Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
| Guest__* |
Jun 20 2005, 11:51 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
most csináltam saját oldalt próbáljátok ki
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 14 2005, 10:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ha nem te írad akkor bocs, nem tudom kinek szórakozás ez.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 7 2005, 02:02 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Lily 3 éves beagle lány és "potom" 17 kg-t nyom. Igaz, hogy egy kicsit túlsúlyos, de aránylag elég nagy is. /A fotójátékon megnézhetitek, 6.-14. helyen van/ Naponta kétszer eszik, természetesen 2xféladagot és nagyon szereti a hasát.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 12 2005, 03:23 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Kosz a tanácsokat, holnapra megbeszéltem egy idopontot egy másik dokival, az eredményról értesítelek.K
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 17 2005, 12:50 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Jön az, csak az eddigiek az általában a kutyákról fórumban vannak.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 6 2005, 05:46 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok! Lenne még egy kérdésem. A kutyusunk egy 1 éves szuka, és a párom szerint nagyobbnak kellene lennie. Most 10,5 kg. Szerintetek egynél többször kéne neki hetente enni adni :). Persze ez csak vicc volt. Kiköveteli õ a kaját szépen, ha nem akkor meg lenyúlja. Szóval szerintetek nem túl sovány?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 10 2005, 07:42 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Poco!
nem tudod hogy hol van Eszter?mar reg lattam
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 11 2005, 01:47 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Elméletileg évente kétszer van tüzelés, de a köztük lévõ idõ nem biztos, h 6 hónap, sok mindentõl függ. Attól még, h nincs pont egy éves, még lehet ivarérett a szomszéd kutyája, és ha felvette a tied, akkor be is fedezhette, a vérzés attól még nem áll el. Sztem vidd el dokihoz, van esemély utáni szuri, adasd be ha nem akarsz kicsiket /gondolom nem/. Ez hatásos, ha nem telt el pár napnál több /nem tudom pontosan mennyi a maximális/ és a doki a továbbiakban is tud tanácsot adni. Azért szólj, h mi történt, ok?
|
|
|
|
Jun 15 2005, 01:38 PM
Létrehozva:
|
|
|
Abszolút kezdő ![]() Csoport: Haziallat.hu Hozzászólások: 12 Csatlakozott: 17-June 09 Azonosító: 87,632 |
Megnyitjuk ezt itt, akármi is legyen. Üdvözöljük a megújult háziállat fórumon. Írjon, csevegjen, válaszoljon!
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 14 2005, 08:11 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Biztos, h nem megyek. Legközelebb Hernádra megyek, augusztus 7-én az MKSZ-es CAC-ra.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jun 21 2005, 11:31 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ja, és a link a honlapom helyén, csak, h egyszerûbb legyen.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 14 2005, 06:54 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szerintem Pocó kérdése Kelemen tamásnak szólt, mert az én kutyáimat személyesen is ismeri.
Hubertus!
Természetesen törzskönyv nélküli kuty is jöhet a talikra, sõt bármilyen kutya jöhet.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 12 2005, 12:25 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ez baromi nagy badarság.
Azonnal vidd el dokihoz, ha nem akarsz keverékeket és adasd be neki a szurit.
MÁsik kant kellet volna néznetek.
Elsõ fedeztetéses szukához érdemes gyakorlott kant hívni.
Ilyenkor még ugyan úgy vérzik tovább, csak 4-6 hét múlva veszed észre, hogy sikerült e neki, de 1 évesen már bõven sikerülhetett.
A szukádnak megvannak az eredményei amik kellenek a tenyésztéshez?
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 15 2005, 04:17 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Eszter!!
Semmi baj... szerintem egy haverom szórakozik....fõleg mert én az ebekhez alapszinten értek csak de a madár témát vágom....
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 9 2005, 03:58 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
To Pocó: hol tartod a kutyáidat, lakásban, vagy ók is udvarholgyek? K
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 24 2005, 09:16 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Szegedi biglisek figyelem!
Beszéltem ma a kutyasuli oktatójával, ahova járunk. Ha összejön legalább 5-6 kutya, akkor vasárnaponként fél nyolctól a szabadkai uti kutyasuliban lenne lehetõség bigli oktatásra. Direkt a biglikre passzoló oktatási tematikával, kiegészítve a gazdik oktatásával /mit, hogyan, h könnyen tanuljon a kutya/, na és persze kezdõket/kölyköket is lehet hozni. Nincs alsó korhatár se a kutyák, se a gazdik tekintetében, csak meg kell lennie a kutyus összes oltásának és a kullancs elleni védelmének. Akinek van kedve, az természetesen maradhat a "nagyok" nyolckor kezdõdõ oktatásán is és akár a csibészelést is kipróbálhatja. Akinek van kedve hozzá, az jelezze felém a lennert pont jozsef kukacocska atrtnet megintpont hu email címen, plusz utól lehet érni a hetven-öt-kilenc-hat-nyolc-kilenc-egy-kilences mobilon is.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 24 2005, 07:35 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Mért nem Szegeden lakok!!!!=(
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 25 2005, 06:52 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Ne búsulj, ilyent te is tudsz szervezni, ha neki durálod magad :tapsi
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 07:45 AM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Sziasztok!
Sajnos mar 3 napja meg van kotve a kutyusom mert kint vagy elol csinaljak a diszburkolatot es nyitva a kapu,a kennelbol sajnos ki maszik ugy hogy csak ez az egy lehetoseg maradt,de ez nem vigasztal hogy 5m a kotel.
|
|
|
|
| Guest__* |
Jul 26 2005, 02:37 PM
Létrehozva:
|
|
Guests |
Akkor sétáljál vele sokat!!!!
|
|
|
|
| Reklám |
Létrehozva:
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | A pontos idő: 25th May 2012 - 01:33 PM |