odajön és eszik 2 szem magot. Aztán elpályázik. Természetesen megsimizni sem tudtam még, de nem is nagyon erőltetem inkább. A takarítás is úgy zajlik, hogy belenyúlok a teribe erre ő eltűnik a kuckójába és azzal együtt veszem ki. Rettenetesen gyors, néha már attól félek, hogy valami baja van az idegeinek. Cikázik össze-vissza. A kereskedésben olyan kis nyugis volt, beleült a tenyerembe amikor választottam közülük...

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 21 2004, 12:51 AM
Létrehozva: #60

Guests

Szia Ági! Nem akarlak elkeseríteni, de neked valószínüleg nem robid van, mivel ez az a hörcsög, aki soha nem harap. Egyébként az összeszoktatást különböző nemek esetén 3-4 hónapos kor után lehet elkezdeni, mivel az ennél fiatalabb vemhesség káros lehet a kislányra. Ha ugyanolyan nemű állatokról van szó, akkor lehet korábban is, mivel nem várható gyerekáldás. Az mindenféleképpen javallot, hogy a terráriumot jó alaposan takarítsd li- akár domestossal is- , hogíy semmiféle szagot ne lehessen rajta érezni. Egyébként a hörcsögök magányos állatok, úgyhogy ha nem akarsz gyermekáldást, ő -köszöni szépen- teljesen jól el van egyedül. WildRose: ha mindenfélekéooen szeretnél robi lányt, Pesten tudok neked 2 címet: - az egyik a Trionix állatkereskedés a József Attila Színház mögött. Ott sok robit árulnak+ az egyik ott dolgozó srác-Bálint tenyészti őket. - Kovács Gábor nevű tenyésztő, telszám:06309912991 Tarján környékén sajnos nem tudok, ha Hatvan neked jobb, akkor keresd meg Paraszt László nevű állatkereskedőt, ő esetleg tud segíteni, a lapját megtalálod a többi között.

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

13 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
8 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (8 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:40 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum