IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

12 Oldal V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
Guest__*
hozzászólás Jan 5 2004, 01:51 PM
Létrehozva: #21

Guests

Csákó emberek!!!!!! Tejet nem, de mondjuk rovarokat felszeletelt gyümölcsöt Pl.:almát adhatsz neki.Rovar mondjuk:tücsök,légy és hasonlók.Amúgy Zalán hány éves vagy?(a K.E.monogrammú lány kérdezi)By!!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 11 2004, 08:53 PM
Létrehozva: #22

Guests

Sziasztok! Csak az érdekelne, hogy ti honnan szerzitek be sünjeiteket! mert a befogás szerintem nagyon kegyetlen dolog! Aki igazán állatbarát, az nem fog be egy szabadon élő állatot és zárja ketrecbe!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 12 2004, 07:15 PM
Létrehozva: #23

Guests

Találtunk a kertünkben tavasszal egy pici sünt. Még nem tudott enni, szemcseppentőből adtuk neki a feles tejet. Pár hónap alatt gyönyörűen megnőtt. Megette a macska és kutyajától kezdve a szopós egeret és a tücsköt-bogarakat. Amikor már teljesen önálló lett, szabadon engedtük. Nagyon kedves állat és tényleg lehet simogatni!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 13 2004, 03:16 PM
Létrehozva: #24

Guests

szijasztok! rettenetesen szeretem a sünöket mégsem tartok ithon belölle mert egy ilyen álatot bezárni nincs joga senkienk nem vagyok ilyen nagy állatvédö vagy valami de ha valaki enyire szereti a sünöket akor mért kel bezárni?sokal joban érzi magát a szabadban.ha meg valaki nagyon sünt akar simogatni akor menjen el nyáron este erdös részre sétálni mondjuk a dunaprton szintet tuti hogyha joban körülnéz fog találni böven vagy a velencei tonál vagy bárhol én már rengeteget találtam megsimogattam picit nézegettem aztán mentem hagytam a dolgár eszembe se jutot hogy hazavigyem . csak gondoltam megosztom ezt veletek egy 17 éves budapesti lány

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 13 2004, 11:06 PM
Létrehozva: #25

Guests

Teljesen egyetértek veled, de olvastam hogy a vadon élő sünök 2-3 évig élnek, míg a házhoz szoktatott sünök akár 10 évig is elélhetnek. És ezen azért el lehet gondolkodni. De ez nem azt jelenti, hogy minden sünt haza kell cipelni amit találunk!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 14 2004, 12:44 PM
Létrehozva: #26

Guests

Szerintem megint más az, hogyha házhoz szoktatott sünről meg bezárt sünről beszélünk! Egyébként ha 2-3 évig él, akkor addig él, szerintem nem kell beavatkozni a természet rendjébe!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 18 2004, 05:48 PM
Létrehozva: #27

Guests

köszi hogy reagáltatok a megjegyzésemre ez számomra uj informácio hogy fogságban akár 10 évig is élnek de azért elhanyagolhatatlan az a tény hogy egy lakásban vagy egy ház kertjében nincsenek meg azok a körülmények amik egy süninek "kijárnak"

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 23 2004, 07:47 AM
Létrehozva: #28

Guests

Brigi! Nem lehet, hogy inkább azt kéne kiirtani aki ilyent mond?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 25 2004, 09:21 PM
Létrehozva: #29

Guests

Brigi! Ha gyülölködni óhajtasz, inkább valamelyik napilap csevegő rovatát keresd meg, ott gyűlölködhetsz kedvedre. Ha nem vetted volna észre, ez itt kultúrált állatbarátok csevegő foruma, ahol a kedvenc állatainkról beszélgetünk és szükség esetén segítünk egymásnak.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 29 2004, 09:11 PM
Létrehozva: #30

Guests

kedves Brigi! az elsö felháborodásomon tullépve megkérdezném hogy miért is rontják a környezetet azért mert táplálkoznak mint bármeik állat?vagy talán kipufogogázt eregetnek vagy mi?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 29 2004, 10:43 PM
Létrehozva: #31

Guests

777Angi, ne izgasd fel magad, arról van szó, hogy valaki berúgott és összetévesztette ezt a rovatot valamelyik bulvárlap beszélgető rovatával. Mivel itt éppen a süni a téma, hát annak szólt be.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 31 2004, 03:55 PM
Létrehozva: #32

Guests

Bocs, hogy megzavarok mindenkit,de nem tudnátok mondani egy helyet, ahol sün található, esetleg kapható? Ha terráriumba rakom, akkor hányszor tisztítsam? Vizeletük is van, mennyi? Meg tud harapni? Bocs a sok kérdésért, előre is köszönöm!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 1 2004, 03:17 PM
Létrehozva: #33

Guests

Zsolti. Nem hinném, hogy jó neki terráriumban.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 1 2004, 05:54 PM
Létrehozva: #34

Guests

Akkor miben tartsam???

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 1 2004, 06:54 PM
Létrehozva: #35

Guests

Sziasztok ! Csak egy par kerdes. Miota ihat a sun tejet? Nem eppen ettol probaljuk megovni oket, hogy tejet tegyenek ki nekik a kertbe? Nem fujodnak fel tole szerencsetlenek?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 3 2004, 12:09 AM
Létrehozva: #36

Guests

Zsolti A sün nem hobbyállat. A szabadban, esetleg kertben a helye.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 3 2004, 02:50 PM
Létrehozva: #37

Guests

Már mindeggy, kettő is van egy nagy terráriumban, és jól elvannak, egyébként köszi!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 3 2004, 11:08 PM
Létrehozva: #38

Guests

Oké zsolti, de nyáron engedd el szegényeket.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Feb 15 2004, 11:33 AM
Létrehozva: #39

Guests

Briginek annyit mondanék, hogy... inkább nem mondok semmit, biztos csak fel akakrta igegesíteni az ide írókat. Egyébként ajánlom neketek, ha van kertetek, akkor úgy kialakítani, hogy az jó legyen a természetben élő állatoknak.

+Quote Post
Zalán_29165
hozzászólás Feb 20 2004, 11:25 AM
Létrehozva: #40

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 87,782

Ja. :))) Biztos a fürdőkádba észrevette, hogy valami nem stimmel:DD

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

12 Oldal V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:33 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum