IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

12 Oldal V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Beagle
Guest__*
hozzászólás Jul 14 2005, 10:47 AM
Létrehozva: #21

Guests

Hogy te milyen vicces vagy:(
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 10 2005, 07:21 AM
Létrehozva: #22

Guests

Akkor adj tanácsot: 1.Lily tuzelése mindig késik, pedig azt mondják, a kint tartott kutyák ciklusa rendszeres 2. A téli bundáját mindig csak nyár derekára veti le. Aztán van január vége is, mire újra megnoveszti. Kosz a tanácsot, K.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 20 2005, 05:04 PM
Létrehozva: #23

Guests

Sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok. van egy Beagle kutyusunk, és sajna nagyon félõs. Az embereket általában valamilyen kitalálhatatlan indok miatt két részre szelektálja. van akitõl menekül -sajnos ez a nagyobb tábor-, van akirõl meg le sem lehet vakarni. A buszozást és a vonatozást lassan megszokja, de a zajos helyeket sem szereti túlságosan. Most kb 1 éves, és amikor elhoztuk nem nagyon zavarta még a petárdázás sem. Mi lehet ennek a félelemnek az oka, és mit tegyek ellene?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 11 2005, 01:59 PM
Létrehozva: #24

Guests

Elméletileg évente kétszer van tüzelés, de a köztük lévõ idõ nem biztos, h 6 hónap, sok mindentõl függ. Attól még, h nincs pont egy éves, még lehet ivarérett a szomszéd kutyája, és ha felvette a tied, akkor be is fedezhette, a vérzés attól még nem áll el. Sztem vidd el dokihoz, van esemély utáni szuri, adasd be ha nem akarsz kicsiket /gondolom nem/. Ez hatásos, ha nem telt el pár napnál több /nem tudom pontosan mennyi a maximális/ és a doki a továbbiakban is tud tanácsot adni. Azért szólj, h mi történt, ok?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 9 2005, 06:37 PM
Létrehozva: #25

Guests

Kint laknak az udvaron. Van nekik egy hatalmas kenneljük kutyaházzal, ecetfával, bokrokkal. Ott vannak napközben, reggel meg este hatalmas séta és sok játék.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 21 2005, 11:32 AM
Létrehozva: #26

Guests

Miért nem jelent meg az elõbb??? Akkor ide is: http://kepeim.hu/userlapok/albuml.php3?u=6115&alid=4141

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 21 2005, 08:54 AM
Létrehozva: #27

Guests

Biztos, h egy kellemetlen élmény az alapja /hogy mi, azt nehéz lenne megmondani/, de kikezelhetõ belõle :) Sokat kellene vele járni társaságba, kutyaiskolába, h szokja a "tömeget". Ha van olyan ismerõs, aki kapható egy kis segítségre és a biglid alapból fél tõle, akkor meg lehetne kérni egy kis trenírozásra. Próbáljon foglalkozni a kutyával. Lassan, fokozatosan kezdjen el vele játszani, hogy oldódjon a kutya. Ha megorról abba kell hagyni és késõbb újra kezdeni. Egy jó kutyaoktató sokat tudna segíteni :) Van felétek kutyasuli?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 7 2005, 01:55 PM
Létrehozva: #28

Guests

Nekem két biglim is van, a fiatalabbik 13 hónapos és éppen csak több mint 10 kg, de õ kistermetû és elég törékeny kinézetû. Az idõsebbik 19 hónapos és 18 kg, õ zömökebb erõsebb. Ja, és mindkettõ szuka :))

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 12 2005, 03:23 PM
Létrehozva: #29

Guests

Kosz a tanácsokat, holnapra megbeszéltem egy idopontot egy másik dokival, az eredményról értesítelek.K

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 6 2005, 05:47 PM
Létrehozva: #30

Guests

Sziasztok! Lenne még egy kérdésem. A kutyusunk egy 1 éves szuka, és a párom szerint nagyobbnak kellene lennie. Most 10,5 kg. Szerintetek egynél többször kéne neki hetente enni adni :). Persze ez csak vicc volt. Kiköveteli õ a kaját szépen, ha nem akkor meg lenyúlja. Szóval szerintetek nem túl sovány?

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 12 2005, 10:18 AM
Létrehozva: #31

Guests

Ez a világ legnagyobb hülyesége (már bocs), hogy a kutyának egyszer elleni kell. Neki erre semmi szüksége, csak veszély forrást jelent neki, hiszen ez is mint minden kockázattal jár. Az orvosod láthatóan nem ért ahhoz amit csinál, mivel az elhajtáshoz csak két inyekció kell és az valóban igaz, hogy ideiglenesen okozhat hormon zavarokat, de nem ilyen vészeseket. Ha nem akartok kölyköket, akkor most (vemhesen, ha az egyáltalán) ivartalanítsátok ki, mindenkinek ez lenne a legjobb. ja, és keress másik dokit, és felejtsd el, hogy egy kutyának legalább egyszer elleni kell, mert jót tesz neki, mert ez NEM IGAZ.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 14 2005, 11:25 AM
Létrehozva: #32

Guests

Megadnád a honlapod címét? Szeretném megnézni a kutyáidat. Elõre is köszi.

+Quote Post
Evelin_14169
hozzászólás Oct 24 2008, 11:39 AM
Létrehozva: #33

Abszolút kezdő
*

Csoport: Edenkert.hu
Azonosító: 60,142

Nekem van 2 beagle kutyusom. A 7 hónapos fiú kutyim mindig a másik székletét eszi meg. Leszoktatni nem tudom róla. De szerintem nem lesz tőle semmi baja.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jun 17 2005, 06:55 AM
Létrehozva: #34

Guests

Halihó

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 13 2005, 09:13 AM
Létrehozva: #35

Guests

Lily megkapta az elsó szurit.K

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 14 2005, 10:48 AM
Létrehozva: #36

Guests

Miért tartassz tõle, azt mondtad úgy is ivartalanítani akarjátok.

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 13 2005, 08:36 AM
Létrehozva: #37

Guests

Még jó, h errõl a kutyák nem tudnak :) Nem hinném, h a fajfenntartással kapcsolatos viselkedésük ennyire megváltozott volna, mióta az ember háziasította õket, ugyanis az õseiknél csak a vezérállat párosodott, a többi hím nem, és csak a kiválasztott nõsténnyel, tehát lehetett olyan szuka a falkában, amelyik sosem szült. Egyébként is "bolondok" a kanok tüzelési idõszakban, de ha egyszer fedezett, akkor utánna sokkal nehezebb bírni velük, ha tüzelõ szukát éreznek. A lelkileg egyenesben dumát meg sztem az elhanyagolt férfiak találták ki. ;)

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 12 2005, 07:41 AM
Létrehozva: #38

Guests

A kutyámnak ugyan vannak papírjai, de nem tenyésztésre tartjuk. Azért pároztatnánk, mert jót tesz a kutyának, ha egyszer szul. Nem tudom biztosan, hogy a korcs fedezte-e, tény, hogy csak játszani láttam oket. Beszéltem az állatorvossal, szerinte nem egy, de 5 szuriról lenne szó, és ezek teljesen felborítanák Lily hormonháztartását. Mellékhatások: vagy mindig tuzel, vagy soha tobbé. Szerinte ha vemhes / Egy fedeztetésból még ez sem biztos/, hagyjuk megszulni, hagyunk neki egy kiskutyát, utána ivartalanítatnánk.Mit szóltok ehhez a "forgatókonyvhoz? K

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 14 2005, 07:08 AM
Létrehozva: #39

Guests

Leírva a kan viselkedését, szerinte sem biztos, hogy párosodtak. Lilynek sterilizációt ajánlott, amitól én egy kicsit ódzkodom. Inkább biztonságosabbá tetetem a kerítést.K

+Quote Post
Guest__*
hozzászólás Jul 8 2005, 07:50 AM
Létrehozva: #40

Guests

A kis bánatos szemû :) nagyon jól néz ki, olyan, mintha fogyókúrán lenne :P

+Quote Post
Reklám
hozzászólás
Létrehozva: #

Google Ads

Quote Post

12 Oldal V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net A pontos idő: 25th May 2012 - 01:32 PM

Állatos cikkek

Szaknévsor: állattartás, gondozás

Állatvilág fotók

háziállat.hu: állattartás fórum