IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

2 Oldal V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Afgán agár
Guest__*
hozzászólás Jul 18 2005, 09:39 PM
Létrehozva: #1

Guests

Ne haragudj, hogy csak most reagálok, de egy kicsit el vagyok úszva! Valóban túl okosak, sokkal rafináltabbak, mint bármelyik másik kutya. Sõt nekik lelkük van, amit ápolni kell, nem is akár hogyan! Sokan hülyének néznek, mert nem úgy tekintek rájuk, mint egy kutyára, hanem mint egy társra, családtagra! Minálunk, ha szeretnénk hogy valamit megcsináljanak nem utasítás van, hanem kérés és akkor megy minden simán, de ha nincsa elég türelmem hozzájuk és valamit csak úgy odamondok nekik, akkor megharagszanak, és igazán nem is értik, hogy mi van, hiszen Õk nem tettek semmi rosszat, akkor most miért is beszél velük így a gazdi. És még órákat tudnék regélni errõl, Én igazán a fajta szerelmese lettem!
Go to the top of the page

+Quote Post
Barika
hozzászólás Jul 4 2005, 10:05 AM
Létrehozva: #2

Abszolút kezdő
*

Csoport: Haziallat.hu
Azonosító: 61,468

Szerintem aki az afgánokat ostobának tartja az maga is ostoba.Engem épp azért beszéltek le róluk,mert túl okosak. :)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 27 2005, 10:04 PM
Létrehozva: #3

Guests

Sziasztok! Látom megnyitották ezt a topicot, de senki nem ír!! Hol vagytok afgánosok??????

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 2 2005, 11:58 PM
Létrehozva: #4

Guests

Szia Akasha! Sajnos nagyon sokan ostoba állatnak tartják az afgán agarat, ami nem igaz! Szerintem éppen úgy viselkedik, mint bármelyik másik agár, csak kicsit bohókásabban teszi. Én is úgy vettem meg az elsõ afgánomat, hogy mindenki leakart beszélni róla, de mára teljesen a fajta szerelmese lettem!

+Quote Post
Barika
hozzászólás Jun 30 2005, 10:14 AM
Létrehozva: #5

Abszolút kezdő
*

Szia Hajnalka! Bár én nem vagyok afgános /angol agaram van/,mikor úgy döntöttem agaram lesz,komolyan elgondolkodtam egy afgán babán. A tervrQl letettem,mert sokan azt mondták,ha most kóstolok bele az agarazásba ne mindjárt a nehezével kezdjem. :) Én megfogadtam a tanácsokat,de úgy érzem afgánból is lehet ugyanolyan alkalmazkodó kutyát nevelni mint az összes többibQl.

+Quote Post
Háziállat Magazi...
hozzászólás Jun 15 2005, 01:20 PM
Létrehozva: #6

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 87,632

Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!

+Quote Post
Barika
hozzászólás Jun 30 2005, 10:15 AM
Létrehozva: #7

Abszolút kezdő
*

Szia Hajnalka! Bár én nem vagyok afgános /angol agaram van/,mikor úgy döntöttem agaram lesz,komolyan elgondolkodtam egy afgán babán. A tervrQl letettem,mert sokan azt mondták,ha most kóstolok bele az agarazásba ne mindjárt a nehezével kezdjem. :) Én megfogadtam a tanácsokat,de úgy érzem afgánból is lehet ugyanolyan alkalmazkodó kutyát nevelni mint az összes többibQl.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Sep 5 2005, 04:44 PM
Létrehozva: #8

Guests

Nagyon megtetszett most az afgán agár, így elhatároztam, hogy egyszer bizti lesz. De miután utána is néztem a leendõ kuttyomnak, de sajnos meglehetõsen rosszakat írtak róla. (pl: makacs, szófogadatlan...) Tényleg így van?:nyom

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Oct 11 2005, 02:44 PM
Létrehozva: #9

Guests

Sziasztok! Én közel két hónapja kaptam meg életem egyik legszebb ajándékát,egy afgán bébit! Azóta gyökeresen megváltozott az életünk,és szerintem,ha valaki úgy érzi,unalmasak,laposak a napjai szerezzen be egy kis afgánt,és felpezsdül minden! Több kutyám volt,és van szerencsére,de ilyen szeretetre való állattal még nem találkoztam! Õ egyáltalán nem buta, szerintem az afgán agár egy EGYÉNISÉG! Megtiszteltetés,hogy a gazdija lehetek!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 14 2005, 04:46 PM
Létrehozva: #10

Guests

Sziasztok. Van egy Magyar agaram és szeretnék mellé párnak egy Afgán agarat. ha valaki tud eladót. NEM törzskönyveset mert arra nem lenne pénzem, az írjon ide. Köszönöm!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 23 2005, 12:00 PM
Létrehozva: #11

Guests

Eladó kiállítási minõségü 10 hetes ezüst-csíkos afgán agár kölyök. Apa:Xenos Comment, eredményei:Speciality Best in Show winner, NR Gremanian Champion, Afghan-Year Winner 2005 Anya:Agha Djari's L'il White Lie eredményei: Hungarian Junior Champion, Hungarian Champion, Hungarian Show Champion Tel:06203665982

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Nov 23 2005, 05:17 PM
Létrehozva: #12

Guests

Sziasztok! Az ELTE Etológia Tanszékén írom szakdolgozatomat és a témámhoz a következõ fajtájú kutyák 1 évesnél idõsebb egyedeire lenne szükségem: agarak , bajor/hannoveri véreb, basset hound, tacskó, basenji. Beagle, erdélyi kopó, blood-hound (angol véreb), welsh ter., foxterrier, parson russel, jack russel, jagdterrier, cairn terrier, lajka, magyar és német vizsla, labrador, golden, pointer, szetterek Mind kertben tartott, mind pedig lakásban tartott kutyákra szükségem lenne! Tehát ha neked és a kutyádnak van kedve részt venni pár etológia tesztben jelentkezz itt: ncsihaja@gmail.com">encsihaja@gmail.com Kérlek küldd el a kutyád adatait(nevét, nemét, korát, fajtáját, hogy hol él(lakás, kert), jártál –e vele kutyaiskolába, kapott-e bármilyen kiképzést, van –e valamilyen vizsgája és bármit amit fontos róla tudniés ha tudsz fényképet is) illetve a saját adataid (neved, elérhetõséged). Csak Budapestiek jelentkezzenek! További részleteket, majd emailban!

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Dec 17 2005, 06:27 PM
Létrehozva: #13

Guests

szia, szeretném tudni, hogy mennyibe kerül egy ilyen gyönyörûség, nem forintra, csak "tól-ig" január végén szeretnék egy ilyen kiskutyát, de fogalmam nincs mennyibe kerül köszi

+Quote Post
Tanisha
hozzászólás Jan 12 2006, 11:05 PM
Létrehozva: #14

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 61,346

Szia tolna megye! Kérdésedre válaszolva: az ár attól függ, milyen célra, milyen kutyát szeretnél venni. 80 és 150.000.- Ft között már vehetsz magadnak itthon kiállítási minõségû kedves csibész gyönyörûségeket, ami külföldön vásárolt kutyaként 1000 EURO-nál kezdõdik (durván 250.000.- Ft). Viszont ha más (futó- vagy hobby kutya)kategóriába sorolható nem kiállítási kutyát szeretnél, akkor ez alatt az ár allatt is találhatsz eladó kiskutyát, akár jóval ez alatt az ár alatt is. Mindkettõt legalább annyira lehet szeretni, nem az ár fogja ezt megszabni. :-))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 17 2006, 01:33 PM
Létrehozva: #15

Guests

Sziasztok afgánosok!Csak most találtalak meg titeket.Nekem van egy 5 éves csíkos kan afgánom,rendkívül jó származással.Agár létére meglepõen engedelmes!!Mivel nincs rá idõm,hogy ápoljam gazdit keresek neki,aki tudja mit vállal vele.Ha van köztetek,akire illik a leírás keressen meg.Lécci! :-) kicsibe. kicsibe.kicsibe@freemail.hu

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jan 25 2006, 12:30 PM
Létrehozva: #16

Guests

T

+Quote Post
Ancsa_62017
hozzászólás Jul 21 2006, 10:21 PM
Létrehozva: #17

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 62,124

Gyanítom, Zírát és Nicót, a két kanárit is imádod :)))

+Quote Post
lacimóka
hozzászólás Aug 4 2007, 08:05 PM
Létrehozva: #18

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 64,396

nem egy sürünlátogatott oldal

+Quote Post
Tomi_24286
hozzászólás Aug 28 2008, 02:32 PM
Létrehozva: #19

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 80,213

a négy eves kutyat lehet tanitani?:kuty

+Quote Post
Tomi_24286
hozzászólás Aug 28 2008, 02:55 PM
Létrehozva: #20

Abszolút kezdő
*

Azonosító: 80,213

l

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

2 Oldal V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:44 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum