Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Sep 16 2008, 07:11 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 66,162 |
ELÕZETES IGÉNYFELMÉRÉS
BASSET HOUND, BASSET GRIFFON VENDÉEN, BEAGLE, BLOODHOUND, HANNOVERI VÉREB
TENYÉSZSZEMLÉRE, KÉPESSÉGVIZSGÁRA ÉS MUNKAVIZSGÁRA
Heves, 2008. október 18.
Kizárólag elegendõ jelentkezõ esetén!
Soponya, 2008. október 25.
Mindenképpen megtartásra kerül.
(Bloodhound tenyészszemle kizárólag itt lesz!
Bloodhound munkavizsga még egyeztetés alatt.)
Az elõzetes jelentkezéseket az alábbi e-mail címre kérjük:
mydestiny@freemail.hu
A jelentkezésben kérjük feltüntetni az alábbi adatokat:
- gazdi neve,
- kutya fajtája és neve,
- tenyészszemlére, képességvizsgára, vagy munkavizsgára szeretne jelentkezni,
- melyik helyszín és idõpont felel meg a tulajdonosnak.
Munkavizsgára mindkét helyszínen
korlátozott számban fogadunk nevezéseket!
Elõzetes jelentkezési határidõ: 2008. szeptember 22.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 17 2005, 06:53 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok
|
|
|
|
Jun 15 2005, 01:35 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,632 |
Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 16 2005, 08:43 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Akkor én vagyok az elsõ? Remélem a bassetosok idetalálnak majd:))
|
|
|
|
Jul 8 2005, 11:22 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,304 |
sziasztok!!!!! Székesfehérváron lakom, kutyasétáltató-barátokat keresek!!!!!!!! nekem egy 8 hónapos basset hound ebem van, tündéri!!!!!
|
|
|
|
Jul 22 2005, 11:53 AM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 0 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 61,304 |
szia Fülöpmami!!!!!! írtam neked egy tök jó e-mailt csomó képpel, és képzeld, nem tudtam elküldeni......majd megpróbálom máskor, most csak azért írtam hogy tudd, nem felejtettem el :) amúgy tök aranyosak a kutyusaid....meg tök jók a képek amiket küldtél. ha freemailen keresztül nem megy, akkor majd levelezünk itt :) üdv, Lilla
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 13 2005, 03:20 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia Lilla!
Én is Székesfehérváron lakok! Nekem egy Tibeti terrier kutyusom van, aki szintén 8 hónapos! Ha van kedved írj ide: j.rita@citromail.hu, és akkor talizhatnánk!
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 16 2005, 02:31 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem! A kisfiam két éves és imádja a kutyákat (meg minden egyéb állatot), a tesója október végén születik. Basset imádók vagyunk a férjemmel, a Columbóra is azért szoktunk rá, mert néha feltûnik benne.. elhatároztam, hogy növelném a saládi létszámot egy kölyökkel, de a érjem elbizonytalanított, hogy most a tesó érkezése elõtt nem lenne jó ötlet, én régóta gondolkozom ezen, olvasgatom a fórumokat, és igyekszem sok infót gyûjteni és sehogy nem látom akadályát a kis jövevény érkezésének. A férjeméknek mindig volt kutyája, nekem sajna nem adatott ez meg, ezért nem vagyok szakértõ a témában. Mi a véleményetek errõl?
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 16 2005, 02:33 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Bocsi az emilem lemaradt..
|
|
|
|
| Guest__* |
Aug 19 2005, 09:41 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Igaza van a férjednek, eleve egy 2 éves baba mellé egy kölyök kutya nem túl jó ötlet, ha meg jön a másik kicsi pláne nem. Eg ykiskutya nagyon szeleburdi és könnyen sérülést okozhat karata ellenére, várjátok meg míg nagyobbak lesznek 7-8 évesek és akkor vágjatok bele.
|
|
|
|
| Guest__* |
Sep 19 2005, 06:04 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Segítségeteket kérném a következõkben: nagyon szeretnék egy basset houndot, régóta szeretem ezt a fajtát, de eddig nagyobb kutyák kellettek a kertes házba. Most beköltöztünk egy lakótelepi lakásba. A kutyát magammal tudnám vinni a munkahelyemre, ennyi elõnyöm lehet abból, hogy én vagyok a fõnök :-) A tárgyalások viszont zûrösek, bár gondolom, meg tudnám oldani, hogy elõtte-utána sétáljak vele egy kicsit. Az autózást egyáltalán nem tudom, hogy tûrné, erre csak az uszkárom volt képes, az ír farkas csak teherautóval lett volna szállítható egy idõ után. A hét végeken akár egész napos rohangászásra is lenne lehetõsége, vagy a kertes házunkhoz megyünk ekkor, vagy kirándulunk, csavargunk valamerre. A lakás nem túl nagy, egy plusz kettes, de esténként sétálhatnánk vele a városban is.
Minden esetre szeretnék egy olyan kutyust, amit valóban lehet lakásban tartani, nem száguldozik fel-alá, mint egy kis bolond - 15 éve ezt már megjártam egy ajándékba kapott foxterrierrel. Pillanatok alatt rá kellett jönnöm, hogy nem lakásba való. Nem szeretném, ha rosszul érezné magát a családdal, tehát kérem, valóban mondjátok el, mi a véleményetek ennek a fajtának a lakásban való tartásáról, illetve az ide-oda való szállítgatásáról.
Köszi, Dede
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 10 2005, 05:56 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szia!
Az én fiam 5 éves és szeretnénk még egy gyermeket,de ez nem akadályoz meg abban ,hogy holnap lefoglaljak egy angol bulldogot:-)És a héten el is hozom!
Én annyit olvastam pluszban,hogy a gyerek immunrendszere erõsebb lesz ,ha a környezetében kutya van.
De rengeteget vaciláltam rajta hidd el...
Gyerekkori álmom egy angol bulldog,a fiam is szeretne kutyát,ez meg pont nekünk való természetû kutyafajta.Kíváncsi vagyok hogy döntesz,írj nekem mailt!
|
|
|
|
| Guest__* |
Oct 10 2005, 06:01 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
jesszus ezer éves az elõzmény...
|
|
|
|
Oct 15 2005, 02:34 PM
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!!!! jajjj de régen voltam itt :) bocsi Rita h nem írtam de teljesen elfelejtettem ide feljönni!!!!:):):) szóval ha még mindig áll az ajánlat, akkor ismerjük meg egymást és mehetünk kutyázni :):):) Fehérvár melyik részén laksz? (én öreghegyi vagyok)
néhány tanácsot én is tudok adni ( a többiek kérdéseire) : az én kutyám hihetetlenül lusta... na most hozzá kell tenni h amióta élek (15 éve) ilyen kutyát szerettem volna, de nem kaphattam mert panelban laktunk. tavaly decemberben viszont anyáék ,,beadták a derekukat" mondván, már családi házban lakunk, hely az van, hát legyen.... :):)persze a kutya nem lett kitéve... akkor még túl kicsi volt most meg már megszoktuk. sõt. nem is tudnánk nélküle élni !!!!!:):) jó, van egy - két rossz húzása, de ezzel együtt imádjuk. most is itt punnyad az ágyamon. egész nap alszik, nyugodtan egyedül lehet hagyni néhány órára.. pl: Bogi délelõttönként egyedül van itthon, amíg én suliba vagyok, de mikor kinyitom az ajtót ugyanott találom ahol reggel elbúcsúztam tõle. tehát összefoglalva: nagyon lusták. igaz, hetente kétszer elviszem egy kb. másfélórás sétára, de már onnan is úgy jön haza mintha a földet kerültük volna meg.
Az autózásról: Bogi nagyon nehezen szokta meg, állandóan behányt és a folyamatos nyálcsöpögtetése miatt minden egyes autózás után az egész kocsit végig kellett sikálni. és persze csakis úgy hajlandó utazni ha valaki ott ül mellette.ha hosszabb útra megyünk vele (1-2 órás) akkor minimum kétszer meg kell állni. de szerintem ez neveltetés kérdése, biztos van olyan Basset amelyik szófogadóbb (vagy nem????:):):)
na sziasztok
bocsi h késõn írtam
|
|
|
|
Oct 15 2005, 02:38 PM
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!!!! jajjj de régen voltam itt :) bocsi Rita h nem írtam de teljesen elfelejtettem ide feljönni!!!!:):):) szóval ha még mindig áll az ajánlat, akkor ismerjük meg egymást és mehetünk kutyázni :):):) Fehérvár melyik részén laksz? (én öreghegyi vagyok)
néhány tanácsot én is tudok adni ( a többiek kérdéseire) : az én kutyám hihetetlenül lusta... na most hozzá kell tenni h amióta élek (15 éve) ilyen kutyát szerettem volna, de nem kaphattam mert panelban laktunk. tavaly decemberben viszont anyáék ,,beadták a derekukat" mondván, már családi házban lakunk, hely az van, hát legyen.... :):)persze a kutya nem lett kitéve... akkor még túl kicsi volt most meg már megszoktuk. sõt. nem is tudnánk nélküle élni !!!!!:):) jó, van egy - két rossz húzása, de ezzel együtt imádjuk. most is itt punnyad az ágyamon. egész nap alszik, nyugodtan egyedül lehet hagyni néhány órára.. pl: Bogi délelõttönként egyedül van itthon, amíg én suliba vagyok, de mikor kinyitom az ajtót ugyanott találom ahol reggel elbúcsúztam tõle. tehát összefoglalva: nagyon lusták. igaz, hetente kétszer elviszem egy kb. másfélórás sétára, de már onnan is úgy jön haza mintha a földet kerültük volna meg.
Az autózásról: Bogi nagyon nehezen szokta meg, állandóan behányt és a folyamatos nyálcsöpögtetése miatt minden egyes autózás után az egész kocsit végig kellett sikálni. és persze csakis úgy hajlandó utazni ha valaki ott ül mellette.ha hosszabb útra megyünk vele (1-2 órás) akkor minimum kétszer meg kell állni. de szerintem ez neveltetés kérdése, biztos van olyan Basset amelyik szófogadóbb (vagy nem????:):):)
na sziasztok
bocsi h késõn írtam
|
|
|
|
Nov 1 2005, 02:16 PM
Létrehozva:
|
|
|
minden másnap megnézem ezt a fórumot de még mindig semmi :(:(:(:( senki nem jár erre
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 30 2005, 07:38 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!Most írok elöször ide.azért kerestem fel ezt a honlapot mert kutyust keresek csak sajnos nem olyan a családi helyzetem hogy 1000000ket ki tudjak adni egy kutyusért viszont a drága nõvéremet jo lenne meglepni egy kutyussal:(basset hound-dal)Ha valaki tudna nekem segíteni meghálálnám!köszike
|
|
|
|
| Guest__* |
Nov 30 2005, 07:38 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!Most írok elöször ide.azért kerestem fel ezt a honlapot mert kutyust keresek csak sajnos nem olyan a családi helyzetem hogy 1000000ket ki tudjak adni egy kutyusért viszont a drága nõvéremet jo lenne meglepni egy kutyussal:(basset hound-dal)Ha valaki tudna nekem segíteni meghálálnám!köszike
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 4 2006, 09:56 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Most fogunk venni egy bassetkát, de nem igazán ismerjük a fajta jellemzõit.Még van 4 hetünk, a tündér érkezéséig, ha tudtok kérlek segítsetek!!!!
Fõleg ilyenekre gondolok: betegségek, ápolás, mire vigyázzunk, lehet-e fürdetni, milyen a természete...stb.
Elõre is nagyon köszönöm: Rita:nyom
|
|
|
|
| Guest__* |
Jan 4 2006, 10:50 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
sziasztok!
Van egy 1,5 éves vadászgörényem!Fiu és már nagyon szeretne egy lányt találni!öszintén szólva az volna a legjobb ha találnék neki egy olyan gazdit akinek már van egy lány görénye, és hajlandó foglalkozni egy fiuval is!
családi okokból ill.: a munkám miatt nem tudok vele eleget foglalkozni..és nem akarom hogy ez az õ életét tegye tönkre!
SEGITSETEK!!!
kérlek!
ha írtok akkor az email címre:andreww0108@freemail.hu
:tapsi
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:33 PM |