IPB

Üdvözöllek a FĂłrumban! ( BejelentkezĂ©s | RegisztrĂĄciĂł )

119 Oldal V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tengerimalac
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 18 2003, 10:15 PM
Létrehozva: #21

Guests

Bocsi az elƑzƑ kĂ©rdĂ©sbƑl kimaradt a "kell" szĂł. KĂ©sƑ van. Angie, szerintem a malackĂĄdat mutasd meg ĂĄllatorvosnak, Ƒ biztosan el tudja dönteni, hogy a fĂŒlei mögött csak a normĂĄlisnak megfelelƑen van-e kikopva az a bunda :)
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 25 2003, 09:17 AM
Létrehozva: #22

Guests

Sziasztok! NekĂŒnk 2 tengericocĂĄnk van Rafi - fiĂș Ă©s Tofi - lĂĄny. Nagyon Ă©desek, de mĂ©g nem törtĂ©nt köztĂŒk semmi. Pedig mĂĄr lassan egy Ă©vesek lesznek. Mi lehet a gond?

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 28 2003, 08:16 AM
Létrehozva: #23

Guests

Sziasztok! Nekem van kĂ©t tengeri malacom, fiĂș: Kocos, lĂĄny: Pamela (Pami). Szombaton szĂŒletett 3 kis poronty. SimĂĄn ment a szĂŒlĂ©s, mindent megcsinĂĄlt magĂĄnak. Úgyhogy akinek mĂ©g nem volt ilyenben rĂ©sze, annak tudom ajĂĄnlani. CsodĂĄlatos dolog.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Jul 30 2003, 11:14 AM
Létrehozva: #24

Guests

Sziasztok!Nekem egy lĂĄny malacom van aki tegnap volt 8 hetes!Kucunak hĂ­vjĂĄk Ă©s nem is tanĂ­tottam meg rĂĄ de mĂ©gis jelez ha pisilne vagy ....-nia kell!!!JĂł mi?!Én nem adok neki vizet,csak zöldet,fƑkĂ©nt dinnyĂ©t meg uborkĂĄt!Szerintetek ez baj?Csak egy baj van vale:megeszi a k...-jĂĄt!MĂ©r?Írjatok!!!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 1 2003, 10:26 AM
Létrehozva: #25

Guests

CsĂŒntinek: lehet, hogy az egyik malacka meddƑ. (Biztos, hogy az egyik him, a mĂĄsik meg nƑstĂ©ny?) Biobocynak: ha nem kap vizet, az bizony baj. A görögdinnye meg az uborka mellett is iszik, csak kevesebbet. Veseköve a tengerimalackĂĄnak is lehet. Az ĂŒrĂŒlĂ©kĂ©t minden malac eszi, mert lĂ©tfontossĂĄgĂș vitaminok vannak benne (B).

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 6 2003, 10:03 AM
Létrehozva: #26

Guests

KĂ©pzeljĂ©tek, mĂșlt hĂ©ten nyaraltunk, Ă©s bevittĂŒk a cocĂĄinkat a kereskedĂ©sbe megƑrzĂ©sre. És kiderĂŒlt, hogy kĂ©t kislĂĄny cocĂĄnk van:))), pedig Ășgy kaptuk Ƒket, hogy egy fiju egy lĂĄny:) SzĂłval ezĂ©rt nem volt semmi. Na de az ĂĄllatkereskedĂ©sbe beraktĂĄk Ƒket egy olyan ketrecbe, ahol volt egy fiĂșcoca is (KIs Kabos - aki vörös) Ă©s nagyon megtecccett neki a hosszĂșszƑrƱ cocĂĄnk -Rafi. MĂĄs lĂĄnyra rĂĄ sem nĂ©zett. Most mĂĄr csak remĂ©nykedĂŒnk, hogy sikerĂŒlt nekik valamit összehozni.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 10 2003, 05:06 PM
Létrehozva: #27

Guests

Köszi plimplim,hogy vålaszoltål.Akkor veszek neki önitatót!Mégegyszer köszi!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 15 2003, 12:07 PM
Létrehozva: #28

Guests

A mĂșltkor kifogytam a szokĂĄsos forgĂĄcs-szĂ©na kombinĂĄciĂłbĂłl, amit a malackĂĄm alĂĄ szoktam tenni, Ă©s hirtelen ötlettƑl vezĂ©relve vettem az egyik nagyĂĄruhĂĄzban minƑsĂ©gi macskaalmot. SzĂŒrkĂ©sbarna szĂ­ne van, Ă­gy nem annyira ĂŒt el a "ketrec-beli szĂ­nektƑl", Ă©s a malacomnak is sokkal jobban bejön, mintha fehĂ©r lenne. Egy kicsit tartottam tƑle, hogy mit fog hozzĂĄ szĂłlni, de szerencsĂ©re az elsƑ tapasztalataim pozitĂ­vak voltak ezzel kapcsolatban: szagtalan, felszĂ­vja a vizeletet, nem porzik, Ă©s a folyadĂ©k összecsomĂłsĂ­tja az almot (elĂ©g csak kiszedni naponta), Ă©s vĂ©gre a ketrec körĂŒl rend Ă©s tisztasĂĄg van! :-)) Eddig minden jĂłl alakult, viszont (mivel Ășj dologrĂłl van szĂł-legalĂĄbbis szĂĄmomra) meg szeretnĂ©m kĂ©rdezni, hogy ez ĂĄrtalmatlan-e a tengerimalacomnak, nem okoz-e kĂ©sƑbb valamilyen problĂ©mĂĄt? (mĂĄr lassan 1 hete prĂłbĂĄltam ki elƑször, de eddig semmilyen rendellenessĂ©get nem lĂĄttam-ha pld. vĂ©letlenĂŒl megette, vagy belekerĂŒlt az ivĂłvizĂ©be esetleg- de biztos, ami biztos inkĂĄbb megkĂ©rdeznĂ©m egy szakĂ©rtƑtƑl!)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 16 2003, 12:58 PM
Létrehozva: #29

Guests

CsĂŒntinek! Pontosan mennyi idƑs a malackĂĄd? Mert ha mĂĄr elmĂșlt 10 hĂłnapos, akkor igen felelƑtlen volt az ĂĄllatkereskedƑ, ugyanis ha 1 Ă©ves korĂĄig nem fialt egy nƑstĂ©ny, utĂĄna mĂĄr nem szabad neki, mert a medencecsont összeporcosodik Ă©s a kismalac elakad a szĂŒlƑcsatornĂĄba, ami a kicsi Ă©s beavatkozĂĄs nĂ©lkĂŒl (csĂĄszĂĄrmetszĂ©s) a mama halĂĄlĂĄt is okozhatja. RemĂ©lem nem lesz gond nĂĄlatok!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 19 2003, 09:28 AM
Létrehozva: #30

Guests

Ajusnak. Köszönöm a jĂł tanĂĄcsot, megfogom kĂ©rdezni az ĂĄllatkereskedƑtöl. De Ășgy nĂ©z ki nem törtĂ©nt semmi, mert Rafi coca ĂșgyanĂșgy udvarol Tofinak mintha fiu lenne.:))SzĂłval most senki sem tudja mi van. Szeptemberben megint visszĂŒk Ƒket megörzĂ©sre, akkor majd rĂĄkĂ©rdezek a dologra amit emlĂ­tettĂ©l. MĂ©g a cocĂĄn nem lĂĄtszik semmi, azt mondtĂĄk majd ha sokat fekszik meg szĂ©les a pocija akkor tuti összejött a dolog. De semmi ilyent nem lĂĄtunk rajt, csak udvarol lĂĄnytĂĄrsĂĄnak:)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 19 2003, 09:34 AM
Létrehozva: #31

Guests

Sziasztok! A vĂ©lemĂ©nyeteket kĂ©rnĂ©m illetve tapasztalatotokat.... KislĂĄny MalackĂĄnkat sajnos daganatos megbetegedĂ©s miatt el kellett altatnunk. Kisfiammal szeretnĂ©nk mĂĄsikat, de igaz-e az, hogy a kisfiĂș malackĂĄknak erƑsebb szagĂș a vizelete, mint a kislĂĄny malackĂĄĂ©? Mert eltĂ©rƑ vĂ©lemĂ©nyeket hallottam. Nekem eddig csak lĂĄny malackĂĄim voltak. VĂĄlaszotokat elƑre is köszönöm!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 21 2003, 10:45 AM
Létrehozva: #32

Guests

Györgyinek: A him malackĂĄnak akkor lehet erƑsebb szaga, amikor udvarol a nƑstĂ©nynek, de ez nem a vizeletnek, hanem egy feromon nevƱ anyagnak a szaga, Ă©s jĂł hatĂĄssal van a nƑstĂ©nyre :). FƑleg az idƑsebb himeknĂ©l lehet Ă©rezni, Ă©s ez tĂ©nyleg szĂșrĂłs szag lehet. A malackĂĄk vizeletĂ©vel kapcsolatban semmilyen "szageltĂ©rĂ©st" nem tapasztaltam (jelenleg 32 tengerimalacom van, mindkĂ©t nembƑl), Ășgyhogy ez a vĂ©telt szerintem semmikĂ©ppen ne befolyĂĄsolja.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 27 2003, 09:01 AM
Létrehozva: #33

Guests

Tudna valaki TatabĂĄnyĂĄn egy igazi tengerimalac szakĂ©rtƑ ĂĄllatorvost? A segĂ­tsĂ©get elƑre köszönöm!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 31 2003, 07:43 AM
Létrehozva: #34

Guests

Gabi: ha felhĂ­vod a tudakozĂłt Ă©s megadod a cĂ­med, hogy tatabĂĄnyĂĄn hol lax pontosan, a legközelebbi ĂĄllatorvos cĂ­mĂ©t meg tudja adni. tengerimalachoz Ă©rt? orvosokat tengerimalac lapokon olvass. EgyĂ©bkĂ©nt nem szeretem a tengerimalacokat, mert laborkutatĂĄs sorĂĄn kiderĂŒlt, hogy egy laborpatkĂĄny tul tud jĂĄrni az eszĂ©n.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Aug 31 2003, 12:03 PM
Létrehozva: #35

Guests

Sziasztok! Ugye nem baj hogy figyelmeztetlek benneteket!!! A Tengerimalac BarĂĄtok OrszĂĄgos EgyesĂŒlete mindenkit örömmel Ă©rtesĂ­t, hogy szeptember havi összejövetelĂŒnket a TIT stĂșdiĂłban most hĂ©tfƑn is 18h kezdettel megtartjuk. A gyĂŒlĂ©sek minden hĂłnap elsƑ hĂ©tfƑjĂ©n szintĂ©n 18h kezdettel lesznek. Minden tagot, Ă©s Ă©rdeklƑdƑt szeretettel vĂĄrunk. Okvtelen gyertek!!! CĂ­m: TIT StĂșdiĂł Bp. XI. Zsombolyai u. 6.

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 1 2003, 12:32 PM
Létrehozva: #36

Guests

Valakinek: Szerintem, te ĂŒtötted fĂ©lre a billentyƱzetet, ugyanis ez egy tengerimalac lap, Ă©s te Ășgy nĂ©z ki eltĂ©vedtĂ©l! :-) EgyĂ©bkĂ©nt a vĂ©lemĂ©nyeddel nem Ă©rtek egyet, mert egy kikĂ©nyszerĂ­tett "tudĂĄs" semmit sem Ă©r annĂĄl, mint amikor egy kis kedvenc azĂ©rt tesz valamit, mert nekĂŒnk akar kedveskedni. És azt sem hiszem, hogy egy "laborpatkĂĄny" is olyan kedvesen ĂŒdvözli a gondozĂłjĂĄt, amikor meglĂĄtja, mint egy malacka (pĂ©ldĂĄul az EnyĂ©m!!)?? Ez egy olyan fĂłrum, ahol egymĂĄs segĂ­tĂ©se a cĂ©l, nem pedig acsarkodĂĄs, cukkolĂĄs.. LĂ©gy szĂ­ves, ha nem szereted, hagyd ki ezt a fĂłrumot, Ă©s lĂĄtogass el olyan oldalakra, amelyek kielĂ©gĂ­tik Ă­zlĂ©sed! EgyĂ©bkĂ©nt köszönöm a tanĂĄcsod a tudakozĂłval kapcsolatosan, de mĂĄr kiprĂłbĂĄltam. És olyan ĂĄllatorvoshoz nem szĂĄndĂ©kozom vinni a malackĂĄm, amelyik egy 3 hĂłnapos ĂĄllatkĂĄhoz lĂĄnckesztyƱvel akar hozzĂĄnyĂșlni, nehogy megharapja!!! BocsĂĄnat MINDENKITƐL aki rendszeresen lĂĄtogatja ezt a fĂłrumot, hogy kicsit nyers voltam, de ÉN SZERETEM A TENGERIMALACOKAT!!! :-)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 1 2003, 03:08 PM
Létrehozva: #37

Guests

Gabi: pl. a www.tengerimalac.lap.hu-n szerintem több mindent tudhatnål meg a tengerimalacos kerdesekrol. (mellesleg en vadaszgorenyt tartok)

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 21 2003, 04:57 PM
Létrehozva: #38

Guests

Gabinak Tudok, itt TatabĂĄnyĂĄn olyan ĂĄllatorvosokat akikhez nyugodtan fordulhatsz tengerimalac ĂŒgyben. Ha gondom van Ă©n is ide viszem az enyĂ©meket. A cĂ­m: Aradi VĂ©rtanĂșk tere,ahol az L-Sport ruhĂĄzat van, csak nem innen elƑlrƑl kell bemenni, hanem az Ă©pĂŒlet mĂĄsik oldalĂĄn. RemĂ©lem, segĂ­tettem. Szia

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 22 2003, 10:46 AM
Létrehozva: #39

Guests

Velinek: Köszönöm szépen az infót, kipróbålom!

+Quote Post
Guest__*
hozzĂĄszĂłlĂĄs Sep 28 2003, 07:14 AM
Létrehozva: #40

Guests

2003. oktĂłber 4-5-Ă©n kerĂŒl megrendezĂ©sre a TIT STÚDIÓBAN a CSODÁS TERMÉSZET cĂ­mƱ kiĂĄllĂ­tĂĄs http://www.tit.hu/titstudio/pr_kiallitasok.html Itt a kiĂĄllitĂĄson többek között papagĂĄjok, halak, pĂłkok, s egyĂ©b csodabogarak, valamint az ĂĄltalunk nagyon kedvelt,imĂĄdott, TENGERIMALACOK is kiĂĄllitĂĄsra kerĂŒlnek. A TBOE kĂŒlön terembe ĂĄllit ki amit utbaigazitĂłtĂĄbla jelez! Gyertek el minĂ©l többen, szeretettel vĂĄr mindenkit a TBOE. (Tengerimalac BarĂĄtok OrszĂĄgos EgyesĂŒlete) Volna egy javaslatom,akik mĂ©g nem ismerjĂŒk egymĂĄst,mert nem voltatok a "MalifuttatĂĄsainkon"jelezzĂ©tek magatokat a nickketek alapjĂĄn! Mi mĂĄrközel 50-en ismerjĂŒk egymĂĄst szemĂ©lyesen! BarĂĄti ĂŒdvözlettel,VitĂ©z+a lĂĄnya NoĂ©mi.

+Quote Post
ReklĂĄm
hozzĂĄszĂłlĂĄs
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

119 Oldal V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasznåló olvassa jelenleg ezt a témåt (4 vendég és 0 anonim felhasznåló)
0 felhasznĂĄlĂł:

Szöveges verziĂł | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 12:29 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: ållattartås, gondozås

Állatvilåg fotók

hĂĄziĂĄllat.hu: ĂĄllattartĂĄs fĂłrum