Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jan 5 2004, 01:51 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Csákó emberek!!!!!!
Tejet nem, de mondjuk rovarokat felszeletelt gyümölcsöt Pl.:almát
adhatsz neki.Rovar mondjuk:tücsök,légy és hasonlók.Amúgy Zalán hány éves vagy?(a K.E.monogrammú lány kérdezi)By!!!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 11 2004, 08:53 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Csak az érdekelne, hogy ti honnan szerzitek be sünjeiteket! mert a befogás szerintem nagyon kegyetlen dolog!
Aki igazán állatbarát, az nem fog be egy szabadon élő állatot és zárja ketrecbe!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 12 2004, 07:15 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Találtunk a kertünkben tavasszal egy pici sünt. Még nem tudott enni, szemcseppentőből adtuk neki a feles tejet. Pár hónap alatt gyönyörűen megnőtt. Megette a macska és kutyajától kezdve a szopós egeret és a tücsköt-bogarakat. Amikor már teljesen önálló lett, szabadon engedtük. Nagyon kedves állat és tényleg lehet simogatni!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 13 2004, 03:16 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
szijasztok!
rettenetesen szeretem a sünöket mégsem tartok ithon belölle mert egy ilyen álatot bezárni nincs joga senkienk nem vagyok ilyen nagy állatvédö vagy valami de ha valaki enyire szereti a sünöket akor mért kel bezárni?sokal joban érzi magát a szabadban.ha meg valaki nagyon sünt akar simogatni akor menjen el nyáron este erdös részre sétálni mondjuk a dunaprton szintet tuti hogyha joban körülnéz fog találni böven vagy a velencei tonál vagy bárhol én már rengeteget találtam megsimogattam picit nézegettem aztán mentem hagytam a dolgár eszembe se jutot hogy hazavigyem .
csak gondoltam megosztom ezt veletek
egy 17 éves budapesti lány
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 13 2004, 11:06 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Teljesen egyetértek veled, de olvastam hogy a vadon élő sünök 2-3 évig élnek, míg a házhoz szoktatott sünök akár 10 évig is elélhetnek. És ezen azért el lehet gondolkodni. De ez nem azt jelenti, hogy minden sünt haza kell cipelni amit találunk!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 14 2004, 12:44 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szerintem megint más az, hogyha házhoz szoktatott sünről meg bezárt sünről beszélünk!
Egyébként ha 2-3 évig él, akkor addig él, szerintem nem kell beavatkozni a természet rendjébe!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 18 2004, 05:48 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
köszi hogy reagáltatok a megjegyzésemre ez számomra uj informácio hogy fogságban akár 10 évig is élnek de azért elhanyagolhatatlan az a tény hogy egy lakásban vagy egy ház kertjében nincsenek meg azok a körülmények amik egy süninek "kijárnak"
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 23 2004, 07:47 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Brigi! Nem lehet, hogy inkább azt kéne kiirtani aki ilyent mond?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 25 2004, 09:21 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Brigi! Ha gyülölködni óhajtasz, inkább valamelyik napilap csevegő rovatát keresd meg, ott gyűlölködhetsz kedvedre. Ha nem vetted volna észre, ez itt kultúrált állatbarátok csevegő foruma, ahol a kedvenc állatainkról beszélgetünk és szükség esetén segítünk egymásnak.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 29 2004, 09:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
kedves Brigi!
az elsö felháborodásomon tullépve megkérdezném hogy miért is rontják a környezetet azért mert táplálkoznak mint bármeik állat?vagy talán kipufogogázt eregetnek vagy mi?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 29 2004, 10:43 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
777Angi, ne izgasd fel magad, arról van szó, hogy valaki berúgott és összetévesztette ezt a rovatot valamelyik bulvárlap beszélgető rovatával. Mivel itt éppen a süni a téma, hát annak szólt be.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 31 2004, 03:55 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bocs, hogy megzavarok mindenkit,de nem tudnátok mondani egy helyet, ahol sün található, esetleg kapható? Ha terráriumba rakom, akkor hányszor tisztítsam? Vizeletük is van, mennyi? Meg tud harapni?
Bocs a sok kérdésért, előre is köszönöm!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 1 2004, 03:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Zsolti. Nem hinném, hogy jó neki terráriumban.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 1 2004, 05:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Akkor miben tartsam???
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 1 2004, 06:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok !
Csak egy par kerdes. Miota ihat a sun tejet? Nem eppen ettol probaljuk megovni oket, hogy tejet tegyenek ki nekik a kertbe? Nem fujodnak fel tole szerencsetlenek?
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 3 2004, 12:09 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Zsolti A sün nem hobbyállat. A szabadban, esetleg kertben a helye.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 3 2004, 02:50 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Már mindeggy, kettő is van egy nagy terráriumban, és jól elvannak, egyébként köszi!!!
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 3 2004, 11:08 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Oké zsolti, de nyáron engedd el szegényeket.
|
|
|
|
| Guest__* |
Feb 15 2004, 11:33 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Briginek annyit mondanék, hogy... inkább nem mondok semmit, biztos csak fel akakrta igegesíteni az ide írókat. Egyébként ajánlom neketek, ha van kertetek, akkor úgy kialakítani, hogy az jó legyen a természetben élő állatoknak.
|
|
|
|
Feb 20 2004, 11:25 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,782 |
Ja. :)))
Biztos a fürdőkádba észrevette, hogy valami nem stimmel:DD
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 12:33 PM |